• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    AIAX
    AIAX --- ---
    VIRIK: Víceméně jo, ale FromSoft byl vždycky vůči tomuhle imunní. Tak už asi ani on ne.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AIAX: je to Steam, proboha. Semiště a hnízdo herních dezolátů, respektive lidí, co nejsou spokojení s ničím. Jo, jakmile hra nejde ovládat telepaticky a není zadarmo, bude mít prostě 50 %.
    Jedinný výsledek, kterýho dosáhli je to, že jakékoli hodnocení an STEAM nemá žádnou vypovídací hodnotu.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Wtf, Shadow je na Steamu oranžové, se 61%? To jsem u Fromsoftí hry v životě neviděl. Je tam pár výtek k technickému stavu, ale spousta lidí si stěžuje na balancing, že prý moc těžké. Huh.

Já na to furt nemůžu vlítnout, hrací víkend mi zkolaboval jak domeček z karet.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: s nekterymi. S nakymi mydlim nikoliv. Ale pokud ano tak musi byt stejne tridy. Tj treba dagger nebo great collosal weapin
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: a to sem zatim byl jen ve 2 katakombach kde byl jar design. Ale jak rikas... jesus h christ
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SADAKO: A není to tak, že když máš dvě stejný zbraně, tak l1 dělá kombo s oběma zároveň?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ook bože, už se nikdy na Alexandra nebudu moct dívat jako dřív
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    HONZA09: Pokud nechceš běhat se dvěma stejnými zbraněmi, tak duplicitní klidně prodávej.
    Ash of War můžeš dát vždycky na jednu zbraň, pokud si ho kováře nezduplikuješ, je na to spešl item https://eldenring.wiki.fextralife.com/Lost+Ashes+of+War
    nicméně AoW nezmizí (=není na jedno použití), můžeš ho ze zbraně (opět u kováře) sundat a použít zase na jinou zbraň
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Začínají se mi v inventáři hromadit spousty věcí. Funguje to tak, že duplicitní zbraně můžu klidně prodat, protože k ničemu nejsou? A ty Ash of War. Když je použiju na zbraň, tak pak zmizí nebo je můžu používat libovolně na kolik zbraní chci?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Rozehral jsem Elden Ring a mam problem vybrat build soulsovky jsem nikdy moc nehral, je nejaky web s buildy?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a hele, new fashion

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    hrál jste si někdy někdy s tímhle cajkem? :)
    Jar Cannon | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Jar+Cannon
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Je to bomba přátelé!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    A npcs pekne total zmar, i love it.
    A vubec se jim nedivim. Genocida co nanich mariky deti provedly.
    Pekne to dava novy odstin uzasne svate marice z elden ringu. Obzvlast pak kovarovi v roundtablu co je furt prikovanej a mariku nemusi...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mám vás pozdravovat od ZUULUU :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tady je můj jediný poctivý Souboj, zbytek summoni & mimic.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/2178387677?filter=highlights&sort=time
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: u těch fakáčů jsem taky nějak zabloudil, takže na červený louky jsem nedorazil a vrátil se radši do hradu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: spoiler tag neuskodi u podrobnosti, ale rekl bych ze ciste napsat jmeno bosse a radost a item nemuze moc vadit, kazdej zjevne bezime uplne jinudy
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: Nevýhoda mimika a npc je to, že boss ví, kterej z nás tří je člověk... ve finalní fáze jde pak vždycky po mně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam