• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Asi se to uz tak nejak ocekava - jako treba zima. Je to neprijemne, nadavat muzes, ale nic s tim neudelas...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CARB6N: cudliky sem taky nemel, tak sem dal alt+f4 a po loginu sem byl na vyberu postavy bez fronty

loglej sem byl za necelych 10 minut i kdyz me fronta strasila dvema hodinama
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já vím, že už by se mohli poučit, že to lidi chtějí hrát a otevřít dost serverů atd (jeden en-pvp je fakt na hlavu), ale stejně tak lidi už mohli dávno ztratit ohledně headstartů očekávání (to se mi to kecá, když nemám pre-order:p)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak mi to rika, ze mam guest account, super, ze ja vcera dohraval toho Wolfa:(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    už jsem uvnitř, ale neuložil jsem si v creatoru charakter, takže při dalším asi budu dělat nový :o
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem se konecne procekal pres network errory a 3K fronty na server, bohuzel nejde vytvorit postava, protoze tam chybeji cudliky:(
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Pardon za odmlceni. Take hraju cca 2 hodiny mozna uz tri. :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    NAVARA: Me to prekvapuje uz par let u kazdeho MMO. :-) ALe proti Aion ci Diablu zatim u me vyrazne lepsi.

Navic dle vseho NA servery a cast login serveru je mozna paralelne pod DDOS (pokud to neni falesny cil, aby meli neco na co to svest) https://twitter.com/wildstar/status/472644124664152064

Zname problemy: https://twitter.com/wildstar/status/472676773491392513
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mně se střídá network error s login screen failed to handle network message...

na to že měli betu to dost podcenili, ta neschopnost firem pronajmout si na peaktimes dodatečnou kapacitu mne zaráží... ještě to chápu u dinosaurů, kdy to nebylo možné a teď je brzdí technologie, ale nově vyvinutá hra?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Tak jsem tam - Ascendancy, Oscuro. Quee nakonecdocela rychle prosla a bezi to docela slusne. Akorat bohuzel nemuzu az do utery moc hrat, cely headstart promarnen. :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    nemuzu zmenit hlasovani, ale nakonec pujdu Eko exile. zajdove sou porad hezci nez civavy
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Jasne, je to odmena za testovani.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Platí boomboxy i pro ty bez preorderu?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    GRAGAGROGOG: Samozrejmne ze neni. Protoze jeden den byly velike vypadky a jako omluvu hracum, kteri se logli Carbine dali dalsi 2 boomboxi navic.
    ZACK
    ZACK --- ---
    GRAGAGROGOG: Byly boomboxy navic za vypadky.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    MESHCA: Právě, 128 neni dělitelné trojkou...
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    SUMI: Jsou to 3 boomboxi za kazdy den lognuty v bete. (Kdy den se pocita za nase cca odpoledne).
    SUMI
    SUMI --- ---
    MESHCA: já jich budu mít hrozně málo :(, max 30 :D
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    Jestli se nekdo zajima o Boomboxi. Tak tu je mala posbirana statistika. Maximlaniho poctu boomboxu dostahlo 716 lidi (a ja mezi nima nejsem - fnuk). Hraci spocitali, ze maximalni pocet by mel byt asi 128 boomboxu. Ja jsem se za sebe dopocitala k nejakemu cislu jako 80-90. Takze pro nas poctive to znamena kazdy den po 3-4 mesice male vanoce.
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    CARB6N: Naseho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam