• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw toto? pecka!

Black Myth: Wukong - Headless Guy Singing Scene
    https://www.youtube.com/watch?v=O9M_XH8YSlQ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tak!
    vtipny je, ze grindu se upe nestitim, takze kolikrat du na bosse az skoro prelevlenej a stejne sem marnej! :D

co me bavi, ze se mi zatim vetsinou postestilo mit pred sebou na vyber ze dvou bossu. takze kdyz sem se necapal u jednoho, dost podobne sem pokracoval u druhyho, az proste jeden padl a druhej byl pak lehci :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jinak teda ocenuju upgrady "u bonfiru", anebo "u kovare", kdy potunis outfit, hůl, lahvicky misto tohom aby tam bylo klasicky mlatickovy uceni se 53 comb, jako v DMC, takze jsem rad za kvalitní roll a slabej a silnej utok jako v souls.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a to ja zase chapu. kdyz se na to clovek podiva optikou casual hrace tohoto zanru, tak to tam jakoby vidim. chodis ulickama/koridorama, proti tobe stoji jeden dva mobove, pak jeden "miniboss". pada z nich zase neco jako duse. na konci ulicek cekaj bossove a trochu tuzsi boj. dokonce mam podezreni, ze na posledni chvili ty "duse" nechaly, aby se neztracely po smrti. co mi neprijde podobny je ten "rpg system" postavy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Nekdy mi prijde, ze kdyby ted vysel dalsi Devil May Cry, tak se taky najde dost lidi co to prohlasi za Souls-like. Kazdopadne jsem nekde v pulce druhy kapitoly a ty spolecny pomrkavacky tam jsou, ale spis si to buduje svuj specifickej pristup a subžánr. Kazdopadne sem do auditka to uplne v pohode diky vsem tem bossum a mechanikam zapadne.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Vubec nechapu kde se bere ten “souls” nádech, kterej v tom lidi vidí. Ono už to asi bude taky dobře nesrozumitelný co se za souls-like souls-lite vlastně schovává. Ja mám zatím odehraný jen ty 2 hodiny ze streamu, 5 bossů, ale za mě prostě takova pěkná mlátička, souls v tom teda nevidím ani vzdáleně. Nicméně kdyby bylo víc času tak už to dávno cinklo, ty 2 hodiny byly naprosto prvotřídní zábava.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: black wind, yellow wind je to tam! a jak rikas, je to pak takovy vic povedomy :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj je to super. Ja ted jedu knizku jak jsem uz psal a ta je z 99% stejna jako serial. Akorat tam diky rozpoctu holt odpadla spousta veci, ale trefili to v serialu teda skvele. Taky ho mam rozkoukanej. Par dni zpatky jsem narazil v pulce knizky na dve vety, ktery Sun potka na ceste s Tripitakou demona a rika mu: "jo tebe si pamatuju, kdyz jsi byl medvedim demonem a ja s tebou vytrel podlahu na Hoře černého větru" a pak ti ve hře vyskočí Black Wind Mountain lokace. Diky tomu je fajn si ten lore takhle pekne zopaknout misto sledovani kryptickych videi u VaatiVidya v Dark Souls (coz bylo taky fajn)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jako vypada to moc pekne! ale to sme tusili uz od prvnich videi! :)

a ja se pustil do staryho serose a je to furt stejne psychadelicky jak dyz sem na to koukal v detstvi :)) ale zas je tam vsecko! i ten tygri armor. stoupacka na tyc, bossove stejny... :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj jedni tvrdili, ze to je hack'n'slash, dalsi ze to je souls like, dalsi ze to je souls-lite, dalsi ze nic takovyho, tak se pak tomu šoku spousty lidi moc nedivim. Za me je to takovej Sekiro-lite. U Tygra jsem vcera vecir ocenil popisy specialnich bonusu u outfitů, ktery tam oproti rade jinych her davaji smysl kdy jsem si vzpomnel na cesky rceni - krev není voda hehe. Kazdoapdne ta prezentace bossu je brutalni. U druhyho prince krysaka v jeskyni jsem si uz rikal, ze tady mame eru kdy hry vypadaji jako CGI filmy pred 5-8 lety.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ono jak asi upe nebylo jasny pred vydanim, co ze to bude za gameplay, tak si to poridili i lidi jako treba ja :D takze sem se klasicky spalil jako treba u Sekira, nebo Armored Core! nastesti je tenhle titul o neco lehci imho, takze sem to jeste upe nevzdal. nejvic mi zatapel ten dvoufazovej v prvni kapitole. tygr byl nejdriv taky hustej, ale kdyz sem poridil lepsi tycku, tak sel :)
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: doslova každý hráč pro kterého byl Elden Ring první soulsovka a došli až k Margitovi před hrad :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To si pustim az to dohraju. Kazdopadne je prdel sledovat lidi, kteri do toho nastoupili aniz by kdy hrali cokoliv of From Softu a vubec nechapou zakladni mechaniky jak si poradit s jednoduchym bossem a po peti dnech button smashe prichazi rage quity. Na facebooku na me porad vyskakuji nejaky videa typu: "treti den jsem u Crouching Tygra a koncim s Wukongem".
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D bacha sou tam i bossove z pozdejsiho hrani!!

Streamers RAGE in Black Myth: Wukong, Funny Moments/Fails Compilation Part 4
    https://www.youtube.com/watch?v=zA9PBklB7Q0
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    https://gamerant.com/black-myth-wukong-soulslike-lessons-bosses-story-magic/

Black Myth: Wukong's success and unique gameplay elements make it a standout game that the Soulslike genre can learn from.

Perfect dodges and the careful balancing of powerful magical abilities in Black Myth set a new standard for future Soulslike games.

The game's abundance of boss fights and cinematic storytelling show that Soulslikes can push boundaries in these areas.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Ajooo takhle. Mno modrej byl takovej Sentinel z Elden Ringu hehe.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Ne, ten po trech zazvonenich byl ok...ta jeho light verze mi zatapela.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: u Gongu byl ten vlk, to byla pohoda, ale pak tam mas pána, kdyz najdes vsechny tri velky zvony. toho myslis? U toho jsem byl tak pul hodiny.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Gongovej sel hned...jen toho hlavickare co se poflakuje po lese...jsem mel maly level asi...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj rozhodne se vrať at mas encyklopedii komplet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam