• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SITH: muzes v coopu summonit spirity nebo aktivovat dalsi pomocniky ? Pak to muze byt slusny gangbang
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Stahuju :)
    SITH
    SITH --- ---
    zpátky krátce k tomu seamless COOP. Hrál to někdo tak že snižoval hp scaling bosů? jak hrajeme ve dvou, tak to hra imho scaluje dost nahoru co se HP týče, takže třeba Fire Giant měl odhadem tak 3x více životů a byl nesudandatelný, protože damage zůstává stejná, takže to ve výsledku hrajete 3x déle a více prostorů na chybu. Melania to samé, prostě moc HP na to to ve dvou sundat. Na ofiko foru nic není
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BIMBAS: hele, já se tam po půlnoci nemohl dostat, prostě mi hra zahlásila, že je dostupný dodatečný obsah, z kokonu čuměla ruka, ale nedalo se tam nic dělat. Tak jsem si řekl, že asi musím mít podpálený Erdtree, když mají v hlavním obrázku trosku hlavního stromu - ale pořád se nic nedělo. Musel jsem nakonec ukončit hru a znovu ji spustit, pak už šlo si potřást rukou s kokonem a tradá do DLC.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AIAX: já se hlásím! Nejdřív hned na začátku mi asi třikrát naplácal ninja s kruhama, co spamoval kozelce a piruety a pak nějakej duch rytíře, co si mě dával na dvě rány. Nějak to vypadá, že se můj tank s fingerprint shieldem proti těmhle mrštnejm mrchám moc nečape. Ale padla z něj konečně hezká těžká zbroj.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jak je to ono vlastne vymysleny s posloupnosti pruchodu dlc ? Dojdes k Moghovi, píchneš ho, jdes do dlc a pak dotahujes zbytek puvodniho pribehu ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: nevim jak u vás, ale u mě se před černym logem Bandai Namco ukazuje prázdná bílá obrazovka :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: zašláp mě úvodní ohnivej supergiant :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    Takže zatím dobrý? Už někdo dostal na prdel od nějakého bosse?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Jak jsem vlez do města, úplně na mě dejchlo DLC Artorias of the Abyss - Dark Souls are back! :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: ja si rikam, ze to bude tim, jak jsem mel po celodennim sezeni u pocitace a sezenim od vecera do pulnoci u televize vykoukany oci. Po tech par hodinach spanku mi vynechava pravy oko a vypadam jak se zanetem spojivek. Tohle jsem citil naposledy, kdyz jsem kdysi cely noce nespal a se starym monitorem drtil Diablo jednicku >_< ...a vlastne jeste po laserovy operaci oci ^_^
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Kurňa, TOHLE je můj Elder Ring! Barvy a atmosféra mi seděj naprosto! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Tak mě se teď ráno tahá dalších 15 GB :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ty kraso! Jako zatim dobry, dostal jsem solidne na prdel, protoze jsem na zacatku potkal dva ultra mrstny tuhy nepratele a hraju pomalou konzervu s velkym paratkem, ale parada. Barvy mi uplne nesedi, ale to se hadam casem zmeni.
    A mam po dlouhy dobe tezsi zbroj, ktera nevypada uplne debilne. Slava :-)
    A v pul paty vstavam :-(
    AIAX
    AIAX --- ---
    Fuuck, nedám to dnes, jsem kantáre, jdu spát.

Těším se na reakce zítra ráno.
    TAP
    TAP --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VON_GILOTINE: XBox má silnější grafiku, má často větší soubory, protože větší textury. To je celé.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já mám zapnutý noční osvětlení a už ani nevim jak bílá vypadá . :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Moje žena když jde spát a já v ložnici hraju na PC "doufám že dneska nebudeš hrát to s tou bílou obrazovkou..."
    Celý pokoj najednou komplet bílý "Bandaiiiiiiiii"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam