• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRAGED: Ja vpodstate nejsem uplne proti - jestli zvladnou aspon a 2 mesice pridat solidni porci obsahu. At to klidne zivi kostymy, skinny mountu a ulehcovatka jako flasky. A at hlavne nezlehcuji mechaniky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OSCURO: Hele ja se tesim. Beta byla skvela! Az to bude F2P du od toho. Mam uz tak malo casu na hrani, ze mesicni poplatek se mi nevyplati, ale F2P je model presne pro me :)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    RUM: Ano, je to neprijemne a nemam z toho dobry pocit.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRAGED: Hus tahni :-P Nebo te vynesu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUM: Pisu si, Wildstar do 3 mesicu F2P.... :-)

RUM
    RUM --- ---
    mám 5 lvl a zatím platí, že jsem potkal 1 člověka... ani na chatu nikdo nic nepíše... to fakt nebudí dobrej dojem :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OSCURO: EZ. Pod 24 snímku.se obraz trhá, čím víc nad 24, tím je plynulejsi a příjemněji se na něj kouka. Ale nejhorší jsou velké výkyvy v FPS, to pak úplně tahá za oči.
    RUM
    RUM --- ---
    todle teprv musí bejt paráda http://pctuning.tyden.cz/...y-lcd-panely/30727-lcd-asus-rog-swift-pg278q-s-g-sync-prvni-ve-sve-tride jenom v MMO to je trochu zbytečný :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AXTHEB:
    Ocare nepotrebuju, jak jsem psal nize me v klidu staci 30fps a necitim se nijak omezen. Navic radsi snesu trosku pomalejsi ale krasnejsi prostredi nez dokonale plynule. Neni to frenticke fps. Na tomhle gif http://www.logicalincrements.com/games/dota2/images/FPScomparison.gif prakticky mezi prvnima dvema radkama nevidim rozdil tak velky aby me nejak herne omezil.

A co jsem si zacal i koncim - dalsi fps debateni nekam jinam.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    OSCURO: Ono je ale uplne jedno, jestli to oko vnima spojite nebo ne. Rozdil mezi 30 a 60 FPS proste poznas, treba kdyz se rychle otacis.
    OSCURO: za komunismu se lidi koukali na blikajici crt televize, na kterych opravdu vypadal pohyb plynule. Ale to uz dnes davno neplati. Jestli nevidis ten propastnej rozdil mezi 24fps a 50fps, mel by sis zajit k ocari.
    RUM
    RUM --- ---
    OSCURO: no jak jsem psal, tak třeba u GW2 běžně každýmu klesaj FPS pod 20 a míň, ale tam se to děje, když na obrazovce ve stejný okamžik bojuje třeba 100 lidí a jinak pokud expím někde sám nebo s pár hráči tak jsou FPS třeba kolem 80+ u wildstaru mě spíš děsí to, že tam není žádná rezerva :D když mám na tomdle nastavení 50 FPS a kolem se téměř nic neděje, tak jak to musí vypadat ve velký bitvě?
    RUM
    RUM --- ---
    OSCURO: todle s těma 24 FPS platí u filmu, protože jsou rychlý pohyby mázlý, ale ne u videoher :-)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    AVATAR: Nevim co ma komunismus spolecnyho s fps, nektery koukam videj rude porad :-P.
    Nerek sem nic co neni pravda - nad 24Hz vnimas obrazy spojite jelikoz v nucleus geniculi lateralis co filtruje opticke informace bunky nepali vetsi frekvenci. To ze lidske oko nejede na fps a funguje spojite a vybira si detaily a dulezite "framy" je neco jine (Diky tomu naprikald cviceni piloti stihacky zvladnou identifikovat typ letadla z tak kratkeho zaznamu videa ze jim "fps" oka vychazi i na 250) Pro muj mozek zas neni problem si dopocitavat ve hrach idealni spojitost pri 30FPS a dosud sem s tim nemel problem.
    Beru vykriky "voe voe me to nejde na 50FPS, bleju z toho a potrebuju novou masinu za 100K" jako usmevne honeni prirozeni.

Popojedem, radsi napis neco k tematu - PvP ci PvE? Kralici ci Krecci? Attunement? Jak te bavi questy?
    OSCURO: si zamrzl v komunismu. Neco si o tom nacti ;)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ROTTWEILER: On je ten sprint na tlacitku a sprintovy resource docela solidni soucast mikromanagmentu pohybu treba ve vet dungeonech. Staci si ho blbe rozvrhnout a jsi mrtvola (a mrtvola ve vet= 90% wipe)
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    RUM: Na co proboha 50fps? :-) Ja jedu na krasnych 25-30, kdy lidske oko ciste fyziologicky nad 25fps vnima vse spojite.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: Sprint na tlačítko má spousta MMO. Dnes už celkem běžná věc.

Hra není moc optimalizována, ale zase extrémně náročná není.

Mně se hudba líbila. :-) Takova trochu arkádová.
    RUM
    RUM --- ---
    tak už testuju trial. zatím jen asi hodinka hraní. potkal jsem myslím 1 hráče. překvapuje mě, jak je hra graficky náročná. textury na medium, stíny vyplý a furt je to mizérie (kolem 50 fps) na což nejsem zvyklej teda :D hudba ve hře (start lokace dominion) mi leze dost na nervy už po pár minutách, tak jsem ji radši úplně ztlumil. je tam fakt kotel keybindů... doufám, že na max lvl stačí mít do akce nabindovaný jen ten spodní panel 10ti abilit?? :D nechápu proč do hry implenetovali takovou věc jako sprint na tlačítku... trochu extrém v MMO :D ale jinak fajtění vypadá zábavně. večer si zase zahraju.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ROTTWEILER: můžou být zajímavé ale když je děláš každý den tak to je jedno.

Endgame u swtor je točení daily a chození Ops, nic víc.
    Teso mě tak strašně nebavilo že mi je úplně jedno co se tam na konci dělá ale vidím to taky na několik daily a Ops. Tsw jsem nezkoušel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam