OSCURO: Neděje se to vždy. Já když jsem přišel domů k naštvané přítelkyni (hru vypnula a šla hrát Diablo), tak jsem to spustil, začal hrát a nechápal jsem, co se jí nelíbí. Po nějaké době jsme zjistili, že ona nic neviděla, já měl nameplates i označení použitelných předmětů ve světě v pořádku, ale ona nic z toho neviděla. Když jsem hru vypnul a zapnul, už jsem je neměl ani já, ale občas problikly. Reload UI také způsobil krátké probliknutí. Po čase se opět objevily, zcela náhodně.
O den později jsem v advice chatu chytil info, že pomáhá poladit target scale ve videu, poladil jsem a ejhle! Na 0,5 jsou tam spolehlivě (ale nedá se to hrát, protože to je renderované v poloviční velikosti a roztáhlé), na 1 je to naposledy, co se objeví, ale občas nevydrží (je třeba s tím kvrdlat tak dlouho tam a zpět, dokud se neustálí a i pak občas na chvíli zmizí) a nad 1 už se neobjeví nikdy. Existenci tohohle nastavení jsem nepochopil vůbec, protože hodnoty pod 1 způsobí naprostou nekoukatelnost hry, nad 1 pak to na kvalitu grafiky nemá vliv (respektive má, protože vím, jak některé věci ve 3D hrách fungují, ale není to žádný velký zisk ve srovnání s tím, kolik to sežere navíc výkonu).