• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Muzu potvrdit u Medika. Medika jsem dojela do levelu 30 a pravdu se uz moc nemeni.
    Esper muze byt dosti jiny nez popisujes. Muj dps esper je melee caster plosnych spellu vsechno kruhy, pulkruhy. S vetsim mnozstvim CC a livestealem. Jako healer nemam jediny staticky heal. Nikoho nenaklikavam, po celou dobu mam v targetu jen tanka, obcas ani to ne a normalne healuju vsechny.
    To jestli je to dobre nebo spatne, jak je to na zacatku pred definovane. Tezko rict. Classy se daji hrat proste ruzne. Neni jediny playstyle, ktery by byl vsem vnucen a hotovo. Behem bety se i casto menily levely, na kterych se jednotlive spelly odemikaji tak, aby umoznili vetsi variabilitu. Ja osobne vyslovene nesnasim Telekinetic Strike + Mind Burst combo, ktere ma esper na zacatku presne z duvodu, ktere popisujes. V tomto proste je ta hra podobna Diablu - buildy.
    Je pravda, ze cloveka tak nejak laka drzet se tech dvou spellu, co dostal v arkship a kdyz se pak snazis do tohodle buildu napasovat nejaky dalsi, tak nemusi vubec zapadnout. Chce to trochu experimentu.

Espera ti vubec nenutim. Chapu, ze nektere classy proste nemusi sednout. ALE postavu durazne nedoporucuji soudit podle levelu 7. Zkuste se s nima dohrabat aspon na tu 15. Treba prijemne prekvapi. Muj build se klube az na levelu 14 a kals taks skoro kompletni je na levelu 21. :/
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    technicka ... za ucast v open bete jsou nejake itemy? Pripadne staci lognout, aby je clovek dostal? Neni potreba to hrat?

Velmi se omlouvam, pokud to bylo 50x receno :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: kazda classa se da soudit na lvl 7, samozrejme, jak jsem psal, mozna se to casem zlepsi, ale osobne si myslim ze classa by mela byt nastavena tak, aby clovek po chvili hrani poznal, jestli ho ten styl bude bavit ci ne.
    Esper - dlouhe uzke telegraphy, casting time, klikaci heal, vyvolavani ruznych veci, buildovani kombo pointu
    Medic - short range veci, casteni za behu, hazeni area efektu na zem, buildovani kombo pointu

jestli to nevypovida o playstylu na lvl 50 tak jsou ty zacatecni ability proste spatne navrzene. esper me proste nebavil, jeho dalsi ability jsem si neprohlizel, ale u medica to az do lvl 30 sedi porad stejne - movement enabled skilly s nizkou range, spousta hazeni ruznejch poli na zem. takze podle me uz na lvl 7 se da udelat slusny obrazek o tom jak se ta classa bude casem hrat.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Co na tohle rict. Zadna classa se neda soudit podle lvlu 7.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JULIAN: 15
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: v dungu mozna, ale ja mluvil predevsim o zkusenosti z PvP na lvl 7, kde je to se spellsingerem a defaultnim UI poradna otrava. mozna se to casem zlepsi, ale radeji asi zustanu u medica pri releasu.

btw, na jakym levlu je dalsi BG?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Pokud nejste tak sebedestruktivni, abyste poslouchali 6tihodinovy stream, tak tu je hezke shrnuti: http://wildstarreport.com/2014/05/12/wildstar-developer-livestream/
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Nerikam, ze takove spelly nejsou (Mind over body a Mental baner), ale vetsina spellu nevyzaduje naklikavani hracu. Za sebe muzu rict, ze cely raid/dungeon/adventure mam jako target jen tanka a to predevsim z duvodu, abych videla jeho debuffy a mela lepe na ocich jeho hp. Kdyz chci healnout dpsko, tak ho trefim telegrafem. Takze nejake naklikavani ci loveni hracu mysi neni bezna praxe.

Kdyz si prectes ten topic na foru, tak vis o rezervaci jmen presne tolik, co ja. Absolutne netusim, jak to bude probihat. Tu to jen trochu doplnili: https://forums.wildstar-online.com/....php?/topic/44519-name-reservation-details/page-12#entry434290
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON: ale tak samozrejme kazdemu sedi neco jineho, to nemela byt urazka na lidi co chteji za kraliky hrat :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: jak jako ze zajicci sou trapni? :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: ta rezervace jmen bude nejak globalni? prijde mi divne ze se to bude dneska klikat ale jeste jsem nikde nenarazil na oficielni seznam serveru pri releasu
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ZACK: Oficialne ne. Podle vsech indicii bude jen jeden PvE-EN nonRP server, takze ten.
    ZACK
    ZACK --- ---
    MESHCA: Uz vite server?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ALONSY: me navic vadi ze chci hrat za exiles a tam muzou byt esperi jen lidi (=nuda) nebo zajicci (=trapne). ale zas jich tim padem asi bude malo. ale to neustale stani na miste a nutnost klikat tim prvnim healem na lidi to pro me totalne zabilo tak jak tak

SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    JULIAN: ja jedu medica celou dobu jen s prvnima trema abilitama a tim healem s cervenou ikonou. zatim me sejmula jen nejaka velka vosa s 25k HP. momentalne mam lvl 10
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: je to rezervovany pro obe frakce na serveru? jeste nevim za co pojedu
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    JULIAN: Mám z toho podobný pocit, Esper by se mi líbil, ale pojedu medica, rozčilovat se s Esperem nebudu :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Rezervace jmen zacne 13.5. 11am PDT. To je 20.hod u nas. Muzete rezervovat pouze jeden nick. Odkaz zatim nemam.
    https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/44519-name-reservation-details/
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jak jsme se vcera bavili o penezich, tak ted jsem se docetla, ze mounty zdrazili na 10G. Za mych drevenych dob stali 2G. Proto jsem asi mohla mit rovnou po prichodu do mesa vsechny. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam