ASACHI: Však ano, WoW :o) Ale tam teď dobře půl roku nebude co dělat, už teď se víc než 3 měsíce scházíme jen na raidy. Blizzard to kompletně podělal a nedodává včas obsah. Sice nemáme zrovna vyčištěno na HC, ale naše reálné možnosti jsou ještě tak 1-2 bossové a pak už to je na nás moc.
BTW dungeony proběhneš klidně v prvním týdnu i s vylevelením postavy na nový cap, to se moc nepočítá. Nechci to tu zadělávat kecy o WoW, ale challenge mody jsou to, co ohledně dungeonů zůstalo zajímavé po docela dlouhý čas.
Trest za stání ve věcech mi nevadí, to je správně a vlastně jen nechápu, proč to zmiňuješ, protože toho se ti dostává i ve WoW. Co ovšem ve WoW není a Wildstar mi tím hodně komplikuje hru jsou telegrafy. Nevadí mi telegrafy protivníků, to je v zásadě jen o dost názornější vizualizace toho, jak běžně protivníci nejen v MMO dávají najevo "tady nestůj, brzo se tam stane něco ošklivého". Moje vlastní telegrafy mi dělají problémy a to docela velké.
Což nemění nic na tom, že sobě i přítelkyni jsem předobjednal DDE hned, jak to šlo :o) Pořád věřím, že praxe tyhle problémy odstraní. A pokud ne, tak to prostě občas zapnu a podívám se, co je nového.