• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    // tak uz to mam doma vsechno, smontuju to a dve veci me rozrusily :)

1) kdyz nasadim vazani (SP Fastec) do te Voile spicky (touring bracket), tak se s vazanim da pohybovat doprava/doleva, jak kdyby ta spicka byla velka (siroka). To je normalni? doufam, ze jo, ale nevadi to? :(

2) a pak spis takovy detail, koupim prkno burton a k tomu G3xBurton pasy, at to spolu pekne sedi ze... ale kdyz nasadim pasy, tak uz nemuzu na spicce prkna ten hacek pro spojovani dat do "bezpecne" polohy (zacvaknout) pres ten klip z pasu :) ...bud to mam divne nasazene nebo je to nedomyslene trochu

pritom mam tu standartni, ne tu sirsi "light rail"
    RODWY
    RODWY --- ---
    NAILER: tuba je na opravu!na renovaci to chce pas s prenoskou.)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    RODWY: haha,45 metru:)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    RODWY: zajimavy,fakt!Mas ale pravdu,potrebuju cca 130mm.
    NAILER
    NAILER --- ---
    lepidlo mam v tubě a už 2 roky to nanáším :-D takže tohle bych bral...
    RODWY
    RODWY --- ---
    TOX_MAS: mam 44.5 vs 252mm
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    KUHL: cokoli co ma oznaceni RAS.(removable airbag system)Je to od snowpulse(mammut ho pred par rokama koupil)Dela to i Scott atd...
    KUHL
    KUHL --- ---
    Díky zo vypadá dobre
    NAILER
    NAILER --- ---
    mammut ras
    KUHL
    KUHL --- ---
    Jinak teda z jiné jamky - poradil by někdo batoh který si můžeš koupit bez abs a to tam pak dokoupit? Kromě dakinu nebo čeho,tam vím že to jde ale nechci to. Nechce se mi dávat 4k za třeba pieps freeride a pak kupovat něco za další nesmysl..
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    KUHL: viz niz: Rossi Magtek XV split. Novej komplet by byl v cene staryho, takze sulnul a na hory by zbylo, dvakrat to mit nechci:)

Jinak: vazani jsem po velkym vahani vzal Plum (tu verzi Rossignol XV, kvuli cene o 200€ nizsi nez origo Plum) a muzu doporucit. Pri instalaci - ktera trvala kurva dlouho - jsem si rval vlasy a rikal si, do ceho jsem to kurva sel, na svahu to funguje paradne. Snad to bude mit i trvanlivost, ale to se uvidi az za par...
    KUHL
    KUHL --- ---
    TOX_MAS: beznou desku. Delam si pripravu az neco napadne :). No prave to jsem chtěl rict-jeď radši na hory! Novej komplet (tj teda pásy+prkno) tě bude něco stát =min love na ubytko :).co to je za prkno pls? Pokud ho nekoupis tak by mě to možná zajímalo )
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    KUHL: na to se muzu vysrat, i kdyz me to samozrejme napadlo:)) Ale prachy zejo, radsi pojedu na hory... Pasy jsou presne na prkno. Me nastesti prkno vzdycky vydrzelo mraky, klep-klep. Zlomils splita, nebo beznou desku?
    KUHL
    KUHL --- ---
    TOX_MAS: tak si ho kup taky a budeš mít klid ☺. Mě se podarilo při fr zlomit dvě prkna za poslední rok.. ted mi tam daj nějakou vyztuhu (mezi střed prkna a nose+tail.). Btw ty pásy jsou přesně na prkno? Tzn na toho wide se nedaj použít?
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    KUHL: vim, resit nebudu, kdyz se nikdo neprihlasi, pri testovani to prusvih rozhodne nebyl. Zaroven je lepsi prodavat uplne novej board, nez jetej (a po tyhle sezone doufam jetej bude:) + mam moznost dobre poridit stejny prkno 164wide...
    KUHL
    KUHL --- ---
    TOX_MAS: hele zase tak moc bych to nehrotil. Taky jsem to řešil a nikdy se mi nestalo te bych drknul spickamama o sutr apod. Navíc je to spotřební zboží a prostě se člověk musí smířit s tím,zr pokud jezdí tak se to rozbije/zlomí/opotrebuje. Tzn imho je fajn jezdit co mas aspon nejakej čas a pak se uvidí.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    MAESTRO_007: burton:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    MAESTRO_007: ne nějak extra, ze širokýho kačera už jsem vyrostl, takže tam bude něco jako +15/-9 a jedna díra zkraje... normání desku bych pod 255 nikdy nebral, ale jak s tím splitem nejezdím po kokotinách (rozuměj sjezdovka, led, atd), tak v prašanu si nepamatuju, že bych to někdy pocejtil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAILER: jo to mas docela natesno, ale asi hodne nohy od sebe a vytocene ne?

ten rosignol co ma je 25,3cm... ve verzi wide ma 26,4
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: jakou má to prkno waist width? mám boty 45 a waist width je 249, což je vlastně kurva úzký, ale paradoxně jsem s tím nikdy neměl problém!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam