• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: no za mě je teda Chapter 6 dost zklamání. Level design je naprosto odfkláklý, mám pocit jakoby nestíhali deadline a tak udělali jen velkou mapu a do každého rohu dali jednoho bosse. Jediné co to zachraňuje je létající mráček, ale to mohlo být klidně i dříve. A strávit doslova deset minut chůzí k poslednímu bossovi, to mi přijde jako a) fail kde chtěli něco dát ale zapomněli a nedali, nebo b) potřeba abych se kochal prostředím. Design CH6 bossů ani nemluvě, nic zajímavého a dobrého. Naštěstí jsem to došel až na konec a teď jen musím porazit final bosse (tj final boss standardní hry, secret level boss nechávám na později, ale co jsem četl, tak tam budu bez šance, tj zkusím, řeknu si ok, odložím a půjdu rovnou na NG+.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak ta New Game je ve Wukongovi legrace a solidni pomsta bossum, kde jsem trpel. Kdyz si clovek posklada skilly a artefakty, tak vetsina bossu padá na jednu ránu. Naopak mali mobove jsou otrlejsi. Finalni bossove budou ale brutal a v NG++ uz bude brutal vsechno. Maji to ti Cinani celkem vtipne promysleny, aby ten dopamin davkovali vylozene predpisove.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Teď začíná ta pravá legrace
    SITH
    SITH --- ---
    blížíme se do finále pánové :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: jo to i ostatni ;)
    btw celou hru nic a v sesty me to jednou vykoplo do menu ps5 a pak sem potkal jeden levitujici strom :)

SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: BOBESH: tak inspektor ručička mad onewheel očividně nemá rád větráček, takže jdeme dál vážení :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Inspektor Ručička?! :)) a ten mi sel tak na treti, ctvrtej myslim, ale prekvapil! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Pan Supreme Inšpektór je pěkná svině o tom žádná.
    SITH
    SITH --- ---
    mno splašený pták na ohnivém kolečku mi zatím dává neuvěřitelnou čočku, takže tady pár dní zůstanu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Sloužím vlasti
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pfffuuu! tak "bad ending" hotovo! konec mi zhorkl, ale zaroven sem se po tom dostal do zenu a je to cool! wukong na hrad! :)
    mozna to dlc jeste zvazim! ale jinak uz me tu zas dlouho neuvidite! :))
    diky Nagovi za podporu!! jinac bych to uz mozna zabalil ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: to je presne ono :) Jinak neboj, ono se ti to finale jeste o par hodin protahne.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: no pokud jsi to ty dohral za 92hodin a já jsem v poslední kapitole za 64hodin, tak mi chybí těch 20 hodin které ještě musím strávit nad Journalem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Slusny. Pekne jedes.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: 64,2 hodin
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: kolik v tom mas vlastne ted hodin?
    SITH
    SITH --- ---
    chapter 6 začíná pomalu a jemně

BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: ja si rikal, ze ty doubly mohli trochu rozmelnit do vice kapitol a ne je vsechny narvat do jedny, ale osvezeni to bylo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak teda true ending je pro fans seriálu povinnost. Za tu krev, pot a slzy to stojí. Zrovna mi dojely titulky. Krása.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Už jsi potkal železnou kouli 2.0 tipuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam