• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jinak nedavno se tu nakously paths... zajima me predevsim vyuziti path abilit, co byste si podle toho vybrali vy? pokud ignorujeme ten kontent co to pridava, ale jde ciste o vyuziti v endgame kontentu, at uz PvE ci PvP.

Soldier - prvni dve ability podle me o nicem. Prvn ise neda pouzit v combatu, druha je duplicitni s recallem. Jedinej zajimavej je ten weapon locker, ale ty zbrane co tam jsou jsou podle internetu pry dost onicem.

Explorer - prvni dve ability (opet) o nicem, snad vsechny classy maji nejakou abilitu (nejakej teleport ci jump) ktera umi ve spravny cas negovat fall damage. Treti sice nemuze byt pouzita v PvP, ale v PvE by to mohl byt zajimavej tool pro nektery encountery.
    Bonus: dostane se na spoustu mist co ostatni classy ne, vyuziti v endgame ale nedokazu posoudit.

Scientist: prvni abilita muze mit okrajove vyuziti v PvE, nicmene druhe dve jsou pro group PvE totalni pecka.
    Bonus: sem tam area kterou dokaze scientist otevrit, vyuziti opet pochybne.

Settler: prvni abilita dava docela zanetbatelnej buff, navic nejde pouzit v instancich. Ostatni tri ability jsou vrchol lenosti, super do velkeho group contentu.
    Bonus: buff stations, davaji docela solidni buffy, otazka je jak to bude v endgame.

Obecne mi prijde ze je vetsina tech veci zamerena na PvE, kde exceluje scientist a settler. Z wowka vim jak strasne byli ceneni magove/warloci pro travel a engineeri s repairbotem, to byl proste i pro 10 man raid must have.

MESHCA: tam jsem vcera byl :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Easter egg: Odkaz na Alenku v risi divu: https://www.youtube.com/watch?v=R3oy4b4fjw8&feature=youtu.be
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SUMI: já jsem nad pvp taky přemýšlel ale tím že ty dva co měli jít se mnou nakonec nejdou tak jsem to přehodnotil
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    tak sem z prdele zaregistroval guildu czechia :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    MALY_BOBIK: já jdu na pvp dominon, nejdu teda sám, 100% jdou ještě dva kamarádi..:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SUMI: a kam des ty ?
    SUMI
    SUMI --- ---
    Hm :-D, tak koukám, že si s nikým z nyxu nezahraju. :-\
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ta ja teda nakonec PvE (EN) Dominion ty co chteli jit na PvP nakonec do hry nejdou vubec a tak se presunu za vice lidma na PvE
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Dominion PvE (EN) jako Palusha :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Rano tez regnute jmeno. Takze me najdete na Dominion PvE (EN) jako Oscuro :-) Teda jestli Carbine nezahodi ten name reservation do kose.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Circly.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jsou ve hre nejake custom chat kanaly?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MESHCA: jak rika Palusha, pokec to nekdy chce :) jinak bych se taky pridal k PVE dominionu
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    PvE nonRP Dominion se mi libi taky. Treba se tam potkame. Ja hraju taky radsi spis sam za sebe, ale na druhou stranu je lepsi si u toho minmalne s nekym povidat nebo tak :) No uvidime, jak to vse bude, taky s tim mym casem budu rad, kdyz si vubec zahraju nachvilku alespon dvakrat tydne :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    NAVARA:
    SIRLOON: Já už mám do her zase novou, která nebývá obsazená nikdy nikde :))
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Nyxi komunita je hodne roztrhana. Vseobecne se da rict, ze cast lidi miri na PvP, cast na PvE server a podle ankety by tu mela prevazovat Dominioni strana mam ten dojem. Z Wildstar fans cz zase pujdou na Exile. Ja osobne mirim na PvE-EN nonRP server za Dominion. Urcite se pokusim zalozit cesko-slovensky kruh. Guildne se ale na ceskoslovenskou komunitu nehodlam vazat. Nic ve zlem.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Jinak teda k Wildstaru jsem se dostal teprve v sobotu, ale musim priznat ze uz dlouho se mi u MMO nestalo, co prave u tehle hry. Zjistil jsem, ze me to dost bavi no a ted uz se vezu :) Je nejaka nyxi guilda nebo neco kam se da pridat?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: To se tak obcas stane, s tim se holt musime smirit :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    PALUSHA: Co me nastvalo vic jak trosku je ncsoft vcera. Pry scheduled maintenance. :D
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    MESHCA: Ja tam prave mel ctyrikrat otaznicky na stejny jmeno, az napopaty mi to sezralo. Jde vpodstate o nic, ale taky me to trosku nastvalo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam