• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ZACK
    ZACK --- ---
    SIRLOON: Konkretne nevim, ale vim, ze explorer takhle objevuje veci, aniz by z toho bylo neco jinyho nez expy pro path. Teda pokud nepocitas za odmenu tu radost, zes to nasel, ja casto mel. Exploration mi prijde jako idealni path pro relaxacniho alta.
    POMPO
    POMPO --- ---
    SIRLOON:
    a nejde nahodou pouzit v invu? Nektery veci pouzit jsou a casto je mise, ze to tahnes do mesta do muzea.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw kdyz sem jako spravnej explorer prolejzal mapu, narazil sem na nejakou kytku ktera byla jako interaktivni item, tusim ze nejaka lilie ci co a je napsana fialove. Nejak se mi nepovedlo dohledat k cemu to je ale xichtik v horni casti obrazovky se hrozne radoval ze sem ji nasel a jak je to rare vec. Nevi nekdo kam s tim?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ZACK: to zahradnictvi je jako z pokemonu :)
    ZACK
    ZACK --- ---
    JULIAN: Proste ten plot existuje omezeny cas.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ZACK: a "trvanlivost" znamena co?
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Relic, mining a tyhle policka maji trvanlivost 7 dni. Zahradka funguje jinak, ty mas policko s x dirama (prvni ma tusim 6 der), do kterych muzes neco zasadit. To pak treba pul hodiny roste, a ty pak sklidis jako normalne (tzn. rozstrilis na molekuly) ... a mas zas volnou diru. Neni to tak, ze zasadis a ono ti to tam roste a ty sklidis a vyroste znova.
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    ZACK: tyden nez ti vyexpiruje? Tzn ze kdyz si postavim pole, po tydnu mi zmizi a musim ho stavet znovu? Nebo tomu rozumim spatne?
    POMPO
    POMPO --- ---
    PALUSHA:
    Pole, co jsem zatim videl, je omezeny na jedno policko s 6ti mistama pro seminka.
    Asi dalsi levly farmy dovoli vicero...
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ze zacatku je lepsi semena prodavat, protoze tech zakladnich kytek jsou vsude tuny a do lvl15 je kazda ziskana zlatka dobra. Ty tezici pole jsou lepsi, protoze krom 1g na zacatku te to uz nic nestoji (tyden, nez ti vyexpiruje).
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    Diky vsem za odpovedi, ja teprve vcera zacal s craftenim a sberem, takze na dum si jeste pockam, no pravdepodobne az po headstartu :) Seminek uz par mam, tak pak udelam obrovsky pole a treba to poroste jak divy :)
    POMPO
    POMPO --- ---
    PALUSHA:
    Nody jsem zatim nezkousel ale na farme seminka do levlu hrace 30 rostou driv jak za hodinu. Obvykle z toho pak vypadnou zase i seminka. Vyssi levly sem nezkousel.
    Ovsem jestli z farmy bude nejaky profit kvuli velke dostupnosti kytek je otazka...
    A i cena materialu se teprve uvidi...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PALUSHA: Ja jsem si postavila archeologicky vykopavky na relicy. Mela jsem tam jeden nod, vytezila. Asi o tri hodiny pozdejs jsem se logovala zase a uz tam byly tri nody, z toho jeden nejakej lepsi. Na levelu 15 se jeste tezce odhaduje, jak se veci maj.
    ZACK
    ZACK --- ---
    PALUSHA: Ja mam takhle relicy a zahradku a profit z toho nejaky je. Kytky maji cooldown na sazenicich (je to ruzny, v desitkach minut), relicy netusim presny casy, ale kdyz tam litam na cooldown, tak tam vzdycky jedna dva nody najdu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a cas odstavky vime ?
    PALUSHA
    PALUSHA --- ---
    POMPO: videl jsem vcera poprvy housing na nejakym videu. Typek si tam postavil minovaci node .. ale trikrat do toho sekl a node byl pryc. Jak casto se to refreshuje? Hadam ze ten profit z toho bude uplne zandebatelny? Vi se neco presnejsiho?
    POMPO
    POMPO --- ---
    Teoreticky by tyhle zdroje v barku mohly bejt drobnym zdrojem financi. Pri cekani na partu treba se tam skoci, nafarmi se matros a zase z5....
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    POMPO: Ano, jsou.
    POMPO
    POMPO --- ---
    MESHCA:
    Takze ty upgrady budou tradovatelny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam