Takový malý update ode mně.
DLC k ER nejedu. Nějak jsem se k tomu moc nedostal a teď do toho nechci investovat tolik času.
Hledám si práci a to má prioritu.
Nicméně, dokopal jsem se k tomu, že jsem dal šanci DS2: SoFS.
Stále to neberu jako plnohodnotnou Dark Souls hru. Prostě to není ono. Kdybych to bral jako něco jinýho, tak je to o něco zkousnutelnější.
Prostředí, animace, bugy, hitpointy.. Ano ADP jsem napumpoval a je to znatelně lepší, ale stejně, proč kua někdo tak blbě nadesignuje hru, kde si ji hráči musí opravit ve svém čase a pomocí pumpování do statů?
Nicméně, abych to jenom nehatil, tak mě zaujali 2 věci:
1. Jedu to s rapierem, ke kterému mám všeobecně respekt, ale nepoužívám, protože moveset. Tady, mi to ale nevadí - teda pokud nezačnu zuřivě máchat na prázdno, protože se postata neotočí a pochopitelně malý brouci jsou oser.
2. Celkem mě baví exploration. Taková ta klasika, támhle svítí drop a jak k němu. Na druhou stranu, oproti 1 ten svět prostě není tak kompaktní.
Jsou tam mraky předmětů, který asi v životě nevyužiju.
Nějak si nedovedu představit chodit tam s plechovkou. Přeci jenom ty kombinace animací apod je to prostě divný.
Stále je to pro mě nejslabší díl serie a doopravdy je vidět, že na tom nedělal Miyazaki.