• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Stále se mi nedaří přihlásit a to jsem i na routeru přidával pravidla pro potřebné porty. Vidím to na konec ještě před začátkem, dokud se nenaučí fungovat out of the box jako ostatní online hry. Vůbec se mi nelíbí, že musím něco nastavovat na routeru a už vůbec ne tehdy, kdy beta fungovala v pohodě.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZACK: když už se inspirovali PLEXím systémem placení po EVE, mohli se inspirovat i jedním/dvěma světy... a servery si naklikávat prostě na posílení kapacity :o
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Se poucili, SWTOR naotviral serveru, ze se slo bez fronty krom prvniho pve serveru. Po mesici byla pulka serveru poloprazdna a kdy poprve trapne mergovaly servery? Po pul roce? To asi nechcem, ne? Nic neni tak smutny jako low population na pvp serveru :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    stála by tam klidně i nahatá, ale ten kanón prostě mít musí :o

OSCURO
    OSCURO --- ---
    ALONSY: Asi se to uz tak nejak ocekava - jako treba zima. Je to neprijemne, nadavat muzes, ale nic s tim neudelas...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CARB6N: cudliky sem taky nemel, tak sem dal alt+f4 a po loginu sem byl na vyberu postavy bez fronty

loglej sem byl za necelych 10 minut i kdyz me fronta strasila dvema hodinama
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já vím, že už by se mohli poučit, že to lidi chtějí hrát a otevřít dost serverů atd (jeden en-pvp je fakt na hlavu), ale stejně tak lidi už mohli dávno ztratit ohledně headstartů očekávání (to se mi to kecá, když nemám pre-order:p)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak mi to rika, ze mam guest account, super, ze ja vcera dohraval toho Wolfa:(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    už jsem uvnitř, ale neuložil jsem si v creatoru charakter, takže při dalším asi budu dělat nový :o
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak jsem se konecne procekal pres network errory a 3K fronty na server, bohuzel nejde vytvorit postava, protoze tam chybeji cudliky:(
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    OSCURO: Pardon za odmlceni. Take hraju cca 2 hodiny mozna uz tri. :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    NAVARA: Me to prekvapuje uz par let u kazdeho MMO. :-) ALe proti Aion ci Diablu zatim u me vyrazne lepsi.

Navic dle vseho NA servery a cast login serveru je mozna paralelne pod DDOS (pokud to neni falesny cil, aby meli neco na co to svest) https://twitter.com/wildstar/status/472644124664152064

Zname problemy: https://twitter.com/wildstar/status/472676773491392513
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    hmm, mně se střídá network error s login screen failed to handle network message...

na to že měli betu to dost podcenili, ta neschopnost firem pronajmout si na peaktimes dodatečnou kapacitu mne zaráží... ještě to chápu u dinosaurů, kdy to nebylo možné a teď je brzdí technologie, ale nově vyvinutá hra?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Tak jsem tam - Ascendancy, Oscuro. Quee nakonecdocela rychle prosla a bezi to docela slusne. Akorat bohuzel nemuzu az do utery moc hrat, cely headstart promarnen. :-)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    nemuzu zmenit hlasovani, ale nakonec pujdu Eko exile. zajdove sou porad hezci nez civavy
    ZACK
    ZACK --- ---
    ALONSY: Jasne, je to odmena za testovani.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Platí boomboxy i pro ty bez preorderu?
    MESHCA
    MESHCA --- ---
    GRAGAGROGOG: Samozrejmne ze neni. Protoze jeden den byly velike vypadky a jako omluvu hracum, kteri se logli Carbine dali dalsi 2 boomboxi navic.
    ZACK
    ZACK --- ---
    GRAGAGROGOG: Byly boomboxy navic za vypadky.
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    MESHCA: Právě, 128 neni dělitelné trojkou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam