• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Ja musim trochu souhlasit s tihmle ROTTWEILER: - ze lidi co se naloguji nove tam maji pocit ze spadli do sveta po zombie apokalypse nez se aspon vyhrabou na 20 a do hlavniho mesta a muze je to zlobit, zvlast kdyz je hra propagovana jako hodne zamerena na skupinu.

Cekam nejake theme-park blbiny pro vice casual hrace (kteri si ale dle meho muzou W* dost uzit uz ted) bez toho aby nejak zasahovali do bazenku hard-core na max levelu.

Prekvapuje me jak pekne funguje Star Trek online. I po prechodu na F2P do toho lidi pumpuji snad vic penez nez subscription, f2P blbosti zas tak moc nenarusuji hru a jedou jeden update za druhym. Nebal bych se pak tedy ani prechodu na nejaky formu f2P pokud zajisti solidni prisun noveho obsahu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ROTTWEILER: Nevim, jaky je momentalni trend, "lidi co znam" je statisticky vzdycky naprosto spatny nahled, ja spis doufam, ze pomale budovani komunity bylo v puvodnim planu. Ty to srovnavas s hrama, ktere stoji a padaji na tom nalakat masu na casual zabavu. To neni WS.
    Co se tyce nizke populace na serverech, tak se chystaji nejake zmeny, predpoklad je klasicky merger, ale zatim jsem nevidel zadny detaily.

Momentalne eviduju jediny zasadni problem s WS. Slibovali mesicni updaty a po dvou (ktere zjevne meli byt uz v releasu, jen se to nestihlo) tohle porusi. A to nevypada dobre.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: tak jako SW se dá hrát f2p do 55. S tím že si projdeš svět dáš si story a tj tak vše. Musíš stále otravovat lidi aby ti něco koupili nic si pořádně nepřesuneš, craft je peklo a celkově tě to sere tak dlouho až si to pak platíš
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MALY_BOBIK: Tak nevím jak říkáš ty modelu, který má SWTOR, ale říká se mu F2P. Pokud si zaplatíš subscription, tak je to zcela bez omezení. Ve F2P to jde pokud to nechceš hrát moc hardcore.

A CREED? To je fakt ten nejmenší problém. Pokud to bude mít model ala SWTOR nebo každá jiná F2P, tak lidi s CREED nebudou mít omezení, které F2P bude mít a nebo úplně CREED zruší a lidi, co ho měli nějak vykompenzují.

Je to příběh ala Age of Conan. Drahá hra, velká očekávání a nakonec zapadla do zapomnění a dnes je F2P.

ZACK: Kompetentní zdroj nemám, pouze to bylo v diskuzích na Reddit, že někdo z NCSoftu říkal v tomto duchu, ale sám musíš uznat, že hra, která se vyvíjí 7 let a stojí více než jiné MMO a momentální trend je, že umírá? To asi není dle očekávání. Znám spoustu lidí, co WS zahráli a teď se přesouvají do AA nebo čekají na WoD nebo hrají něco jiného.

Např. TESO už se stabilizovalo a Reddit je celkem pozitivně naladěn a každý je happy a hlavně díky mega serveru prostě i 4 ráno v zapadlým public dungeonu potkávám lidi a věř mi, že casual hráč, který hraje MMO ty lidi chce potkávat a pokud při levelingu ve WildStaru nikdo není, tak to každý zkusí a hned odsoudí.
    ZACK
    ZACK --- ---
    ROTTWEILER: Silne pochybuju, ze nekdo kompetentni resi po trech mesicich hodnotil investici u hry, ktera vznikala 7 let a miri na hardcore gamers, ale pokud nejaky takovy zdroj mas, tak sem s nim, me by to docela zajimalo.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Ja jsem zvedavy jak to bude vypadat nekdy cca po Vanocich. Jsem na serveru s malou populaci (RP), co tam uz jsou se tam porad drzi, ale nevidim moc priliv novych lidi, ani treba po Gamescomu kde se snazili hodne propagovat.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: proč f2p když si za týden uděláš 50 a pak si za platinu koupíš creed. Kámoš má takhle zaplaceno skoro na rok. A ten koncept mi do f2p moc nepřijde.
    A f2p v SW? Si děláš srandu ne? Je to furt hraj a plať jen teď lidi víc kupují hadry a nábytek
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MALY_BOBIK: Kde bereš tu jistotu? Pokud to přestane hrát takový množství lidí, že to začne být ztrátový, tak se jim vyplatí přejít na F2P ala SWTOR. Už teď se píše, že WildStar byl z pohledu investice velký fail. Stálo to hromadu peněz, moc hráčů si to nekoupilo a populace letí každým dnem strmě dolů.

Ta hra umírá. Koukni na Reddit a fóra. Je to škoda, ale bohužel casual hráče moc neosloví a je problém, že hardcore asi taky ne, protože je těžký se jim zavděčit. A až přijde WoD, tak to dorazí tu hru úplně, protože většina lidí, který baví WS bavilo i WoW a půjdou zpět.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Mam moznost jeste poslat zajemci trial kod. Posta.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RUM: s tímhle moc nepočítej
    RUM
    RUM --- ---
    ZACK: škoda, tak nejspíš počkám, až to bude F2P, jak na netu všichni předvídají :-)
    ZACK
    ZACK --- ---
    RUM: Stabilne nema, ale obcas se objevuji trial akce u ruznych partneru. Ostatne GW2 to ma stejne.
    RUM
    RUM --- ---
    čaute.... jsem hráč guildwars2, ale hledám nějaké nové mmo, dokud mi neskončí prázdniny na konci září... má wildstar nějakej trial? nemusím doufám hned hru kupovat, pokud to chci zkusit? díky
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    NAVARA: Protection-heal za 5k pro kazdeho v parte.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OSCURO: kterej gadget? :o
    ZACK
    ZACK --- ---
    JETELICEK: spis je to znamka toho, ze se nezavdecich vsem a balancovani her je nekonecny proces.
    JETELICEK
    JETELICEK --- ---
    ZACK: no tak možná to je známka toho, že prostě devs neumí balancovat:)
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: Ja tohle slysim v kazdy hre u kazdyho pvp at je ta zmena jakakoliv, jen se meni smer, odkud se to fnukani ozyva :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    CARB6N: Ja PvP doted vubec nejel (zkusil jsem kazdy battleground cca 2x kvuli zvedavosti a jednomu gadgetu co je desne levny a OP ucinny v PvE) ale slysel jsem ze PvP bylo dost zmrsene a maji to opravit.A ze ty co zvladli byt vepredu se efektem snehove koule stali totalne neporazitelni.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    A musim rict, ze je mi to dost lito, ta hra je vic nez dobra. Byl jsem z ni naprosto nadsenej. Asi uz jsem starej, ale jednim patchem odstrelit cely PvP a rychle to neopravit je demence, ktera se v dobe, kdy je na trhu takovy konkurence, nemusi vyplatit. A nejsem sam, kdo se na to takhle vybodl.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    lol, me ten 50% nerf healu tak nasral, ze jsem to asi uz 2 tejdny nepustil. A asi uz ani nepustim. Cekal jsem, ze to po tydnu opravej, 2 tejdny se nic nedelo, tak jsem nad tim zlomil hul a predplatil si WoD, coz jsem vubec ani nemel v planu:(

Podotykam, ze jsem levlil jen pres PvP a dotah jsem 1 postavu na 38 a 3 na+- 25. Bohuzel vsichni mezitim vylevlili 50tky a hra je na low lvlu uplne mrtva:(
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Pochlubte se jestli si nekdo uzivate endgame contentu, co lov questu na attunement Genesis key? Mate jiz nekdo?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: já si platil furt a přechod na prefered byl pro mě zlo. Ale jako dá se to když se vysereš na craft a že si nenajdeš ops tak je to dobrý, omrknes postavy světy a příběh. Unlocky se dají pořídit na hodně věcí a pak to je i lepší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam