• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    POMPO
    POMPO --- ---
    Koukam na to. Pobezi to samostatne, treba jako GW2, nebo bude potreba delat voser se STEAMem?
    ZACK
    ZACK --- ---
    KABIS: Pocitej cca 1000 hra a po mesici zdarma 200-300 mesicne. Proste klasika.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: jestli to byl ten pres alienware (tak aj ksjem to mel ja) tak ano, to byl jen jeden weekend.
    KABIS
    KABIS --- ---
    OSCURO: ja do toho asi pujdu (teda jeste bude zalezet na cene), ale snad se mi podari si predtim vyzkouset na bete, zcela narovinu :) o vikendu jsem to procitala a ta hra vypada fakt hodne pekne, spravne ulitle a dostatecne zajimave :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    chtel sem zase zkusit WS o vikendu ale ucet mi porad hlasil, ze nema zadnou subskripci na WS. Ten betatest co sem na tom hral byl jen jednorazovej vikendovej?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    OSCURO: To je dáno tím, že je to beta. Ačkoliv třeba v SWTOR jsem taky nepotkal tak toxické prostředí, jako je trade ve WoW.
    OSCURO
    OSCURO --- ---

Preorder?

14 hlasy od 14 respondentů

MESHCA
      MESHCA --- ---
      CLAVEN: Zadne MMO nenahradi dobry Single player. MMO hry proste jsou o tom hrat s jinymi hraci. A v tvem pripade pokud ti ke stesti staci Secret World, ktery je free, tak mi prijde zbytecne platit mesicni poplatky za jinou hru, ktera bude mit stejna omezeni, ac tedy WS ma vyznamne lepsi system boje.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      ASACHI: díky, asi si to nechám ujsť a svoje prípadné chute na MMO si budem saturovať Secret Worldom
      ASACHI
      ASACHI --- ---
      CLAVEN: Zcela uprimne ... wildstar je super shiney world of warcraft, nic vice, nic mene ...
      Ja ani uz nevim co jsem od te hry ocekaval, ale vraci se ke me prakticky vsechny vzpominky, ktere jsem ve WoW zazil.
      Otazka jestli to je dobre, anebo spatne. Na par veci je udelany zajimavy twist ... par veci zase tezce saje ...
      chce to zkusit, ale rozhodne je to po dlouhe dobe hodne zajimava alternativa k WoW.

Celkem se mi libi ze vetsina bugu co jsem nareportoval uz je fakt opravena a ze komunikuji s komunitou ... otazka kam to dotahnou
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      CLAVEN: Byl jsem ted ve Wildstar bete hodne prekvapen dobrou naladou u hracu a prijemnou atmosferou. Uvidime po launch.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      OSCURO: Škoda, síce sa mi to veľmi páči, ale sociálny aspekt MMO ma posledné roky skôr serie.
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      CLAVEN: Asi jako vetsina MMO-jde to. Questing uplne v klidu, zkouknout si lore a projit path tez. Challanges na gold casto vyzaduji koordinaci vic lidi. PvP a Battlegrounds z random que jdou solo tez, ale random party jsou zmatek.

Jakekoliv adventure, dungeon apod. solo nejde. A Carbine psali ze jim jde hodne o group content, t.j. zamereni dalsiho vyvoje bude jasne na hrani v parte.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      OSCURO: Nakoľko to má zmysel hrať sólo?
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      Jinak je NDA pryc, takze smele sem s otazkami.
      OSCURO
      OSCURO --- ---
      ETHAN: Idea dle Carbien je, ze to je neco navic, neco co ani nemusis delat, ale zlepsuje to zazitek ze hry a mas na tehle hre typu "theme park" dalsi atrakci. Problem nyni vidim v tom ze nektere Path maji i vyuzitelnou mechaniku (zatim) a jine ne (zatim). Settler muze delat lecici a buffovaci ohynek a scientist muze zavolat k sobe celou partu kdyz jsou na jedne mape teleportem. Soldier a exploer nyni ostrouhali. Ale tohle vse se ma jeste menit.
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      ZACK: Jasně, ale nerad bych došel do podobného stavu jako v Diablu 2, kdy se sice daly nazdařbůh rozdělovat talenty, ale pak to nešlo změnit, takže si šlo krásně zkazit postavu třeba na 70. levelu. Pokud z toho nic nekouká, pak je to opravdu jen podle preferencí činnosti ve hře a v tom případě lze volit čistě podle přehledného guide, co sepsala Meschca.
      ZACK
      ZACK --- ---
      ETHAN: Nic takoveho tam byt nema, vyber si to podle toho, co te zajima. Meshca to popsala hodne presne, ostatne ty in-game texty to taky vysvetluji. A bez vyzkouseni vsech mechanik se to stejne neda z textu uchopit. To je stejny i u ty classy: Co je ti platny, ze si prectes popis vsech abilit, stejne nemas nejmensi poneti o cem ta classa je, dokud si ji nezahrajes.
      ETHAN
      ETHAN --- ---
      ZACK: Tradeskill ale můžu kdykoliv zahodit. Path zjevně ne. Odkazuju se přesně na to, že nevím, zda a kde tam něco takového bude. A protože je path na úrovni volby classy, tak by bylo dobré do začátku vědět, co z toho kouká.
      ZACK
      ZACK --- ---
      ETHAN: Od toho jsou ty databaze/wiki. Novemu hraci finalni "bonus" nic nerekne, vem si ve wowku jak se neustale meni "vyhodnost" nejakeho trade skillu a neustale to balancuji. S Path to bude stejny. Navic nechapu, kde jste prisli na to, ze tam nejaky vyhody pro raidu budou, co jsem videl, tak to jsou veci jako vetsi bagl, fall damage reduction, mobilni vendor apod. Takze k cemu odkazujete?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam