• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OSCURO: jinak je to jedna z chyb co se doufam resi a do ostreho startu se to fixne zejo :) abych pak nemel na plose jen ikonku na kterou se muzu tak max koukat
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OSCURO: ja nejdriv myslel ze to dela druhe LCD ale ani kdyz jsem to vypl se to nezlepsilo, spis na opak.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Primo od Carbine - viz. zahlavi diskuze. S grafikou je obcas potiz, slibuji to napravit. Nejhorsi bylo ze me nechtelo to spoustet dedikovanou geforce na notebooku a jelo to na hd4000. Pomaha to zapnout jako spravce a jet na 64bit klienta s vypnutymi motivy win7
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a jeste u koho jste kupovali hru :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak net uz jede jak ma a slape to pekne jen se ted vyjebala ta grafika hru zapnu na paty pokus protoze to problikne a cele to padne. Ve hre to nakou dobu jde ale se vse rozhodi a je to dole, pokud by nekoho neco napadlo budu rad
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak jsem z 95% rozhodnut ze si to poridim

ovladani me bavilo, loudovani oproti SWTOR v mrde! a graficky to vypada i lepe. jen skoda ze mam and hlavou bourku a co 5 minut sem to mel dole. ale i tak ten jouda s pistolkama me bavi.

ALE dost mi to hapruje s grafikou doufam ze to jen tou betou abych kvuli tomu nemusel kupovat jeste kartu.
    na uvodni orazovce, ve hre, vyber postavy - zacne to blikat pak se to cele rozhodi a 2x mi to uplne rozjebalo grafiku a musel jsem restart. Mam Gforce 8600 (ano je to sracka ale utahla i jine veci na pohodu a ANO novou si budu porizovat ale jeste to tolik nehori) myslite ze to je betou nebo ze je to grafikou a mam teda smulu ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ASACHI: ok tak dem na to :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MALY_BOBIK: uz to par hodin jede
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    v kolik to zapinaj naseho casu? v tech jejic DMT SMT se nikdy poradne nevyznam
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Mmmm s tema raidama jste me teda dostali, ja myslel ze nejtezsi maji byt 20man. Je ale fakt ze jsem se o to nezajimal, pac skupiny kde je vice jak 10 lidi jdou zcela mimo muj obor zajmu.

MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Ohledne gearovani pro raidy. Na 20-person se da slusne pri obliknout nejvyssim rare craftingem, dale v daily questech a za world event odmeny a da se to i trochu zkrz pvp (ale ty itemy nemaji uplne nejvhodnejsi staty pro pve). HC adveture jsou v celku v pohode na 50 lvlu a v medailovych se daji ziskat uzasne veci. Da se jima v klidu progresovat a obliknout se na HC dungeony, ktere jsou ale dost tezke a nejsem si jista, ze jsou realnym zdrojem gearu pro raid. Spise to vidim, ze guilda bude zkouset delat HC dungeony na medaile a u toho raid prvni bosse a kombinaci tohohle gearu se postupne oblikne na zbytek raidu.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MESHCA: Tohle je vec na kterou se moc tesim :-)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    A kdyz uz jsme u spoleru, tak tu je dasli maly spoiler. Na PAXu poprve ukazali specilani lore instance, jejiz ucelem je vypravet world pribeh, tyto instance nejsou v bete. Drusilu jsem nekolikrat potkala, ale hned zmizela jako duch. Myslela jsem si, ze se jedna o easter egg jako jsou duchove v Diablu3, ale ocividne ne. [Spoiler] https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=plrwl1vYl9Q#t=1675
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MESHCA: Doplnen - Na 40raid nagearujes jen skrz perfektni projeti 20raid a na ten nagearujes v HC adventure a HC dungeonech. Bez toho skoro nema snad podle tvurcu tam smysl lezt.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN: Zapomnela jsem na path ... path se neda zmenit. Profese josu crafting.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ASACHI: 40-person raidy budou naprosto uchylne tezky a jsou urcene vice mene pro hardcore hrace. [Spoiler] https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=plrwl1vYl9Q#t=2237
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ETHAN: Profese je vyrobni skill-armory, zbrane, architekt
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ASACHI: Tak pro nás podřadné to takové opravdu není. Máme 9/14 HC SoO a reálné vyhlídky jsou na 11/14 HC, když tomu opravdu dáme všechno (a progressujeme to od začátku, tedy ne týden, ale asi tak půl roku). Jistě hraje roli fluktuace lidí, ale přesto 14/14 HC mají na našel serveru jen dvě guildy, z toho jedna to dala zhruba 14 dní nazpět. Globální statistika viz JAPAN. Važ si svých schopností, ale ubezpečuju tě, že takhle to nemá nejen každý nebo většina, ale dokonce drtivá většina.

MESHCA: Díky moc, to si musím někam pěkně uložit :o) Profesí myslíš path, nebo je tam ještě něco dalšího? Pokud je to něco jiného, předpokládám, že path patří k rase, classe a frakci, tedy neměnné. Na runy jsem ještě ani nenarazil, takže to je přesně to, co je dobré vědět předem.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ASACHI: Co jsme meli sanci nakouknout do 20 raid bylo to dost tezky :-) Nutnost koordinovat akci vsech 20, kdy jedna chyba jednotlivce komplet wipne. (mrknete pokud vam nevadi spoil na Experiment X-89) I pro noliferskou guildu to pry nebylo vubec jednoduche.
    Coz me tesi, doufam ze me content vydrzi aspon 3-6 mesicu a budou opravdu stale tvurci o krok napred prede mnou, porad mavat novou mrkvi pred mou osli mmo tlamou ;-)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ETHAN:
    Nezvratne veci ve hre (v soucasne dobe): Frakce, rasa, classa, vzhled charakteru
    Zvratne veci, ale stoji to uchylne moc: zmena professe, reset AMPu
    Zvratne veci, ale stoji docela dost penez: Vzhled domecku (spacious verze), runecrafting (odemykani run, vytahovani run)
    Zdarma: zmeny spellu a jejich tearu, vzhled mounta, crate v domecku

Toall: Zapomnela jsem na neco?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    JAPAN: Od toho mame diskusi, kde ma kazdy svuj nazor ze sveho pohledu ;)
    Navic Wildstar, pokud chce delat ty ?40man? raidy, tak to bude dalsi easy WoW mode ...
    Masa lidi organizovat nejde, obtiznost tomu je v kazdem MMO uzpusobena.

MESHCA: Diky, kouknu jak se dostanu domu z prace
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ASACHI: je celkem jedno že zrovna TY jsi úplně nejlepší a že dokážeš snad i sólovat ještě nevydané HC raidy a druhou rukou přitom žonglovat se zapálenou běžící motorovou pilou.
    Statistika je jasná a velmi přesná. Jen 11.53% lidí zabilo Ragnaros na HC, 3.27% Sha of Fear HC, 6.89% Ra-den HC, 2.48% Garrosh Hellscream HC.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam