• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Kdo jste nekdy letel s vybavou letadlem, umeli byste pls nasmerovat jak pri kupovani letenky resit extra zavazadlo nestandardniho rozmeru? Pripadne nejaky tipy, jak bag zabezpecit..
    RODWY
    RODWY --- ---
    MAESTRO_007: oboji
    ca jako IONy ci Driver
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MASTEJ: v dnesni dobe tech vyprodeju z pujcoven nebo bazaroveho prodeje bude vic.... takze sjizdej internet

pokud "nutne" potrebujes splita tak bych ho nevyrabel, ale koupil .)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RODWY: tvrde na chozeni nebo na jizdu?

ja si od toho slibuju vetsi stabilitu ve vystupech a pri jizde si vazani dotahuju na krev... ale uvedomuju si ze moc tvrde boty vlastne rad nemam :-)
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Čau... Fakt už urgetne potřebuju splita, ale absolutně nemám na to a do téhle zimi skoro určitě nebudu mít na to koupit nového. Sehnat něco pořádného použitého v mojí velikosti se mi moc nedaří( Normální prkna jezdím 151-155). Vy co máte zkušenosti s výrobou vlastního řekli byste mi pls... Jak moc se to vyplatí oproti koupi nového/jeteho. Hlavně porovnání cena/ kvalita jízdy/ výdrž...? Kdyžtak i poradit kde hledat jeté splity za dobrou cenu... Díky moc
    RODWY
    RODWY --- ---
    MAESTRO_007: ja je dal pryc,byli na me moc tvrdy!
    nakonec jsem poridil novou vlozkku do imperial..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TOX_MAS: jj, tak to je dobra zprava :)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    MAESTRO_007: jestli myslíš Tourist, tak je má parťák. Taky přešel z Rulerů a velmi si je chválí.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /mate nekdo Burton Touring boty? ..ja mam Rulery a spokojenost, ale chce to upgrade na splita... takze se divam po tehle..
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Když už se tu řešily ty pásy, poradíte mi někdo, který budou nejlíp držet ve větší kose, třeba -30 až -40? Chtěla jsem si koupit bezlepidlový, ale kdosi mi tvrdil, že v chladnějších podmínkách moc nefungujou.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    Ahoj, příští týden ca. úterý večer-pondělí se chystáme na asi poslední trip sezóny, chceme do trochu větších hor & chytit ještě nějaký steeps, pokud podmínka dá. Výhledově tedy reffugio d'Argentiere u Chamonix. Zatím jsme dva a sháníme dalšího 1-2 lidi, jak kvůli cestě, tak ledovcům atd. Kdyby se tu někdo našel, dejte vědět!

Pic related, poslední výlet někde v okolí Matterhornu, vlevo vzadu "náš" velikonoční kuloár. Ano, jezdíme často s lyžařema, prknaři se do těch hor moc nehrnou ;)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    nechcete nekdo Voile harsajzny na takovy to zakladni vazani s pinem? kamos je sehnal z druhy ruky v Rakousku a privezl mi je, ale potrebuju jinej typ, mam Speed rail. na cene bychom se dohodli, Praha.
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    MAESTRO_007: skluznice je navoskovana furt stejne.... proste stary lep.... ty pas uz maj neco za sebou..... ale stejne stary pasy stejny zachazeni furt +- fungujou...

asi je to tim skladovani ale de mi o to ze chci pasy co se nemusej skladovat v nakejch super podminkach... jiny pasy jako ciste od burton,scott, armada etc vydrzeli dyl.... nebo si to myslim a tady na nyx si to zkousim pres Vas mili drazi overitr...

trochu me to mrzi pac Gs sou sprahli s burtonem a trochu sem jim veril.... bud asi obnovit lepidlo nebo vase typ na levny pasy? budget mode...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Rikam si tak zda to neni G3 problem?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja mam teda v sezone dnu min, ale mne zatim drzi G3/Burton treti sezonu, lepi uz hur a lepidlo zustava na tom oddelovacim igelitu a mam pocit ze prave po tom skladovani :-) ..o novem lepidle zacinam uvazovat a nemuze na to tvoje lepidlo na skluznici mit vliv i stav skluznice?
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    CYRIL: tak taky jsem je soupnul do cizi lednice,neb jak vis s moji lednici to je podobne jako s tou tvoji:)
    RODWY
    RODWY --- ---
    CYRIL: me to novy lepidlo funguje lip nez original:)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    RODWY: to ti taky moc dlouho nevydrzeli... mas g3? 2 roky na pasy nic moc teda

batoh na jarnim slunicku a podobny rady sem v praxi malokdy videl ze by bylo realny nak dodrzovat...
    pasy v prubehu dne nevysysis skoro nikdy.

NOMAAD:skladovat v lednici pres leto neni bohuzel pro me realny...

... nevim jestli it zas do G3 nebo koupit obnovovaci lepidlo nebo ty novy nano pasy.... obnovovaci lep stoji 50eur a sem k tomu skeptickej musi drzet jak novy aspon min sezonu aby se to vyplatilo...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Me se to na G3 taky stalo,od ty doby davam na leto do lednice a cau.
    RODWY
    RODWY --- ---
    CYRIL: nejde jen o mimosezonu,ale treba batoh na jarnim slunicku atd!
    problem je,kdyz je ulozis a nejsou dostatecne suchy.)

jinak me po dvou letech zacalo degradovat a po 2,5pul jsem dal radsi novy lepidlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam