OSCURO: ja lore nectu :( zvlast pokud je quest dobehni za sipkou... a ty cisla v kombatu - neslo o barvy, ale ze proste to vyskakovalo naprosto nahodne, bez ohledu na to kdy mi dojel bar ci ne. proste jsem nahodne na neco klikal a nahodne (v uplne jine casy nez melo) tam vyskakovala cisla, takze to ve vysledku pusobilo totalne chaoticky. nehlede na to ze nepratelum se nad hlavou objevovaly a mizely jejich HP bary, taktez nahodne. takze jsem neco mackal, nejaka cisla tam skakala a pak najednou koukam ze uz se mob nehybe, tak je asi mrtvej, tak jsem mackat nahodne 1,2,3 prestal.
a ja jsem se daleko nedostal, hral jsem to asi hodinu ted, a pokud jako to prvni ma byt tutorial, tak jsem se nedozvedel totalne nic uzitecneho. V popisech skillu mam jakysi zminky o vecech ktere vubec netusim co jsou a jak maji fungovat, hra mi misto toho dava dost hloupe "jdi a klikni F" courier questy. Pritom na obrazovce uz od zacatku mam kybl ruznejch cudliku, hejblatek, nekolik ruznobarevnejch baru, ktery by me fakt zajimalo jak funguji
Jako ja chapu ze je to beta, ale jestli to maji behem par mesicu vydavat... no potes koste. Prvni zkusenost je proste katastrofalni, takze mozna je to pozdeji zajimavejsi, ale ten zacatek me o tom ze bych si to mel koupit vazne nepresvedcil.