• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Ona je to vtipný hlavně v kontextu toho, jak jeho hlavní game designér Viktor všude blahořečí Dark Souls a Bloodborne :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Jj, ten snad nemá jediný nudně opatrný, vyvážený názor :D

V něčem s ním FAKT nesouhlasím (hejtit Thief a Half-Life? rouhání), naopak ohledně třeba Zeldy souhlasím naprosto. Už nejmíň deset let absolutně nechápu, co na tom kdo vidí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    to je troll :D
    Good Game: Jaké hry nemá rád Daniel Vávra a jaký je Astro Bot? - CzechCrunch
    https://cc.cz/jake-hry-nema-rad-daniel-vavra-treba-hnusne-dark-souls-nebo-primitivni-god-of-war/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: yep, v Japonsku mě překvapilo, jak snadno se Číňan naučí Japonsky. A když jsem si v letadle pouštěl historii Japonska, jak všechny rané záznamy o Japoncích jsou čínsky. Takže to byl melting pot vlivů. Ale fascinuje mě, jak jsou dnes kulturně odlišní a přitom, mají občas takovou podobnost. Když se naučíš znaky, mají velmi podobný význam. Ale ještě jsem to neprobral s kámošem, co se naučil Čínsky - bohužel nebyl v Japonsku. Jestli je to něco jako ruština, čeština. Každopádně pro nás se japonština vyslovuje snáz, oproti tónové čínštině - to je strašný hell.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: sranda je ted sledovat toho Wukonga, tak tam jsou nektery potvory podobny a je na tom pekne videt, jak si tu mytologii za posledni tisicileti Japonci navzajem s Cinou pujcovali. V Souls a spol. jsou Yokai a u Cinanu tam maji Yaoguai.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Japanese Folklore in FromSoft Games
    https://youtu.be/G7OabU3CtAc?si=XG5OWRy6J3ymJHzO
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: lol :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    This Christian exhibition using the Dark Souls 3 main theme
    x.com
    https://x.com/SkeleMann/status/1830581919559659850
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: ajajajaj
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja bohuzel jo! :) odtamtud si pamatuju, ze tam figuruje ta polarni liska, ale toe asi tak vsechno :D moc se jim to nepovedlo na to kolik to stalo a kdo tam hral. imho. ony asi vsechny ty serialy/filmy budou pro nas takovy "psychadelicky" :)
    https://www.imdb.com/title/tt1717715/?ref_=ttfc_ql

IMDb RATING
    4.9/10
    5.4K
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: jeste je koukam celovecerak z 2014 za 100 mega v koprodukci s USA, ale nevidel jsem

Monkey King The - 2014 cz tit fantas.dobrodr. - online ke zhlédnutí a stažení - Přehraj.to
    https://prehrajto.cz/monkey-king-the-2014-cz-tit-fantas-dobrodr/55d1de8cb0d7d
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Dohráno! Nice and easy...lol

HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Chápu. Mě to bohužel minulo, takže ani ten rememberries syndrom tam není pro mě :(
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jak už sem psal, slave knight gael je úplně top fight. Dlouhej. Těžkej. Ale mnohem míň chaotickej...musíš bejt precizní a mít ho nactenyho, ale když tě zabije tak to není kvůli tomu, že kamera mířila jinam nebo tak...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HAVANA: tak koukali jsme na to jako deti v roce 1990 na OK3 visjak.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jako já už nacházím nějaký patterny, ale hlavně ta druhá fáze, kdy je pořád někde daleko od tebe a všude litaj lasery a ohně je peklo
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: To je snad jedinej fs boss, kteryho jsem zkusil asi 5x a vykaslal se na to a to jsem ds3 dohral uz 3x...
    Kombinace megabosse a endurance fightu je vec ktera me nelaka, podobne jako consort radahn (za me uplne debilni design fightu)..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Mě se to líbí, nepotřebuju to zkoušet z pirate Bay (nehledě na to že na to asi stejně nemám pc). Jen mi šlo o to, jeslti má cenu předtím nasat lore z předlohy...

A ta adaptace co posílal naga je taková...no, na mě možná už teď až moc bizar :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Jako ne...ale víš jak, není to ono :D

Každopádně jak sem tady veřejně napsal že sem měkká močka, navěky odsouzená k tomu hrát ubisoft sračky, tak sem si uvědomil že nechci bejt měkká močka co hraje ubisoft sračky a a podařilo se mi párkrát ho dostat ze healthbar už olizoval slovo darkeater...což je tak 10-15 procent...

Možná to třeba půjde :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: jeste bych k tomu dodal, ze se story odehrava po Cestě na západ a nehraje se za SunVuKunga, ale vypraveni, postavy a pomrkavacky se na Opiciho krale vazou, tak se hodi vedet co, jak a proc, ale vylozene nutny to neni. I tak to bude pusobit unikatne a porad min krypticky, nez ty mlhavy naznaky pribehu, ktery produkuje From Soft.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam