• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    USHUI: promise me, you will be my consort! ;-)
    USHUI
    USHUI --- ---
    ELDEN RING Shadow of the Erdtree | Official Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=M-Xh4vbs6go&ab_channel=BANDAINAMCOEurope
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    už se mi stahuje 13,3 GB aktualizace! Tvl, natěšenej víc jak před prvním randetem. Nejdelších 14:16 hodin!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: A teď se všichni tvařte překvapeně :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Víc než LoD? HL:OF? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring's most USED mechanics are a trap...
    https://www.youtube.com/watch?v=NDhoDThUIHc
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Třeba je tam i něco zajímavého :)

Recenze Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Rozšíření nekompromisního RPG hitu boří všechny konvence
    https://youtu.be/0gHlMxIpeHs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hype!!!

Shadow of the Erdtree je nejlépe hodnoceným datadiskem všech dob | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/shadow-of-the-erdtree-je-nejlepe-hodnocenym-datadiskem-vsech-dob-579012
    AIAX
    AIAX --- ---
    STARF: Jj, to je ve fromsoftích hrách už od DS1, ale vždycky velmi řídce. V Shadows je to prý na každém rohu. No tak uvidíme.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: kladivo jsem chtěl taky zkusit, dík za tip... naposledy jsem ho používal herně snad někdy před 20ti lety v RUNE :)
    Rune Classic on Steam
    https://store.steampowered.com/app/210950/Rune_Classic/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Vem ho k rennale. Reborn
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: řekni jim, ať se naroděj jindy
    GURBON
    GURBON --- ---
    RIVEEK: Taky nechapu proc si moje deti naplanovali svoje narozeniny zrovna do dne, kdy to vyjde :D
    STARF
    STARF --- ---
    AIAX: treba mysli "dev" handholding ve forme zprav rozesetych po svete... napr. hru ulehcujici "treasure ahead, try jumping" na konci utesu a tak 🤷‍♂️
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Moje žena hrála kdysi chvíli Skyrim, dojela poslední tři Tomb Raidery a tim skončila. Řikala, že jí nebaví postupně vylepsovat postavu, že by to chtěla hrát hned od začátku s už vylepšenou. Radši jsem taktně mlčel :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Hehe, my jsme gameři oba, akorát manžel nedává Soulsovky :D jediná alespoň souls-like, co jsme hráli spolu, byl Code Vein, jinak ho od FromSoftu odhání přesně to, co já na těch hrách zbožňuju - ta pochmurnost až tragičnost těch settingů, body horror, nedořečenost all over a ten způsob boje pro něj taky není extra preferovaná záležitost. Jsou samozřejmě hry, které si zahrajeme spolu (Borderlands, Diablo, TESO...), ale máme každý primárně v oblibě jiný styl; já jsem velmi akčně-dynamický typ a dost těžce nedávám turn-based věci, manžel jim naopak dává přednost, protože si chce všechno pěkně pomalu rozmyslet. A teda vtipné bylo hrát vedle sebe Dishonored; manžel, hrající stealth approach na nula zabití se občas jenom přidusil, když mi koukl přes rameno a sledoval, jak je můj high chaos Dunwall totálně v rozkladu, krysy, mrtvoly, vylepšení fízlové, bordel.

Btw. z jiného soudku, nevím, jestli jste si taky někdo objednal collectorku na oficiálním store, musím říct, že i to doručení dělají dobrodružně :D nejdřív přišel mail, že se moc omlouvají, ale tiskárna nestíhá tisknout a tak artbook dorazí separátně v červenci. Minulý týden si konečně strhli prachy a v úterý slavně oznámili, že zásilka odeslána. Dle trackingu zatím stihla z okresu Paříž doputovat k francouzským hranicím, tak doufám, že nezůstane někde trčet a nejpozději v ten pátek to budu mít doma.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SITH: To mám taky v plánu zkusit. Teda posledně jsem udělal něco jako rush run, abych to dostal, co nejrychlejc, ale pak jsem se na to vykašlal. :)
    AIAX: Heh, brácha dostal svoji přítelkyni ke gamingu, takže mají doma všechno current konzole, sbíraj sběratelky apod.
    Já jsem svoji ženu (a syna pochopitelně) nakazil Saabismem.
    K 900i jsme pro ni přikoupili 9000 :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    LOVE_DALI: Jestli ještě nejsi, dej se na nějakou víru a nadosrmti vzdávej bohu, jedno jakému, díky za ty dary :D

Předtím jsem si samozřejmě trochu zapřeháněl, žena mě od počítače nežene bičem, ale obecně je názoru, že hry jsou pitomost pro děcka a ztráta času a že mě v mém věku není stydno hrát ty své "zabijačky".

Není a nebude :D

(Btw hrozně mě rozčilují takoví ti lidičkové, co na internetu rozhlašují, že muži nemají rádi, když se jim ženy cpou do jejich oblíbeného hobby, třeba her. Netuším, koho to potkali a co jim to nalhali, ale já bych dal nevímco, kdybych si s ženou občas mohl zahrát co-op v Elden Ringu nebo Bloodborne. A stejně to má i 100% všech mých známých ženatých gamerů).
    SITH
    SITH --- ---
    s tím big bong bong kladivem je docela sranda :D

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AIAX: Má žena je v tomto (a mnoha dalších) ohledech světice.
    "Ty dneska nejde mlátit?"
    Zapínám stroj... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam