• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Housing - posledni navsteva pred wipe bety https://www.youtube.com/watch?v=md6qLopw6VI
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MESHCA: diky moc, mrknu
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    JULIAN: Zybak udelal docela pekne video o pvp teamech a healovani v arenach: https://www.youtube.com/watch?v=5eJTuHnzbY0&index=24&list=PLeroRwz39Wkh2mClDsBHbPMCmy1LHbRrB
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    JULIAN: Moc ne, ale IMHO bude medic idealni s warrem/stalkerem na 2v2, 3v3 a na 5v5 bude mit medic taky misto treba heal medic, heal esper, dmg SS, warr, stalker mi zni dobre, ale uvidi se casem. Ja ale urcite jedu medica jako maina. A hraju to spis pro pvp nez pve.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SIRLOON:
    OSCURO:
    MESHCA: mate nekdo zkusenosti s healingem v PvP? idealne areny? ::DEVIL me se totiz ted v prubehu OB ten medic libi, ale tak nejak nema snad jediny "focus heal", vsechno jsou to AoEcka. moje zkusenosti z jinych her jsou o tom ze dost casto se v PvP mensich skupin "focusuje" jeden konkretni clovek. Tady ve WS to asi nebude s telegrafama tak markantni, ale i tak, prijde mi, ze medic bude mit problem, kdyz bude chtit healovat jen jednoho cloveka, oproti tomu ten spellsinger ma spoustu takovychhle "oh shit, focus!" spellu.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Ja doufam jteda este v trochu sirsi optimalizace.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CARB6N: jasne ze vyresi, smaznou postavy a nema co padat :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Hehe, mam vtipnou vymenu mailu se supportem. Hra mi tak kazdejch 5-60min pada s memory errorem. 2 postavy uz ani nejsou lognout, neb to okamzite po loading screenu spadne.

Tak jsem napsal na support, popsal jim, ze mi to porad pada s memory errorem, bliz jsem specifikoval problem a prilozil dxdiag textak.

Druhej den mi odepsali, ze bud nesplnuju minimalni pozadavky, nebo nemam updatovany drivery na grafiku.

Tak jsem jim napsal, ze mam posledni drivery a minimalni pozadavky asi problem nebudou, jak si mohli precist v dxdiag textaku. Ze pomalu zacinam bejt v koncich, protoze jsem uz zkousel nainstalovat stary drivery, novy drivery, spousteni hry pod Dx9 a porad to uplne stejne pada.

Dneska napsali, at to zkusim spoustet pod Dx9:)

Hmmm, napsal jsem, ze to bohuzel porad nepomaha a ted jen doufam, ze to do 31.5. nejak vyreseji:)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jsem přes víkend hrál engieho a asi mám nového favorita. Někdo nějaké zkušenosti a tipy z vyšších lvl?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Tak jsem si ted dala dopoledne na lvlu 22 (v mentoringu) v Aurorii s kamaradem. A musim rict, ze hra je na lvlu 22 oproti 50tce prochazka ruzovou zahradou a behem boje zvladam i chatovat. Opravdu je to na tom levelu jeste porad hodne lehoucke. Chapu tim ty zminky tu, ze vam to neprijde, ze by tahle hra byla nejaka vyzva. Z pohledu tohoto levelu moc neni, uznavam. Ale muzu vam slibit, ze to v pozdejism lvlu prijde. :) Normalne jsem mohla na te 22 stat v telegrafu a neprivedlo me to na pokraj smrti s rude blikaci obrazovkou, coz me zaskocilo. Dokonce, byly silene pomale a miniaturni oproti tem, na ktere jsem si zvykla a mohla jsem v klidu smichat nekolik packu mobek bez trestu smrti. To vsechno se zmeni pribyvajicimi levely.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SIRLOON: Esper je v pohode jak v dungeonech, tak v raidech. Jeho uzasnou vlastnosti je, ze nema problem healovat celou partu narozdil od SS. A taky to, ze muze odstranovat debuffy a doplnovat si focus. Z healeru je nejstatictejsi, to je pravda. Nicmene realne ma jediny staticky spell a to je mind over body s velmi sporadickym vyuzitim. Jsou tam proste lepsi kousky. V raidech ma tu prijemnou funkcni, ze behem chvilenky dohealuje partu, coz je docela zasadni u bosse jak oje Experiment 89, ktery dava dmg cele parte.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    SIRLOON: Healovaci build co vim je vcelku mobilni pak. Neni to frenetak jako Spellslinger ci plosny disko-Stew jako medic, ale v PvE na tank heala pusobi perfektne.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    btw taky sem zjistil ze esper svou podstatou stani primarne na miste asi nebude nic pro me. minimalne na solo expeni. jak moc ma byt dobry a vyuzitelny v raidu?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Report, uz jsem tez reportnul. Taky me to blblo a nevim proc.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRochu jsem upravil nastenku a dal tam stale ankety aby nam nemizely v historii - tak kdo ma naladu, doplnte si v radku classu a na jaky server mirite
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Sbohem beta W* - a uz se nemuzu dockat launche. Muj avatar se miri ulozit do cryostaze. :-)
    Bye W* beta - my Mechari is going to cryo and looking fwd for Nexus mysteries.
    https://www.youtube.com/watch?v=9JmUb4t92i8
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    https://www.youtube.com/watch?v=2kK-65p-BHc&noredirect=1 5 duvodu pro jit do Wildstar od Richieho
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: mezi židlí a klávesnicí jsem myslela...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MESHCA: Stormfather. Taky francouzi..
    Ale to budu kdyžtak řešit po launchi, chtěla jsem hlavně vědět, jestli to mám reportovat, nebo je závada mezi klávesnicí a myší :)
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    ALONSY: Okolo tech zamcenych bude silove pole. Na jakym jsi serveru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam