• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    tak díky SADAKO: a VON_GILOTINE: za rady, podařilo se na potřetí :)

takže jsem na značkách a čekám :)

SADAKO
    SADAKO --- ---
    SITH: Namixovat si do flašky tohle a včas to vypít

Purifying Crystal Tear | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Purifying+Crystal+Tear
    SITH
    SITH --- ---
    Jak přežít mogha když nasbíram ty tři jeho krvavý prsteny kolem sebe?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring gets huge quality-of-life features patch right before Shadow of the Erdtree, including an inventory change I've wanted for years | GamesRadar+
    https://www.gamesradar.com/games/rpg/elden-ring-gets-huge-quality-of-life-features-patch-right-before-shadow-of-the-erdtree-including-an-inventory-change-ive-wanted-for-years/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: aspoň někdy jsme skutečně pupek světa
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Je
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Cywe.. není 12:00 AM a midnight ekvivaleltní?
    AIAX
    AIAX --- ---
    VON_GILOTINE: Británie má v jedenáct večer, takže u nás půlnoc, bohužel. Drtivá většina releasů je u nás večer nebo v noci, už jsem si zvyk (but not really).
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hidetaka Miyazaki 'knows for a fact' other FromSoftware devs want a Bloodborne PC port: 'If I say I want one, I'll get in trouble, but it's nothing I'm opposed to' | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/games/action/hidetaka-miyazaki-knows-for-a-fact-other-fromsoftware-devs-want-a-bloodborne-pc-port-if-i-say-i-want-one-ill-get-in-trouble-but-its-nothing-im-opposed-to/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Z kontextu mi vyplyva ze global start konzole o pulnoci a pc start se v central europe protnou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tot je dulezite. Jen mi neni jasny v kolik teda na pc zda v poledne nebo o pulnoci

GQCZc-Sf-Wg-AANSgw
    SITH
    SITH --- ---
    A tenhle avatar umí vlézt dovnitř do té místnosti a zrušit grace. Já ho za meele taky nedal
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HAVANA: Jj, v Haligtree je hned několik tree avatars a taky je beru výhradně zdálky.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: Sorry, splet sem si tree sentinela (což je ten faking rytíř na koni) s tree avaterem? Což je ten strom co je jako boss pod velkejma stromama a různě i na jinejch místech...třeba v haligtree dole, na hradbách a ve vchodu (jak se jde dál směrem k melanii)...Sem prostě lopata, neřeším jak se co jmenuje, ale jestli to jde zabít :))
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Prosím? V Haligtree je nějaký Tree Sentinel?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SADAKO: Bez mučení přiznám, že tree sentinela co je v těch dveřích v dolní části haligtree sem s meeleekem nikdy nedal. Dal sem ho s magem, protože sem moh stát na ochozu a spellit na dálku.

S těma dvěma high HP knightama co jsou okolo něj za melee bez šance. Zasranec
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    další screen 21.6. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Zrovna jsem to šel checknout :).
    na GMG ještě bez klíče. Ten dodaj v den releasu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja si to snad znova poridim, az vyjde nejaka kompletka. Otazka zni zda bude na Xboxu save v cloudu a zda bude save pouzitelny pro tu kompletni edici. Rozehravat se mi to cele znovu asi nechce, ale je fakt ze bych mohl navstivit pana Mogha a Malenii, kam me cesty Páně nezavedli. Uvidime, uvidime
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam