• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: me too..

Zatím hraju sólo, abych dostal do ruky cvik a managementy mapy. Umírám první noc zatím.

50 Nightfarer Secrets in Elden Ring: Nightreign
    https://youtu.be/usiqXwQDrnY?si=30zJoa0aXuR9IXmI
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: stárneš... za chvíli tě dostanou jak tenkrát naše prarodiče na hrnce se smlouvou ve dveřích .) mám rád vše nové, dává mi to falešný pocit, že jsem stále mladej...

krátká svodka:
    VON_GILOTINE mě taky .)
    – po 12 hodinách play time,
    – 8 hodinách expedition time,
    – dohromady 17 expedicích jsem porazil prvního nightlorda... (povyskočil jsem a zařval jak když jsem poprvé zabil Lady Butterfly)
    – každá expedice byla skvělá (rogue-lite jako herní mechanika mě neskutečně sere nesnáším ten loop)
    – každá mě něco naučila
    – každá byla v tom coopu výzva
    – velké překvapení... vůbec jsem to nechtěl kupovat a už vůbec jsem se na to nechtěl ani koukat...
    – za mě velké doporučení i kdyby vás ta hra měla nasrat a po dvou hodinách ji smazali...
    – je to zase nóvum, posun...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mne zabil s klidem tutorial boss...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: pockej este az to odladej, ono se to zas nak vyvrbi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nechci bejt skeptickej, ale domnívám se, že jedna kapitola mýho herního života asi skončila... Co na to _Kofila_ ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zvláštní... roguelike her jsem pár hrál, namátkou Everspace, Hades atd, ale k tomu Elden Ringu mi to prostě nějak nesedne... nevylučuju, že je to jen nezvyk, úkrok z "komfortní" zóny klasickejch souls her a že jsem jen konzervativní konzerva.. no, uvidim, co na to zdejší osazenstvo.. ale asi mam radši pomalejší gameplay.. vzhledem k věku :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Uf. Tak po asi pěti hrách si musím přiznat, že jsem na takovou šílenost starej... K prvnímu bossovi třetího dne jsem došel třikrát, ani jednou jsem ho nedal. Moc. Moc. Musím z toho světa prvních dvou dnů vytěžit víc... Možná je to jak s každou novou FS hrou. Pamatuju jak jsem byl marnej na začátku v Bloodborne, nebo v Sekiru. Jako chápu, že je tady spousta lidí co MP nedává a v klidu si jedou svý tempíčko u SP her, ale vidím tam konečně inovativní posun. A jsem rád, že když už všechny ty assety a mechaniky mají, že mají chuť experimentovat. Ono jim to taky přinese body v prodeji jejich portfolia. Nejvíc mi to připomíná free2play hru s battle passem, akorát tady chtějí litránek a žádnej live servis to není. Předpokládám, že na konci roku představí další mapu a další postavy. Je to skvělá hra na takové to "dám tři runy a jdu od toho". Než běhat stále dokola v tom letišti pro dobrodruhy. Škoda, že to nemá crossplay no, mohli jsme si ten firstfeel dát, s hýkáním, společně. Každopádně kouzelnice fajn, pěkná mechanika nabíjení many. Lučištník taky mile překvapil.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja kdysi prichazel na DS z Bladbornu kde zadnej equip nic nevazi a tady sem brecel ze nedokazu zabit queelag jak je rychla.
    Pak mi byla zjevena existenxe equip loadu a najednou hra zacala davat smysl a poradne bavit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Neboj budes s laskou vzpominat jak easy to bylo.

Jinak zakladni problem bude v tom ze mas moc tezky brneni a spol takze mas pomalej roll/uskok
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VON_GILOTINE: já se snažím, ale kolikrát mi přijde, že dostávám i skrz. Jako není to vůbec easy. Nic složitějšího jsem zatím nehrál.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    POHODAVOLE: sloupy, vyuzij sloupy
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Dnes uz to jedu nekolik hodin a zatim se mi podarilo jen jednou sundat toho druheho. Nevim, ktery z nich je pak horsi sam :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: slovami klasika "to jsme na stejne lodi bracho"
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Ja uz to mam nainstalovane, frajerka tu ma kamosku a idu vecer von a ja uz mam dohodnute rande s kamosom na vecer...skoda akurat, ze treti nam odpadol, takze sa budeme musiet spojit snejakym anonymom z netu. Dal som zatial iba tutorial, vyzera to svizne a plynulo, je tam wall jump a tutorialovy boss je Fell Omen Margita, ktory so mnou vytrel podlahu. Ma byt za neho nejaky relic tak sa tam asi vratim, tak uz len cakam kedy padla a hrrr na ne
    STARF
    STARF --- ---
    PHOW_SAATCH: mam to dost podobne a co jsem koukal na streamy, prijde mi to moc fast-paced, coz od FS her neocekavam (i pri hrani Sekira jsem se rad sem tam zastavil)

casem to teda nejspis stejne poridim ve sleve, ale aktualne si dokazu vybrat zajimavejsi tituly (+ jsem jeste furt nedohral Bloodborne)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring Nightreign - Ultimate Starter Guide
    https://youtu.be/XxUk0H31kiE?si=iU5zJpJgb8ghPjnw
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    po pravde me to moc netrapi. mam mentalne postizene cile jako najit vsechny predmety, precist vsechen lore atp...

elden ring derrangement syndrom isreal
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Recenze zatim nic moc ...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja to koupil, ale dal jsem jen 5minut tutorialu a sel spat do prace, tak snad dnes

nicmene, jsem na pc, crossplay absence me mrzi
    AIAX
    AIAX --- ---
    Prakticky všechny recenze jsou ve stylu: "Jako jó, je to vcelku fajn, ale hromada problémů a frustrací a není to pro všechny."¨

Týpek z IGN říkal, že se chystají velké změny a dodělávky, třeba mód pro 2 hráče, crossplay apod., neboli naprosto zásadní věci, které měly být už v release verzi. Každopádně Fromsofťáci evidentně poslouchají feedback a budou to vylepšovat. Já roguelikes nehraju, takže tohle mě míjí, ale občas určitě mrknu na nějaký stream od Cowboye nebo Iron Pinneapla, na koukání by to mohla být prdel.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Škoda že to nemá crossplay, i tak zkusím: Najdu tu pár (slovy dva) milovníků, co by to tuto sobotu, ve zpěvu party playstationu, okusili?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam