• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MESHCA: nebo gengovat je :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MALY_BOBIK: Neni nad to byt gankovan na spolecnych mapach od lvlu 20 dal.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Vidím to na EU - PVP, frakce asi dominion. Se mnou asi ještě pár lidí z SWTOR
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja jdu hrat s mym kamaradem + nase manzelky na server, kde nejde ceska komunita.
    Mame v planu hrat Exile na PVE serveru s tim, ze budeme hrat primarne PVP areny / battlegroundy.

Takze to tady asi bude znacne roztristene
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Uprimne. Mam proste problem s Exile frakci. Jejich questy jsou milatantne konfliktni. Thayd je skladka a vetsina Exile butov vypada jak slumy. Nemluve o lodich popelnicoveho designu. Krom toho me ani lore ras moc nepresvedcil, jedini opravdu "ti dobri" jsou aurini. Ale to je zase rasa autistitu zamerenych na floru a blbych jak stoudev.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Zatim ne. Ani nevime kolik lidi nakonec z nyxu a pridruzeneho okoli planuje do toho jit. Ja a Meshi jdeme na EU-PvE a hrajeme Dominion. Uz nas asi nic nepresvedci o opaku co jsme to okoukli z obou stran konfliktu.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Plánuje se nějaký nyx sdružování na jednom serveru? :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    OSCURO: Mě to na ty max detaily jede v pohodě. Tak mě zajímalo, jestli tohle nastavení zůstane. :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SUMI: Neni zatim optimalizace, hlavne na nejvykoneksi karty (paradoxne me to jede hur nez lidem s horsim zelezem)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Od posledniho update vyresili vetsinu problemu co jsem mel-peclive jsem teda vsechno psal v ingame bugreportu. Nareportuj jim to na foru ci ve hre.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OSCURO: jinak je to jedna z chyb co se doufam resi a do ostreho startu se to fixne zejo :) abych pak nemel na plose jen ikonku na kterou se muzu tak max koukat
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    OSCURO: ja nejdriv myslel ze to dela druhe LCD ale ani kdyz jsem to vypl se to nezlepsilo, spis na opak.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Jak je to teď vůbec s grafikou. To už je finální vzhled, nebo je to nějak zablokovaný? :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MALY_BOBIK: Primo od Carbine - viz. zahlavi diskuze. S grafikou je obcas potiz, slibuji to napravit. Nejhorsi bylo ze me nechtelo to spoustet dedikovanou geforce na notebooku a jelo to na hd4000. Pomaha to zapnout jako spravce a jet na 64bit klienta s vypnutymi motivy win7
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a jeste u koho jste kupovali hru :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak net uz jede jak ma a slape to pekne jen se ted vyjebala ta grafika hru zapnu na paty pokus protoze to problikne a cele to padne. Ve hre to nakou dobu jde ale se vse rozhodi a je to dole, pokud by nekoho neco napadlo budu rad
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak jsem z 95% rozhodnut ze si to poridim

ovladani me bavilo, loudovani oproti SWTOR v mrde! a graficky to vypada i lepe. jen skoda ze mam and hlavou bourku a co 5 minut sem to mel dole. ale i tak ten jouda s pistolkama me bavi.

ALE dost mi to hapruje s grafikou doufam ze to jen tou betou abych kvuli tomu nemusel kupovat jeste kartu.
    na uvodni orazovce, ve hre, vyber postavy - zacne to blikat pak se to cele rozhodi a 2x mi to uplne rozjebalo grafiku a musel jsem restart. Mam Gforce 8600 (ano je to sracka ale utahla i jine veci na pohodu a ANO novou si budu porizovat ale jeste to tolik nehori) myslite ze to je betou nebo ze je to grafikou a mam teda smulu ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ASACHI: ok tak dem na to :)
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    MALY_BOBIK: uz to par hodin jede
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    v kolik to zapinaj naseho casu? v tech jejic DMT SMT se nikdy poradne nevyznam
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Mmmm s tema raidama jste me teda dostali, ja myslel ze nejtezsi maji byt 20man. Je ale fakt ze jsem se o to nezajimal, pac skupiny kde je vice jak 10 lidi jdou zcela mimo muj obor zajmu.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam