• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    LOBOTECH: Ja se uz uplne tesim jak se to vsechno smazne a zas si to projdu hezky od zacatku. Vubec me to nevadi.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ASACHI: Nezustavaji.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    LOBOTECH: ale o cd sem nemluvil. a ano saman s obouruckou pribehl, dal stormstrike a kdyz proclo WF byl to instakil pro kazdyho clothaka. Pyro mage to same. Ambush roguna taky IK clothaka. Takze rozhodne tam bylo spousta moznosti jak chcipnout instantne nebo do pul vteriny

btw stormstrike s T3 gearem mel tusim 6 vterin cd, WF bez cd...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    ALONSY: He? Tedkom z openbety postavy zustavaji?
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: To jde jen o headstart pro ty, co mají předplaceno. Jinak se z bety nic nenechává.
    VAJCE
    VAJCE --- ---
    LOBOTECH: bo si nehral od zacatku asi wow,kamo stary dungy, co sou ted modry pro pet byli skoro raidy pro deset az patnact, respawn ty mobove meli snad 5 minut a resovali se ti kdyz si fightil s dalsi grpou...
    zlepsilo se to az vyslo MC a v MC se prvni trash raidoval treba tyden nez se dali prvni mobove :)
    aaach ty stare dobre casy :DDD
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SIRLOON: To se klidne hadej, ja jsem wowko hral od zacatku a nefungovala :o) Kdo presne oneshotoval jednoho hrace za druhym? Dycky sis musel dobre rozmyslet na koho pouzijes CDs a v jakym poradi. Vyjimku mohli tvorit samani s nahodnym windfurry procem. A samozrejme magove s jejich pompyrokaboom, jenze ty meli taky CD :) Hral jsem locka a nepamatuju si na dobu, kdy by me nekdo oneshotoval :o)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    kdo my to tu vysvetloval ten Focus a pak to smazl? :(
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: zapomnel si na windfury shamana s obouruckou ;)

LOBOTECH: Vanila 1.12 tak opravdu fungovala, to se budu hadat i ja
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ASACHI: Ja bety nehraju :) Me desne nebavi hrat neco co mi pak smaznou (ikdyz vim, ze z posledniho vikendu se nejak ty postavy pry maji zachovat ci co :) )

ZACK: Kdyby na to byly prasky, tak bych to bral :) Addon je dobrej napad, na to se musim zeptat :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Na to budou urcite nejaky prasky. Nebo addon, ktery ti to vydeli 1k :) Uprimne vubec netusim, jaky mam hp, protoze bezne se to nikde nezobrazuje.
    POMPO
    POMPO --- ---
    Uz nekde prosaklo jak to ma byt s CREEDem?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LOBOTECH: Ja bych zacal tim, ze si zkusis betu, misto hypotez ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Tak ja ti budu verit a snad je to fakt jen dojem. Wildstar stejne asi koupim, akorad me bude stvat jestli PvP bude nehratelny prave diky tem housenumerum :) Ale co jsem koukal, tak to nabizi ohromne moznosti v PvE, tak v nejhorsim zustanu u toho :o)
    Akorad me teda budou porad vadit ty housenumera, protoze nevim co je to za debilni trend mit zivoty a dmg v desetitisich :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Nevim, co ti mam rict, nic takovyho se mi realne nedeje, mozna to tak jen vypada z poza necich zad.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    JULIAN: Ja zatim nehraju! :) Rikam, sledoval jsem to u pritelkyne na monitoru. Ta vyzkousela snad uplne vsechny classy co tam jsou. Levely netusim, ale mam dojem, ze se to v BG nejak scaluje, aby to bylo vyrovnanejsi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Kazdopadne, z jineho soudku - muzete mi nekdo vysvetlit Focus? mam toho kybl (1000 tusim), u nekterych abilit je psano ze toho zerou fakt minimum (10, 20 a tak..) ale nekdy mi ten bar ubyva i kdyz bych rekl, ze jsem zadnou takovouhle abilitu nepouzil. Co je to za resource a jakej to ma vyznam? Protoze se mi snad nestalo ze bych byl pod 98%

LOBOTECH: a co hrajes za classu a na jakem lvl? ja za medica na lvl 10 byl schopnej vlajkonose ustrilet sam a 5 minut to teda rozhodne netrvalo, ale byl to typek bez healu. Na druhou stranu kdyz jsem zkousel full support build, tak me bylo fakt tezke zabit, ale to je proste balance heal vs DPS
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ZACK: Ted nejak nechapu kam odbocujes. Ano v BG bojuje skupina hracu, ale pokud se potka jeden s jednim a to se stava, tak je to o nicem, protoze se budete pet minut pretahovat nez tam od jednoho tymu dobehne skupina a zergne to. Nejak nevidim v cem me to ma lakat, abych se vubec snazil bojovat, kdyz vim, ze sam ho stejne neumlatim a on me taky ne. Mam proste bezet za tim co nese "vlajku" a rikat si "jo hezky to neses, ale protoze tym je nekde v riti, tak ja s tim nic neudelam" Takovej typ her ze principu nemam rad.
    ZACK
    ZACK --- ---
    LOBOTECH: Nic takovyho jsem ani netvrdil. Ze bojuji v bg skupiny hracu je snad ucel, ne?

JULIAN: Ano, resim ja a Lobotech mi v tom tematu odpovida, protoze mu asi jde vic o to, co to housenumero znamena nez jak vypada.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam