• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    KUHL: vim, resit nebudu, kdyz se nikdo neprihlasi, pri testovani to prusvih rozhodne nebyl. Zaroven je lepsi prodavat uplne novej board, nez jetej (a po tyhle sezone doufam jetej bude:) + mam moznost dobre poridit stejny prkno 164wide...
    KUHL
    KUHL --- ---
    TOX_MAS: hele zase tak moc bych to nehrotil. Taky jsem to řešil a nikdy se mi nestalo te bych drknul spickamama o sutr apod. Navíc je to spotřební zboží a prostě se člověk musí smířit s tím,zr pokud jezdí tak se to rozbije/zlomí/opotrebuje. Tzn imho je fajn jezdit co mas aspon nejakej čas a pak se uvidí.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    MAESTRO_007: burton:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    MAESTRO_007: ne nějak extra, ze širokýho kačera už jsem vyrostl, takže tam bude něco jako +15/-9 a jedna díra zkraje... normání desku bych pod 255 nikdy nebral, ale jak s tím splitem nejezdím po kokotinách (rozuměj sjezdovka, led, atd), tak v prašanu si nepamatuju, že bych to někdy pocejtil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAILER: jo to mas docela natesno, ale asi hodne nohy od sebe a vytocene ne?

ten rosignol co ma je 25,3cm... ve verzi wide ma 26,4
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: jakou má to prkno waist width? mám boty 45 a waist width je 249, což je vlastně kurva úzký, ale paradoxně jsem s tím nikdy neměl problém!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TOX_MAS: a co mas za boty? treba by pomohly jine (burton ma docela male)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    Premyslim, ze bych zkusil poslat do sveta svyho uplne novyho splita, XV Magtek 2015, 163cm, Voile Clips (uplne stejnej model, jako pro 2016, jen design se menil). Prkno jsem testoval ted o vikendu v Krkonosich, vse funguje a jezdi jak ma - ale pri velikosti bot 43 je bohuzel uz trochu na hrane sirka. Orientacne za 14k (mam k nemu objednany pasy, bud bych objednavku jeste zrusil, nebo bych prodaval komplet - ty by byly nejety, original XV pro delku 163cm, za 4500). Vlastne se mi moc prodavat nechce, ale chci to mit perfektni od zacatku, takze... mel by tady nekdo zajem?

Pro porovnani: soucasnej model je k sehnani za ca. 30k czk, pasy ma jedinej eshop v CR (buhvi jestli skladem) za 6,9K.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Takze se shodneme na tom ze stary lepidlo se z pasu ptrd nanesenim novyho da sundat spachtli a horkovzduskou?Tohle tema me totiz dosti zajima.A taky by me zajimalo proc to tak degraduje?Opravdu to je skladovanim?
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TOX_MAS: tailclip na vsem co se da.
    FINGERBIKER
    FINGERBIKER --- ---
    TOX_MAS: Sorac, ja mluvil o sundani lepidla z pasu
    RODWY
    RODWY --- ---
    TOX_MAS: to delam technickym benzinem.)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    NAILER:
    RODWY: pockejte, vy ale mluvite o uprave pasu, ne? a me zajimacisteni skluznice od zbytku lepidla. Tam by s redidlem nemel byt problem, krome toho, ze ti to vytahne i vosk, takze musis znova voskovat. Nebo se pletu?
    RODWY
    RODWY --- ---
    TOX_MAS: jako,ze by mohlo prijit na degradaci samotnyho pasu.)
    kazdopadne benzin vytvori matlavou hmotu!
    NAILER
    NAILER --- ---
    žehličkou a hnědým saklem jsem akorát vyndával z lepidla vosk - a lepidlo zůstalo :-)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    FINGERBIKER:
    RODWY:
    jakoze benzin v kombinaci s tim lepidlem by poskodil skluznici, nebo..? Mam po vikendu a pujcenejch pasech taky skluznici od lepidla, myslel jsem, ze to sundam redidlem, horkovzdusku nemam - rady pls?
    FINGERBIKER
    FINGERBIKER --- ---
    RODWY: Horkovzduska funguje alespon me nejlip, jeste se da pry zehlicka s hnedym papirovym sackem, ale nezkousel jsem to. Jestli tu ma nekdo chemicky vzdelani nebo zaklad (protoze ja ne) tak by nam mohl rict co ten benzin dela s gumou toho basu na skinech a nevim jak je to s mastnotou. Kazdopadne ja vzdycky zatim horkovzdusku, spachtli a na docisteni hadr s tou horkovzduskou...
    RODWY
    RODWY --- ---
    OT_: nebude
    OT_
    OT_ --- ---
    RODWY: Nebude to lepsi sundat benzinem?
    RODWY
    RODWY --- ---
    NOMAAD: mam s pasama stejnej problem!lepidlo na skluznici!
    chce to sundat horkovzduskou a novy lepidlo.)
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    TOX_MAS: za mě jednoznačně tailclip http://www.sparkrandd.com/gear/tailclips/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam