• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SALVATOR: Je to schema, nemusí všichni začínat ve stejnym čase. Nebo možná, pokud bys chtěl znázornit všechny generace, tak by to bylo mnohem hustší= esteticky nudný/nevyvážený:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    77WHITE: To se mi moc nezdá. Přijde mi, jako by v některejch částech bylo výrazně víc generací než v jinejch. Třeba výsek cca mezi 4. a 5. hodinou a mezi 6. a 7. Jestli to teda nečtu blbě...
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    SHEESH: Realnej rodokmen ty slecny? Pekny:)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    MATT MATIK

    XPETQA
    XPETQA --- ---
    DJSHPACK: krasna :) ja som si dala na 30tku tiez mandalku
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    hezke, ale nebyva tradicnim darkem k 33. narozeninam ukrizovani?
    DJSHPACK
    DJSHPACK --- ---
    Jedna narozeninová na 30tiny... na 33 dostane výplň zbytku jinou mandalkou....


    a ještě jedna "překrývačka jizev"
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: jojo... Tak nějak se z těch 2spirit tattoo stránek oba dva ztratili...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: matmatik a ben volt byly oba v 2spirit tatto a taky jsem je tak mel na zahlavi, ale koukal jsem a ve spiritu tetuje uz jen roxx a nejaka slecna....
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    SHEESH: ja si svoje prvni tetovani delal na lokti (nechapu proc zrovna tam) a skoncil jsem s temer vykloubenym ramenem. Jeste dva dny jsem to cejtil.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...další, nejspíš už taky jeden z bejvalej ROXXinejch spolujezdců z 2spirit tattoo a taky podle mého názoru jeden z tatérů se zajímavým stylem...
    mattmatiktattoo
    http://www.mattmatiktattoo.com/
    LAIO
    LAIO --- ---
    Hehe tak ja si natetoval krasnou korunku na kotnik ale trochu hloubs nez by bylo treba, ale to by nevadilo jako fakt ze jsem pak druhej den skotacil s folii na noze osm hodin v praci, kuze zmokvala, cevky natahly pigment a korunka se rozpila. ...nohy uz dobry, ale je to desna gymnastika:-)))
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    SHEESH: heh, tak to jsme dva - k prvni kerce jsem nemel vlastne zadny instrukce, takze i kdyz jsem zacal jednoduchym masivnim ornamentem pres cely stehno, tak jen linky jsem do sebe rejpal tri hodiny a pak jsem nemohl ctrnact dni chodit :D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    BASNIK: mne prekvapilo o kolik to je ale slozitejsi. delal jsem si stehno a nejak sem se u nekterych linek nezvladal vykroutit tak, aby byly cisty. takze jsem si udelal peknou zrudu na stehno :)
    BASNIK
    BASNIK --- ---
    hlavne kerovat sam sebe je mnohem vetsi legrace ;]
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...jojo, sebebjako první:-) ...nechtěl jsem bejt tetovanej vubec, ale bez toho to asi opravdu nejde. Mam klon rotačky se kterou jsem začal, ale prostě jsem se rozhodl pro to řemeslo hezky od základu i když už to dneska neni nutný... No ale pro jistotu mam jednu rotaci v záloze:-)))
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: je pravda, že cívkáče jsou v něčem lepší, ale to vím jenom z doslechu. sám pracuju s rotačákem a k něčemu jinýmu jsem se zatim nedostal. a sám sebe už si potetoval? jinak hledání toho rukopisu je zapeklitá věc, buď ho máš, nebo hledáš a pokud narazíš na ty správný lidi, jak říkáš, tak máš velký bonus ve vývoji. držim pěsti ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...no mam štěstí na kamarády a povětšinou jsme to dali dohromady hezky bez blbostí. Takže hodně povídání, kreslení a pak nějaké doladění, místo a samotné tetování. Ale většinou jednoduché motivy, na čemž jsme se dohodli. Tolik abych ovládl tu techniku v nějakém základu...ale protože maluju, tak mě všichni hodně podporujou v tom hledání vlastního rukopisu, v tom jsou moji přátele děsně super, páč se to všechno učim sám a to neni vubec prdel, páč já se vydal cestou cívek hezky postaru...vzhlížim ke starejm mazákům;-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: hádám ale , že děláš většinou věci, o který si klienti/kámoši řeknou, nebo? jinak tě chápu, začátky jsou holt už takový ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...tetuju tady v Praze doma v Dejvicích, ale v podstatě hodně opatrně, protože teprve začínam a nerad bych udělal nějakej průšvih, tahle ilegalita mě dost nervuje. Přeci jen ta kůže a ten člověk neni papír kterej zmuchláš a vyhodíš, když něco neklapne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam