• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: dovolenou? aby sis mohl jakoze preordernout v klidku domova?
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    a release vime?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Správná otázka zní: Mohu získat krabicovou CE a zároveň preorder bonusy? Existuje vůbec krabicová CE?
    ZACK
    ZACK --- ---
    ETHAN: vyborne, jdu si nahlasit dovolenou
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Pomineme-li ten vcerejsi obrazek s datumama, o kterem porad nejsou zadne kloudne potvrzujici ci vyvracujici informace (asi protoze maji plne ruce s patchem). Tak poctive sbiram vsechny drobecky na forech a v advice chatu od Carbine a snazim se z toho poskladat obraz jejich dalsich kroku. Tu jsou me zavery:
    Blizi se open beta a predpokladam, ze bude levelove omezena jako WB2. To znamena nekam k levelu 30-35 odhadem. Podle me se da cekat v budoucich 2-3 tydnech.
    Carbine planuji ohlasit neco velikeho na east PAXu. Richie z Nexus Talku (youtube) se domniva, ze predstavi warploty(ktere uz v bete ale jsou). Ja si myslim, ze oznami bud open betu nebo preorder a release date. Jsem to ale optimista.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Libi se mi "politika uprimnosti" Carbine. Vzhledem k tomu, ze prave naskocil Winter Beta patch 4 (ktery ma prez 5GB), tak se lidi dotazuji patch note. Carbine, na to: No vite, s WP4 patchem se to ma tak, ze je dlouhy, fakt silene dlouhy. Jako ze 98 stranek ve Wordu. Takze jsme ho jeste nedokoncili a bude zitra. Chteli jsme ho uvolnit driv, protoze je to tak dlouhe, ale proste jsme to nestihli.
    ...

Blizzard by se vymlouval na technical issues a podobne. Carbine napise, jsme lamy, nestihli jsme to, bude zitra. Priste se polepsime. Hodne mi se mi ta uprimnost a lidskost od Carbine libi. Bezne v bete potkate Carbine ve hre, jak odpovida hracum na dotazy v advice chatu. Je to hezke.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já už se smířil s tím, že se do bety nedostanu, ale co jsem chtěl zjistit, to jsem asi během víkendu zjistil. Jelikož Blizzard se nemá k tomu dodělat WoD do vydání Wildstar, tak je jasné, že to koupím a pak se uvidí.
    POMPO
    POMPO --- ---
    OSCURO:
    Ja porad jeste nejsem "in" :(
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Patch, patch patch - uz se to stahuje, jsou toho giga a giga.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    Ja vim, muze to byt fama.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Vsechno odkazuje na jediny zdroj. Obrazek, ulozeny v google cashi, ktery je navic podezrely, protoze "rocket house" - tak se preorder domecek nejmenuje. Hledala jsem ono udajne video, kde pry padlo 3. cerven, ale to neni vubec k nalezeni (zadna kopie takoveho videa). Na zadnem z for se zadny Carbiene nevyjadril ac se vsude zurive diskutuje. Tak uvidime, zatim to vypada jako kachna.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Rumor - WildStar Release date on June 3rd - Wildstar Life
    http://wildstar.mmorpg-life.com/breaking-news/rumor-wildstar-release-date-june-3rd/
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    POMPO: tak ve swtoru byly DVA!...kdo někdy progresoval EV v době těsně po releasu, tak snese všechno :) (omg, ten boss zmizel! omg propadl jsem se podlahou! omg podlaha zmizela!)
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    lepsi po jednom funkcnim nez 5 zabugovanych jako u SWTOR....
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Na forum bys mel mit jeste dneska pristup a zruseji ti ho dneska vecer nebo zitra rano. Porad mi dela problem prepocet z jejich casu na nas.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MESHCA: Na forum se už asi nedostanu, měl jsem přístup jen o víkendu. Ve skutečnosti jsem forum ale neviděl vůbec, reportoval jsem ze hry. Zkusím to večer.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Aha, pardon ma chyba. Tak tohle jsem nezaznamenala asi nikdy. Zvlastni jev. Mozna by stalo za to projit forum, jestli se s podobnym problemem nekdo nesetkal. Rozhodne to neni nic, co by se delo nejak plosne.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Ne navigační šipka, ale takové to, co ukazuje ozubené kolo u věcí, co se dají použít a stylizovaný atom u toho, co je na scientist path. To mizí stejně jako nameplates. A když máš něco zkoumat robotem, tak je dobré vědět, že to jde a nepobíhat zmateně od čehokoliv k čemukoliv a doufat.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Nameplaty uz na WP2 obcas blbli (coz jsem zaznamenala az na lvlu 20 v instanci). Vtip je v tom, ze je v soucasne dobe v podstate nikdo nepouziva. Mozna proto nevime, ze nefunguji. Vsichni vcetne GM presli na bijiplates a navmate addon. Coz je takdy duvod, proc je budou implementovat primo do hry.
    Navigacni sipka me tedy funguje, tu nemam zaddonovanou, ale moc ji nepouzivam. Kliknu na to tak jednou za 1-2 hodiny, kdyz uz jsem ztracena.

Je hodne zajimave cist, jak lidi odradil interface (coz je asi duvod, proc implementuji ted novy). Me taky na zacatku prisel kostrbaty, ale ne nic, kvuli cemu bych musela zatratit zbytek hry. Je to taky duvod, proc jsem cely vikend po ocku sledovala nyx a byla pripravena jit na skype ci TS a lidem poradit. Ale nikdo nic nechtel, velika skoda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam