• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    KUHL
    KUHL --- ---
    Díky zo vypadá dobre
    NAILER
    NAILER --- ---
    mammut ras
    KUHL
    KUHL --- ---
    Jinak teda z jiné jamky - poradil by někdo batoh který si můžeš koupit bez abs a to tam pak dokoupit? Kromě dakinu nebo čeho,tam vím že to jde ale nechci to. Nechce se mi dávat 4k za třeba pieps freeride a pak kupovat něco za další nesmysl..
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    KUHL: viz niz: Rossi Magtek XV split. Novej komplet by byl v cene staryho, takze sulnul a na hory by zbylo, dvakrat to mit nechci:)

Jinak: vazani jsem po velkym vahani vzal Plum (tu verzi Rossignol XV, kvuli cene o 200€ nizsi nez origo Plum) a muzu doporucit. Pri instalaci - ktera trvala kurva dlouho - jsem si rval vlasy a rikal si, do ceho jsem to kurva sel, na svahu to funguje paradne. Snad to bude mit i trvanlivost, ale to se uvidi az za par...
    KUHL
    KUHL --- ---
    TOX_MAS: beznou desku. Delam si pripravu az neco napadne :). No prave to jsem chtěl rict-jeď radši na hory! Novej komplet (tj teda pásy+prkno) tě bude něco stát =min love na ubytko :).co to je za prkno pls? Pokud ho nekoupis tak by mě to možná zajímalo )
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    KUHL: na to se muzu vysrat, i kdyz me to samozrejme napadlo:)) Ale prachy zejo, radsi pojedu na hory... Pasy jsou presne na prkno. Me nastesti prkno vzdycky vydrzelo mraky, klep-klep. Zlomils splita, nebo beznou desku?
    KUHL
    KUHL --- ---
    TOX_MAS: tak si ho kup taky a budeš mít klid ☺. Mě se podarilo při fr zlomit dvě prkna za poslední rok.. ted mi tam daj nějakou vyztuhu (mezi střed prkna a nose+tail.). Btw ty pásy jsou přesně na prkno? Tzn na toho wide se nedaj použít?
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    KUHL: vim, resit nebudu, kdyz se nikdo neprihlasi, pri testovani to prusvih rozhodne nebyl. Zaroven je lepsi prodavat uplne novej board, nez jetej (a po tyhle sezone doufam jetej bude:) + mam moznost dobre poridit stejny prkno 164wide...
    KUHL
    KUHL --- ---
    TOX_MAS: hele zase tak moc bych to nehrotil. Taky jsem to řešil a nikdy se mi nestalo te bych drknul spickamama o sutr apod. Navíc je to spotřební zboží a prostě se člověk musí smířit s tím,zr pokud jezdí tak se to rozbije/zlomí/opotrebuje. Tzn imho je fajn jezdit co mas aspon nejakej čas a pak se uvidí.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    MAESTRO_007: burton:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    MAESTRO_007: ne nějak extra, ze širokýho kačera už jsem vyrostl, takže tam bude něco jako +15/-9 a jedna díra zkraje... normání desku bych pod 255 nikdy nebral, ale jak s tím splitem nejezdím po kokotinách (rozuměj sjezdovka, led, atd), tak v prašanu si nepamatuju, že bych to někdy pocejtil
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NAILER: jo to mas docela natesno, ale asi hodne nohy od sebe a vytocene ne?

ten rosignol co ma je 25,3cm... ve verzi wide ma 26,4
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: jakou má to prkno waist width? mám boty 45 a waist width je 249, což je vlastně kurva úzký, ale paradoxně jsem s tím nikdy neměl problém!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TOX_MAS: a co mas za boty? treba by pomohly jine (burton ma docela male)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    Premyslim, ze bych zkusil poslat do sveta svyho uplne novyho splita, XV Magtek 2015, 163cm, Voile Clips (uplne stejnej model, jako pro 2016, jen design se menil). Prkno jsem testoval ted o vikendu v Krkonosich, vse funguje a jezdi jak ma - ale pri velikosti bot 43 je bohuzel uz trochu na hrane sirka. Orientacne za 14k (mam k nemu objednany pasy, bud bych objednavku jeste zrusil, nebo bych prodaval komplet - ty by byly nejety, original XV pro delku 163cm, za 4500). Vlastne se mi moc prodavat nechce, ale chci to mit perfektni od zacatku, takze... mel by tady nekdo zajem?

Pro porovnani: soucasnej model je k sehnani za ca. 30k czk, pasy ma jedinej eshop v CR (buhvi jestli skladem) za 6,9K.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Takze se shodneme na tom ze stary lepidlo se z pasu ptrd nanesenim novyho da sundat spachtli a horkovzduskou?Tohle tema me totiz dosti zajima.A taky by me zajimalo proc to tak degraduje?Opravdu to je skladovanim?
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    TOX_MAS: tailclip na vsem co se da.
    FINGERBIKER
    FINGERBIKER --- ---
    TOX_MAS: Sorac, ja mluvil o sundani lepidla z pasu
    RODWY
    RODWY --- ---
    TOX_MAS: to delam technickym benzinem.)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    NAILER:
    RODWY: pockejte, vy ale mluvite o uprave pasu, ne? a me zajimacisteni skluznice od zbytku lepidla. Tam by s redidlem nemel byt problem, krome toho, ze ti to vytahne i vosk, takze musis znova voskovat. Nebo se pletu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam