• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: cgs! +tech finger mist je zjevne vic.

Ja mel vcera ultra stesti na Blayda. Ktery je ten typ co nez zazvonis ses mrtvej. Nekecam.

Jinak klicem k dlc je sbirat ty erdtree scabule bo jak se to jmenuje. Vyuzivat veci z novejch kucharek, nachazet lepsi verze resist talismanu, idealne i zbran z dlc a vcera sem nasel talisman co greatly zvysuje hp heal z flasky. Je bez fightu. Ve chvili kdy sem ho nasel sem jednak pochopil proc je vsude u toho mista napsano something incredible a druhak ze nejupvoteovanejsi message u nej ukazuje presne na druhou stranu, nez tam kam je treba zajet aby se zjevil. Celkem cunarna, ale..vlastne proc ne,klasika messages hh.

Ve ctyri rano sem nasel dalsi supervelkou podzemni lokaci jakoze dpc to je snad fakt vetsi jak puvodni hra...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: ne :) s Tichem a tou bábou, co se dá vyvolat... běhal jsem kolem se štítem a spamoval Swarm of Flies
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: dal jsi ji sám?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YYYYEEEEAAAAHHHHHH :)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    A co strašák? Už ste ho někdo dal?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Skoro mam pocit jako bych hrál Dark Souls :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Už jsem jí skoro měl, fuck :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Už sem upizlal i toho draka (prvního?) co si nemůžu vzpomenout na jméno...a mám heavy katanu...akorát budu muset respec abych ji vyzkoušel pořádně))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Vyskočit - vyskočit - vyskočit
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    PHOW_SAATCH: To je pekna prasarna no, ale uz jsem mel najetej timing, dva uskoky v jednom rytmu a treti o neco dele...prvni faze se stitem, ta druha uz jen uskoky.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No mě ta hra asi pomalu chytla. Včera jsem u toho dřepěl přilepenej asi do půl třetí do rána.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já jsem včera večer sledoval Rudolfův stream a překvapilo mne, jak při každé smrti u nepřátele něco objevil a prostě postupně se tomu přizpůsoboval, až to i s docela malým vigorem dal.

Měl spíš problémy s menežováním stanimy, ale když i to vařešil, tak jsem koukal jak ti hodně silní hajzlíci jdou dolů.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Dneska jsem prošel finger fucking land a nenašel jsem vstup na červený louky...wtf. v každym případě jsem zkoušel asi 20x Rellanu a musim se asi smířit s pocitem, že jí dam až po dovolený :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: Co ten vybuch na konci? Pouzival jsi stit?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A na PS5 to teda trošku performance issues má..drobný fps dropiky a občas tak vteřinu trvá po loadu než se nactou textury pořádně...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FRIZER: Já ji dal asi na desatej pokus, ale par pokusu byla třeba na 10% a pak mě vzala do komba a v podstatě mě oneshotla...fujtyve
    SITH
    SITH --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: A taky Miquella, Melina a Malenia. A Marika a Millicent.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: pozor, neplést Rennala s Rellana :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: jasně, mám pocit, že jsem takhle cheesoval albinaruc lučišnice (finský sniperky) v Liturgic Town. Sem tam se to hodí.

...

Doufám, že je rozdíl mezi chalany narozenýmy v Jarburgu a vězni co rvou místňáci spolu s rozřezanými těly do amfory. Každopádně, jsou ty kronenbergové dost feminí, tak jsem asi spoko maidenless. Jako milej levej. Dostal jsem s k bosovy bez flašek a života i focusu tak 10%. Zdrhl jsem z posledního souboje před arénou. Ještě že tam byla statue of marika. Když jsem dal na konci yodu, ještě jsem se vrátil dorazit potentáta ve svatyni - naštěstí to jde proběhnout.

Mám druhou rememberence. Všiml jsem si, že jsem se vydal do nejtěžší části, tam dostal od Rennaly meče a teď ty ostatní oblasti jsou s tím skillem celekm lehký. Ale ten meč asi není pro každého, scaluje STR/DEX/INT/FAITH - což je přesně rozbředlej build, jaký dělám. Přihodil jsem jen +1 ARC, abych mohl na jednu labůžo zbraň, která asi nebude použitelná ale má skvělý lore.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam