• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hlavne... ten pocit ze poprve prochazis masterpiecem ktery bude milestonem gamingu sameho...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: Takhle, já patřím k těm, co si ymslí, že tenhle datadisk pro ně není, že je to moc frustrující, jenže jsem sledoval Sadako, pak i tebe a online koukám na Rudolfa a teď jak píšeš tohle, že jsi už elden ringem procházel moc snadno, mi začíná docházet na kdy ten datadisk je určenej a že Fromové jsou fakt geniální.

Mimochodem, vizuál tý hry je strašně uchvacující.

GURBON: nikdy nebyl :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Viděl jsem ho párkrát hrát nějaké soulsovky, bylo to dost utrpení, protože se všechno snažil tupě brute-forcovat. Málokdy zapřemýšlel nad buildem, šel trochu explorovat nebo grindit nebo zkoušet nové postupy/zbraně. Prostě všechno na sílu. Je vidět, že nějaký skill má, protože většinu toho dával, ale tohle DLC je asi dělané tak, aby fakt člověka donutilo trochu přemýšlet.

Mimochodem osvědčené postupy - mimic, jump attacks, různé blood buildy - se v DLC nechytají?
    GURBON
    GURBON --- ---
    VIRIK: uff, tak to snad opravdu neni muj pripad, uz jsem se bal :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Tak si projeď DLC v DS2 a pak se vrať :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ale bolí to...ještě sem se úplně neprepnul do módu cokoliv mě může zabít :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: Já jsem přestal hrát Elden Ring v momentě, kdy jsem si začal mazat 90% nepřatel na chleba. Až teď je to zase zábava :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: Asmongold je zoufalec.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GURBON: herní dezolát je ten, kterej chodí snižovat hodnocení, sdílí nenávistná videa, nebo vymyšlené argumenty, případně útočí na tituly, který nejsou pro něj, protože je přesvědčený, že vše co se vyrobí musí být pro něj.

Ty jím asi těžko budeš, když to pořád normálně chápeš jako výzvu a proč se do toho opřít o to víc :)

AIAX: už to zkoušejí :)

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Plus teda ja jsem napriklad rellanu a jeji hrad puvodne omylem objel skrze naky utesy a vzduchoviry...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ale musim rict ze, bych ocenil nakou underground mapu jako v lands between, ale mozna jen nejsem dost daleko
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: cgs! +tech finger mist je zjevne vic.

Ja mel vcera ultra stesti na Blayda. Ktery je ten typ co nez zazvonis ses mrtvej. Nekecam.

Jinak klicem k dlc je sbirat ty erdtree scabule bo jak se to jmenuje. Vyuzivat veci z novejch kucharek, nachazet lepsi verze resist talismanu, idealne i zbran z dlc a vcera sem nasel talisman co greatly zvysuje hp heal z flasky. Je bez fightu. Ve chvili kdy sem ho nasel sem jednak pochopil proc je vsude u toho mista napsano something incredible a druhak ze nejupvoteovanejsi message u nej ukazuje presne na druhou stranu, nez tam kam je treba zajet aby se zjevil. Celkem cunarna, ale..vlastne proc ne,klasika messages hh.

Ve ctyri rano sem nasel dalsi supervelkou podzemni lokaci jakoze dpc to je snad fakt vetsi jak puvodni hra...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: ne :) s Tichem a tou bábou, co se dá vyvolat... běhal jsem kolem se štítem a spamoval Swarm of Flies
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: dal jsi ji sám?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YYYYEEEEAAAAHHHHHH :)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    A co strašák? Už ste ho někdo dal?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Skoro mam pocit jako bych hrál Dark Souls :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HAVANA: Už jsem jí skoro měl, fuck :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Už sem upizlal i toho draka (prvního?) co si nemůžu vzpomenout na jméno...a mám heavy katanu...akorát budu muset respec abych ji vyzkoušel pořádně))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Vyskočit - vyskočit - vyskočit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam