AIAX: Hehe, my jsme gameři oba, akorát manžel nedává Soulsovky :D jediná alespoň souls-like, co jsme hráli spolu, byl Code Vein, jinak ho od FromSoftu odhání přesně to, co já na těch hrách zbožňuju - ta pochmurnost až tragičnost těch settingů, body horror, nedořečenost all over a ten způsob boje pro něj taky není extra preferovaná záležitost. Jsou samozřejmě hry, které si zahrajeme spolu (Borderlands, Diablo, TESO...), ale máme každý primárně v oblibě jiný styl; já jsem velmi akčně-dynamický typ a dost těžce nedávám turn-based věci, manžel jim naopak dává přednost, protože si chce všechno pěkně pomalu rozmyslet. A teda vtipné bylo hrát vedle sebe Dishonored; manžel, hrající stealth approach na nula zabití se občas jenom přidusil, když mi koukl přes rameno a sledoval, jak je můj high chaos Dunwall totálně v rozkladu, krysy, mrtvoly, vylepšení fízlové, bordel.
Btw. z jiného soudku, nevím, jestli jste si taky někdo objednal collectorku na oficiálním store, musím říct, že i to doručení dělají dobrodružně :D nejdřív přišel mail, že se moc omlouvají, ale tiskárna nestíhá tisknout a tak artbook dorazí separátně v červenci. Minulý týden si konečně strhli prachy a v úterý slavně oznámili, že zásilka odeslána. Dle trackingu zatím stihla z okresu Paříž doputovat k francouzským hranicím, tak doufám, že nezůstane někde trčet a nejpozději v ten pátek to budu mít doma.