• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DO_ITEuropa Universalis IV a jine "paradoxni" hry
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    Victoria II | PC game | Download discounts at Green Man Gaming
    http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/strategy/victoria-ii/
    +20% sleva s kupónem O3H7FE-D4NFO0-F0LIGK
    SID311
    SID311 --- ---
    DO_IT: Patch notes:
    - Fixed a bug that gave Indian provinces way too much revolt risk from certain events.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FATAL_: opravdu zajimavy se hleda snadno, zrovna u CK2, pac ti to maj inteligentne pojmenovany. vsechny ty srackoidni DLC jsou bud "unit pack" nebo "songs of...", atd. takze i v seznamu na steamu jsi schopnej to ignorovat.
    to EUIV to ma mnohem horsi.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    FATAL_: Já koupil i ty jednotky. Na zmiňované stránce jsou tyhle DLC za 10 kč, to je nic.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    ROTTWEILER: Nedávno byly slevy i na Steamu, ale docela mě štve, kolik je různých DLC typu „dvě jednotky do hry“, „pět nových skladeb“ atd. Třeba u CK2 se pak těžko hledá to opravu zajímavý.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Dneska jsem si řekl, že si zahraji EU IV a chtěl jsem si dokoupit chybějící DLC. Kdyby někdo chtěl, tak tady je mají celkem za pěkné ceny. http://store.indiegala.com/index.php/catalogsearch/result/?q=europa+universalis
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    JULIAN: tak ja uz nevim co s nima. diplotech je 80-120 let napred, nema cenu za nej davat vice nez 600 bodu imho, a na budovy uz nejsou penize, markety atd uz mam postaveny :)
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    JULIAN: Asi radikální Slezan!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DO_IT: ty plytvas diplo bodama na predelavani cultury?
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    DO_IT:

Aktualizace po sto letech: HRE leader Slezko!
    DO_IT
    DO_IT --- ---

:D
    DO_IT
    DO_IT --- ---

don't bother me with such nonsense!
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    teda v Rajas of India je celkem neprijemny bug pri hrani za indy s eventem Religious Unrest, ktery v provincii zpusobi 50% revoltu, ktera nikdy nezmizi. Znamena to ze kazdy druhej mesic mate vzpoury o poctech az sedm tisic muzu. Lepsi je pockat na patch a az potom za indy zacinat hrat.
    FATAL_
    FATAL_ --- ---
    Tak problémy s mulťákem se koukám nepodařily vyřešit ani v CK2. Taky vám to padá?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: ono i za ty pobrezni to neni zadna vyhra. ve chvili kdy mas takove moznosti, ze jsi schopny nejakej trade nejak rozumne korigovat, tak uz pro tebe penize vetsinou nejsou problem.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Sem docela zvedav na to Wealth of Nations. Zatim trade v EU4 je dost meh. Hlavne za in-land zeme se da v podstate uplne ignorovat ...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    CATHACK: vsechno bohuzel ne :( predposledni DLC sons of abraham porad za plnou cenu
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    Crusader Kings 2
    - Včera vyšlo DLC Rajas of India společně s patchem 2.1 - zatím jsem nezkoušel hrát za Indy, ale mám velkou radost z předělaného regionu východní Afriky - jsou tu historická území včetně židovského království etiopských židů Semien.
    - Na Steamu je dnes 75% sleva na všechno pro CK2.
    DO_IT
    DO_IT --- ---

Zatim ten kraj razovity

JULIAN: ja Pu jeste moc neovladam, takze nevim , ale ted nemuzes ani si spratelit dve velmocnosti, takze kdyz tajedna si usmysli ze te rivalizuje, jses v peachi. Advisori postupem casu jsou stale drazsi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DO_IT: jasne, nejake cile jsou super, me je jen zatezko od te hry odejit pak kdyz uz jsem tomu dal tolik casu. u WC (ktere jsem teda zatim nikdy nedal) ve chvili kdy bych ho splnil uz stejne neni co dal delat takze nehrozi ze hru utnu 1650 ci tak neco :)

A to ze jsi OPM tu neni moc velke omezeni imho, protoze overextension te postihuje uplne stejne jako blob a ADM bodama na corovani ma blob jedinou vyhodu toho ze si muze dovolit drazsi advisory. a jelikoz aliance s AI totalne neberou v potaz to ze oni z toho nic nemaji...
    treba oblibena strategie v okoli HRE je day 1 RM s bohemii, aliance s polskem a austriou, jakmile dostanou v cechach vladare tveho rodu tak claim throne, nechat rakusaky vyhrat valku a mas bohemii v PU...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam