• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BIMBAS: hele, já se tam po půlnoci nemohl dostat, prostě mi hra zahlásila, že je dostupný dodatečný obsah, z kokonu čuměla ruka, ale nedalo se tam nic dělat. Tak jsem si řekl, že asi musím mít podpálený Erdtree, když mají v hlavním obrázku trosku hlavního stromu - ale pořád se nic nedělo. Musel jsem nakonec ukončit hru a znovu ji spustit, pak už šlo si potřást rukou s kokonem a tradá do DLC.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX: já se hlásím! Nejdřív hned na začátku mi asi třikrát naplácal ninja s kruhama, co spamoval kozelce a piruety a pak nějakej duch rytíře, co si mě dával na dvě rány. Nějak to vypadá, že se můj tank s fingerprint shieldem proti těmhle mrštnejm mrchám moc nečape. Ale padla z něj konečně hezká těžká zbroj.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jak je to ono vlastne vymysleny s posloupnosti pruchodu dlc ? Dojdes k Moghovi, píchneš ho, jdes do dlc a pak dotahujes zbytek puvodniho pribehu ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: nevim jak u vás, ale u mě se před černym logem Bandai Namco ukazuje prázdná bílá obrazovka :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: zašláp mě úvodní ohnivej supergiant :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Takže zatím dobrý? Už někdo dostal na prdel od nějakého bosse?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Jak jsem vlez do města, úplně na mě dejchlo DLC Artorias of the Abyss - Dark Souls are back! :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: ja si rikam, ze to bude tim, jak jsem mel po celodennim sezeni u pocitace a sezenim od vecera do pulnoci u televize vykoukany oci. Po tech par hodinach spanku mi vynechava pravy oko a vypadam jak se zanetem spojivek. Tohle jsem citil naposledy, kdyz jsem kdysi cely noce nespal a se starym monitorem drtil Diablo jednicku >_< ...a vlastne jeste po laserovy operaci oci ^_^
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Kurňa, TOHLE je můj Elder Ring! Barvy a atmosféra mi seděj naprosto! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Tak mě se teď ráno tahá dalších 15 GB :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ty kraso! Jako zatim dobry, dostal jsem solidne na prdel, protoze jsem na zacatku potkal dva ultra mrstny tuhy nepratele a hraju pomalou konzervu s velkym paratkem, ale parada. Barvy mi uplne nesedi, ale to se hadam casem zmeni.
    A mam po dlouhy dobe tezsi zbroj, ktera nevypada uplne debilne. Slava :-)
    A v pul paty vstavam :-(
    AIAX
    AIAX --- ---
    Fuuck, nedám to dnes, jsem kantáre, jdu spát.

Těším se na reakce zítra ráno.
    TAP
    TAP --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VON_GILOTINE: XBox má silnější grafiku, má často větší soubory, protože větší textury. To je celé.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já mám zapnutý noční osvětlení a už ani nevim jak bílá vypadá . :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Moje žena když jde spát a já v ložnici hraju na PC "doufám že dneska nebudeš hrát to s tou bílou obrazovkou..."
    Celý pokoj najednou komplet bílý "Bandaiiiiiiiii"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Ale že jim to trvalo... já vždycky na chvíli musel otáčet hlavu, aby mi to nevypálilo sítnici :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: oh noes, jediny zablesk svetla...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: koukal jsem do logů a byl to update, datadisk se mi stahoval automaticky už během včerejška

Hele, ještě to ni nezačalo a už mi udělali radost - změnili to debilní logo Bandai Namco s bílým pozadím, co mi vždycky v noci vypálilo sítnici na tmavou decentní obrazovku. Však si z toho taky v memech lidi dělali dost legraci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam