• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    POHODAVOLE: zalezi no, podle toho zda pujdes do datadisku...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Uf tak jsem je dal, ale bylo to strasny. Trvalo to nekolik hodin a hromadu opakovani. Samo se mi i stalo, ze tomu poslednimu zbyval jeden zasah a ja se nechal zabit. To me obzvlast potesilo, ale ted jsem uz stastny. Doufam, ze ted uz to bude jen lehci :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    i na to autori mysleli

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: chápu :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: to bych si dal, ale pobihaji tu porad kolem me deti, tak ji budu muset navliknout do nejakyho svetru :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jop ja to po te uvodni pisnicce vypnul. Nicnene les byl graficky impozantní. Jeden z nejhezcich co jsem videl. Mam rad kdyz me hra donuti se zastavit a divat se. Meditacni mista byla o to vic fajn. Skoro bych tam pustil nejakou peknou melodii a nechal hrat dokud hrac nerekne dost, aby to fakt fungovalo jako pauza. mam dojem ze se to samo odkliklo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak pristi stredu vychazi Stellar Blade na PC. Od Sekiro je tam nejzabavnejsi parry system - s daleko nizsi obtiznosti samozrejme. Na Steamu by melo byt demo.
    SITH
    SITH --- ---
    BIMBAS: a jedeeeem

Black Myth: Wukong - Headless Guy Singing Scene
    https://youtu.be/O9M_XH8YSlQ?si=6TghQTr9fCwbaucl
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: ono se to po prvnim aktu rozebehne celkem do prostoru.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mno tak prvni akt ve Wukongovi hotovy a musim rict ze se bavim. Boje složitostí tak akorat, dovedností figurky akorát. Jediné co mě asi štve ale netrápí je ten koridor a instance. Tady se nedá ani spadnout do díry, nebo enemaci nemohou opustit konkretni misto. Vtipně jsme na sebe koukali s nějakym nasranym nosorožcem skrze malou dřevěnou branku bez dveří :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mno ja jsem dnes dostal Wukonga takže já mam jasno :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: me too..

Zatím hraju sólo, abych dostal do ruky cvik a managementy mapy. Umírám první noc zatím.

50 Nightfarer Secrets in Elden Ring: Nightreign
    https://youtu.be/usiqXwQDrnY?si=30zJoa0aXuR9IXmI
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VON_GILOTINE: původně jsem měl Havla a to nešlo. Teď mám to lehké červené.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    je to nóvum, jsem to říkal že je to dobrý
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: stárneš... za chvíli tě dostanou jak tenkrát naše prarodiče na hrnce se smlouvou ve dveřích .) mám rád vše nové, dává mi to falešný pocit, že jsem stále mladej...

krátká svodka:
    VON_GILOTINE mě taky .)
    – po 12 hodinách play time,
    – 8 hodinách expedition time,
    – dohromady 17 expedicích jsem porazil prvního nightlorda... (povyskočil jsem a zařval jak když jsem poprvé zabil Lady Butterfly)
    – každá expedice byla skvělá (rogue-lite jako herní mechanika mě neskutečně sere nesnáším ten loop)
    – každá mě něco naučila
    – každá byla v tom coopu výzva
    – velké překvapení... vůbec jsem to nechtěl kupovat a už vůbec jsem se na to nechtěl ani koukat...
    – za mě velké doporučení i kdyby vás ta hra měla nasrat a po dvou hodinách ji smazali...
    – je to zase nóvum, posun...
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Z toho, co píšeš, mi spíš připadá, že kdybys to zkusil, možná by tě to chytlo. Aspoň by tam byla šance.

Oproti tomu já vím naprosto jistě, že tohle není pro mě. A vůbec z toho nejsem smutný nebo rozčarovaný, je to úplně v poho. Armored Core jsem taky ani nezkoušel, hned jsem viděl, že tohle není moje krevní skupina. Prostě se těším na jejich další soulsovku nebo akční RPG nebo cokoli z podobného ranku, doufám, že to přijde v nějakém rozumném termínu. Nekonečné čekání na ER bych si zopakovat nechtěl.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mne zabil s klidem tutorial boss...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: pockej este az to odladej, ono se to zas nak vyvrbi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nechci bejt skeptickej, ale domnívám se, že jedna kapitola mýho herního života asi skončila... Co na to _Kofila_ ?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zvláštní... roguelike her jsem pár hrál, namátkou Everspace, Hades atd, ale k tomu Elden Ringu mi to prostě nějak nesedne... nevylučuju, že je to jen nezvyk, úkrok z "komfortní" zóny klasickejch souls her a že jsem jen konzervativní konzerva.. no, uvidim, co na to zdejší osazenstvo.. ale asi mam radši pomalejší gameplay.. vzhledem k věku :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam