• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jop to souhlas. Tak to snad klapne u dvojky.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: bylo to takový techdemo spíš, no... mě sral ten les, moje vnitřní navigace tam vůbec nefungovala, furt jsem se tam motal a nepřišlo mi to moc jako featura... to se mi u FS skoro nikdy nestalo, že bych někde zabloudil, tam je ten level design úplně jinde
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Dohrál jsem to, ale jak už jsem psal dřív, tak level design v tom otevřeným prostoru byl totální pain. Skoro mi přišlo, že jim buď došel čas, anebo peníze, tak vzali otevřenou zónu a naklikali tam random shluky nepřátel, aby tě vždycky někdo naagroval. Zbytek byl ale jinak moc fajn, tak to na druhej pokus sfouknou znovu a líp. Atmosféru to mělo rozhodně hutnou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Já v jedničce ještě nedal final bosse...ehm :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: MS1 jedna z mých nejoblíbenějších soulsovek a tohle vypadá jak jednička na všech steroidech, co jich Rock sežral za celý život. Velké těšení.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mortal Shell II - Gameplay Reveal | PS5 Games
    https://youtu.be/yI9Zp5NWAbg?is=NsGXJaoP_dnwQj2x
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Teda řeknu vám, že jsem měl nesčetněkrát chuť se na to vysrat.
    Naprosto odlišnej styl hraní, než na kterej jsem zvyklej.
    Nemožnost dár parry, backstab...
    Teď už se to trochu hnulo a je to celkem sranda - teda pokud není okolo moc nepřátel (co nedejbože lítaj :D).
    Innspirací mi bylo:
    I BEAT ALL 165 BOSSES SHIELD ONLY!
    https://www.youtube.com/watch?v=4X7VxqJCP78&t=834s&pp=ygUQZ2lubyBzaGllbGQgb25seQ==
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    heh, rozjlel jsem v ER Shield Only :)
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Neeeeeeeeee :DDDD
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak proto nejdou zabít :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele ale Remnant 2 pvp nemá. Tam je jenom coop ne?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: seru na to, začal jsem to hrát jako v mládí UT99 a najednou to jde :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Co si tak matně pamatuju tak můžeš projít postupně všechny classy pomocí engramů. Všechny možnosti postupně naskakují na vyšších levelech.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: můžu nějak změnit path? jsem omylem odklik medika, ale asi bych to chtěl změnit na něco jinýho...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: skočil jsem do PvP a hned je to lepší :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Taky jsem se 3-4 hodiny rozkoukával, ale jakmile jsem pochopil principy těch světů včetně toho co a jak se generuje, tak to kliklo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: ty jo, tak pár hodin a zatim mě to teda moc nechytlo... nevim, jestli je to tim procedurálně generovanym prostředim, ale zatimco v Lies of P jsem byl hned jako doma, tady se pořád nějak hledam...
    ENDER
    ENDER --- ---
    STARF: Aha, dik.
    STARF
    STARF --- ---
    mam hotovej base content (par desitek hodin playtime) a zbyva mi projit DLC... jen jsem to ted skoro rok nehral - obcas hru odlozim a vratim se k ni nahodne po case
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam