• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX: Švédská trojka mi taky dává docela zabrat :D
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: Wharf je boží, jedna z oblíbených lokací, ale Sentinels mě srali hodně. Dodnes mám trauma.

Obecně mi dělají hodně velké problémy bossfighty 2v1 nebo víc. O&S, Sentinels, dvě kočky, švédská trojka v Iron Kingovi apod. Jasně, jsou dělané, aby daly hráči bonusovou sodu, ale mě dávají vždycky bonusovou na druhou.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Ruin Sentinels!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: v DaS2: "Kua tady me to sere!"
    "A tady taky!"
    "Tady jeste víc!"..
    AIAX
    AIAX --- ---
    PHOW_SAATCH: O tom právě mluví Luke Stephens, kterého jsem tady nedávno linkoval. Ale uvěřím, až to uvidím. Podle stejného leaku mají něco oznámit na Summer Game Festu, tak uvidíme.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    From Soft prej maká na temný hře z pirátskýho prostředí. Asi pro fanoušky, co neměli dost lokace No-Man's Wharf z Dark Souls 2 :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    RUDOLF: Chudák malenia :(
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    AIAX: from software má informační sucho před duskborn, tak je potřeba nějak vygenerovat cash..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Why Miyazaki Created the Spellblade
    https://www.youtube.com/watch?v=PiMMyjnWilI
    AIAX
    AIAX --- ---
    Skoro určitě náklaďák bullshitu, ale co už...

Fans Think FromSoft's Next Big Single-Player Game Just Leaked (I'm VERY Skeptical)
    https://www.youtube.com/watch?v=huEFQ9Iw_AU
    ENDER
    ENDER --- ---
    HAVANA: Jj
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ENDER: Gael je ten final data disk boss, co s ním bojujes v tech ruinach mesta?
    ENDER
    ENDER --- ---
    AIAX: Ja to mam DS3, ER, DS1, DS2....
    AIAX
    AIAX --- ---
    ENDER: Já si trojku na první průchod užil, ale přišla mi ve srovnání s jedničkou a dvojkou taková "odchozená", fotbalovou terminologií. Jako by už do toho FS nedávali celé srdíčko a už jen odškrtávali kolonky. Ale DLCčka mi taky spravila chuť, obě jsou skvělá. A s těmi overhaul mody (Cinders a Convergence) je trojka vynikající celá.

Jsem zvědav, co budou na jedničku a dvojku říkat lidi, co do žánru naskočili až s trojkou, potažmo Elden Ringem (a že jich je už dnes asi většina), a staré vykopávky nikdy nehráli.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Prochazim potreti nebo poctvrte DS3 (moje srdcovka jakozto prvni DS hra, kterou jsem hral) a musim rict, ze rozdil mezi zakladni hrou a datadiskem je obrovskej... Kazdopadne sister friede je proste dokonalej fight, asi muj nejoblibenejsi, Gael je taky fajn, ale prijde mi uz hrozne easy..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: do remake cele trilogie bych sel vsema deseti 🤩😍👍
    -> i bych kvuli tomu koupil konecne nextgen konzoli, kdyby bylo treba, a nehral porad na Xbox-one a PS4...
    JOPS
    JOPS --- ---
    AIAX: presne, dvojka ma v mem srdicku sve misto. Ja si ji uzival neskutecnym zpusobem a sem s tim. Aspon si zase po dlouhe dobe zase neco koupim :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Dvojka má v herní historii svoje místo. Má sice svoje slabý stránky, ale nebudou dělat remaster, ale remake, takže je šance, že to částečně napravěj. Dvojka v modernim hávu by mě neurazila. Ty DLC jsou skvělý, ale u dvou z nich jsem ještě nedal final bosse, co si tak pamatuju :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Za me dobrý, jedničku a dvojku sem nehrál, je to na me ted už moc old. Remaky si dám
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: Nikdy jsem nepochopil, proč tolik lidí dvojku nerado, já ji zbožňuju, skoro stejně jako jedničku. Třeba ty DLCčka za mě patří k tomu absolutně nejlepšímu, co kdy FromSoft udělali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam