• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OSCUROWildstar
    RUM
    RUM --- ---
    mrtvo :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    Tak jak to tu vypadá?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    77WHITE: na EKO je prijemna CZ guilda
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    jinak sme si dnes s kamarádem úspěšně zažádali o trial klíč na EU, pokud by měl ještě někdo další zájem : http://www.pcgamesn.com/wildstar/we-ve-1000-keys-wildstar-trial-account-want-one
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Tam budes asi zakopan pes, je pravda ze local instancovani skupin by to asi vyresilo
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    77WHITE: Je to vcelku jedno - vyber si PvE ci PvP. Do mesice celame slouceni vsech serveru do megaserveru. (z PvE bych doporucil Ascendancy, asi nejvetsi populace nyni. a PvP Hazak - ale bacha, je plny namachrovanych noliferu). A ja se schovavam zatim na RP serveru Lightspire, kde je i zajimave velka ceska komunita (i kdyz rozptylena mezi guildami a attunement circly)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Ahoj, koukám že mám dobrou otázku - na kterym serveru mám rozehrát? Otevřu výpis EU serverů a tam dobrejch 20 položek, zkušenosti z jinejch onlajnovek volí radši se dopředu zeptat.
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: je jednadvacate stoleti a i kdyby to byl problem pro pvp, tak se daj delat oddeleny instance podle regionu. Spis tam nejak citim ten dollar v euro.
    RUM
    RUM --- ---
    OSCURO: no mrzí mě, že jsem takto vyplýval ten klíč, ale skončil jsem po pár levelech, když jsem viděl, jak mrtvý to je a dělat furt dokola smršť generických úkolů jako sólo není nic moc. Nakonec jsem zakotvil u jiného mmo a to u Firefallu, který je zadarmo a navzdory blbým recenzím se královsky bavím, protože jsou tam dynamický eventy a furt potkávám spousta hráčů. Škoda, že ty megaservery ve WS neudělali dříve, abych si to mohl zkusit, ale furt to neřeší podstatu problémů.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ZACK: Nevim jak by to technicky resili transatlanticky bez lagu (ktere fakt znici PvP). Jinak by se me moc lbilo mit NA a EU spojene
    ZACK
    ZACK --- ---
    OSCURO: 4, ta hovadina s regiony porad zustava.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    RUM: Jak te vlastne bavil trial? Zvladl jsi prvni lokaci na planete dodelat?
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TRAGED: Jde o slouceni vsech serveru. Vzniknou pouze dva - PvE a PvP (coz me trochu jako RP stve, ale maji nam udelat special channel stejne jako francouzum a nemcum). Nemam s tim problem, ozivi to ekonomiku, najde se vic lidi pro PvE elder obsah.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Megaservers je dobrej nazev pro slucovani serveru :-]
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: To je naopak něco, co má šanci hru zachránit. Jsem rád, že se do toho pustili.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RUM: co já vím tak v guilde se chodí daily a pak dělají dungy. Případně tuní baráky a dodělávají achievement
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RUM: p2w ještě potkáš. Jsou to teda starší hry ale mají to. Teď třeba Lineage 2, aika, ...

K té populaci já jsem začal asi měsíc od startu a lidí jsem potkal vcelku dost. To že chat mlčí je pravda občasně se tam jen ukáže že někdo potřebuje pomoc s bossem
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    RUM: Stejně jako v desítkách jiných MMO...
    RUM
    RUM --- ---
    ROTTWEILER: přesto je systém boje v GW2 a WS velmi podobný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam