• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ZACK: ne, nicméně Exile mi svým zaměřením a filosofií jako Horda přijde (teda v té době, kdy ji šéfoval Thrall)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JETELICEK: Ve SWTORu si taky myslis o Republice, ze je to nova horda? :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---

Za co hrajete ci planujete hrat v bete wildstar a dale?

10 hlasy od 10 respondentů

JETELICEK
      JETELICEK --- ---
      jn, Exile is a new Horde ;)
      REFLEX
      REFLEX --- ---
      btw za co hrajete? :]
      MESHCA
      MESHCA --- ---
      Vzhledem k tomu, ze stress test bude masakr (pri poslednim jim fyzicky shorely RAMky), tak stastlivcum do porucuju data minning na foru, kam budou mit prez vikend pristup, behem dob, kdy bude hra dole. Je tam tuna informaci, hlavne v Dev trackeru o mechanikach a jejich planech.
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      SIRLOON: Jestli muzu neco doporucit - levelit a questit v parte. Je to mnohem zabavnejsi a navic cloveku roste Renown (socialni mena) za kterou muze kupovat blbiny do domku :-) A vubec housing, to jsou Sims jak vysite kombinovane s minihrami na pozemku. Desna dira na cas (eee jeste aspon si pohraju s umistenim toho noveho vycpaneho moba aby ladil s mojim psychedelickym zatisim)
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      tak uz nezavidim, prave sem ho taky dostal :)
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      a ja spis zavidim :)
      JULIAN
      JULIAN --- ---
      REFLEX: gratuluju!
      MESHCA
      MESHCA --- ---
      REFLEX: Cz/sk komunita je rozptylena, ale vetsi cast je na Exile strane. Ja a Oscuro jsem u Dominionu.
      REFLEX
      REFLEX --- ---
      jupii mam pozvanku do vikendoveho stress testu, tak snad se k tomu dostanu

jinak kde hrajete a za jakou stranu?
      NAVARA
      NAVARA --- ---
      VAJCE: taková hra už je :)

http://progressquest.com/
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      WildStar - Exiles Medic Gameplay Part 3 (Livestream)
      http://www.youtube.com/watch?v=cwmWxTE-xQs&feature=player_detailpage#t=1757

Seznamte se s loplopi, jednou z ras co se vydala na Nexus. Jejich cilem je sesbirat co nejvic "shinies"
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      VAJCE: jj Indy v Uldu byl super :) a ano, sou to questy co bavi cloveka jen jednou, ale aspon ho bavi. v jinych hrach uz (nebo jeste) neni ani to
      VAJCE
      VAJCE --- ---
      SIRLOON: nejvtipnejsi byli q ala indy :))
      no nicmene i takhle povedene q me bavi jen jednou dvaakrat :)
      SIRLOON
      SIRLOON --- ---
      JULIAN: no, tak ve vanille ty questy fakt byly nuda, ale v cata uz mely i napad. treba quest a la zombies and plants nebo nejaky vypraveni chlapka jak tusim zahnal nepratele coz byla alegorie na hrdinu o trech ruznych verzich pribehu, litani na vrtulnicku a hazeni bomb atd. Jinde sem takove questy zatim nevidel
      POMPO
      POMPO --- ---
      JULIAN:
      Nejaky zpravy o makrech treba?
      VAJCE
      VAJCE --- ---
      JULIAN: honorbuddy, umi i raidy dungy...vse krom asi aren...
      ja ho ojel jen questeni, grindeni repky, clothu na 90 satce
      profi bot za par kacek...vzhledem k tomu ze usetri xxxxxhodin casu...skvela vec...jinak muj nazor ze todle by meli z onlinovk odstranit...pokud to tam je pro blazny jako 1000x za sebou udelej todle abys dostal todle...tak by ty boty meli davat automaticky....za 300 mesicne si myslim ze by to bylo fer :)

aspon u wow
      JULIAN
      JULIAN --- ---
      VAJCE: kteryho bota jsi pouzival? ja nejsem alt maniak tak jsem to levleni prekousnul (tak tak ale...), ale treba v raidech me fakt nebavilo mackat 4 hodiny ty stejne cudly tak jsem na to mel bota kterej mackal rotaci za me.
      Takze jsem zvedav, jak bude vypadat DPS "rotace" ve wildstaru
      JULIAN
      JULIAN --- ---
      SIRLOON: ale treba ve vanilla WoWku questy "najdi urcite misto" byly bud dvacetiminutove utrpeni (a to jeste s nejistym vysledkem), popripade to obnaselo alt-tab a procitat commenty na thottbotu. Kdokoliv levlil v barrens tak duverne zna Mankrik's wife :)
      Ted tyhle questy obnaseji sledovani nejake sipky/markeru, clovek tam dojde a klikne.
      Tj podle me takovehle questy staly za vylizprdel tehdy, i dneska. Stejne jako "jdi a zabij X mobu". Oboji je proste fail uz pri designu, jak je to provedene to nezachrani (misto pocitadla bar...). Bohuzel MMOcka jsou dneska postavena na kvantite a ne kvalite questu, takze se tomu bohuzel nevyhnou
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam