• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    AUDIAC: zkus LTB, mají krám na Újezdě, splity vyrábí, půjčovnu mají tuším taky. Příjemnou zábavu do začátku, mrzí mě, že už nezažiju ten wow-pocit, co má člověk poprvé na půjčeným a pak znovu, když si pořídí vlastní a zjistí, že je to ještě lepší ;)

pic related
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    VIRUS31: o Gara vím, spíš mě zajímalo, jestli je v Praze ještě jiná - pokud si dobře pamatuju, tak se tu před nedávnem řešilo, že je s nima docela těžká domluva...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tak dík za tipy :) hele já to chápu, že je split návykovka, ale prostě si chci se ženou zkusit vyšlápnout a sjet kopec, ona na skialpech a já na splitu. že ho nakonec stejně koupim, je jiná věc a až o následující krok :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ja si to taky tenkrat chtel vyzkouset, ale nakonec jsem do toho sel s tim, ze to za zivot nejak urcite vyuziju. a loni jsem konecne zlomil debilni nitro a poridil jsem ultimatniho jonese. ale pred splitem jsem mel sneznice a cestou nahoru to bylo peklo tahat na zadech prkno. takze jsem celkove vedel, co je to za drinu vyslapnout kopec... :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    AUDIAC: vubec nevahej :) .. ale chapu te, neni to levny. ja si pujcil splita jednou a po prvnim vyslapu jsem vedel ze ho nutne potrebuju.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LOJZIKOVO: no, ono zase bez toho, aniž bych si na tom pár dnů zažil, se mi těch 1500+ nechce zrovna dávat :) ale tak nějak čekám, že to přijde.
    ono ale nezáleží jen na mě, po letech skrytého, ale konstantního nátlaku jsem snad nakoupil i ženu - do skialpů teda, pač je lyžařka - a tak to bude nejdřív o půjčení na pár víkendů a pak snad oba rozbijeme prasátka
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    AUDIAC: pokud jsi pure snowboardista a mas rad vyslapy a si trochu fit tak rozbijej prasatko...snad tam najdes tak 1500 eur abys poridil neco poradnyho :-D....aby ti nedali nejakej shit a nebyls z toho zklamanej a zatratil celej splitboarding
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    je v Praze nějaká půjčovna krom Gara? léta o splitu uvažuju, ale nikdy jsem neměl s kým jezdit, nicméně teď se blýská na lepší časy, tak bych si ho rád párkrát půjčil, než rozbiju prasátko...
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    SUVA_: aha, no tak to bohuzel nemuzu slouzit:/
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    LOJZIKOVO: To by mi nepomohlo, urvala jsem plastovej okraj na takovy ty tycce, na ktery mas pridelany vazko v chodicim modu. Nicmene firma Voile je evidentne kamos, muj kolega zlamal neco podobnyho a poslali mu hromadu nahradnich dilu, jen po nem bohuzel chteli ucet.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    SUVA_: doporucuju takovejdle kit https://www.voile.com/voile-speed-rail-binding-backcountry-kit.html , jen jednou si zlomis nahore na kopci prezku a pak uz je tahas v baglu furt
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Nemate nekdo uctenku od Voile Speedrail? Urvala se mi jedna ta plastova cast a chci si nechat poslat novou.
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    Má tady někdo boty FITWELL? Trošku tápu ve velikostech. Jestli máte napište mi jaký boty normálně máte a jaký FITWELL. Klidně pište do pošty dík
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    JARDAK: ja s tim bojoval a novej solution ma docela dobrou povrchovou upravu sam o sobe
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    NAILER: taky jsem to uz v u nas nenasel
    NAILER
    NAILER --- ---
    JARDAK: to se asi nedá koupit v ČR, že? Vidím to jen v Německu za 40 euro.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    a tohle vypada na dobrej hack

I Sprayed NeverWet on my Snowboard Topsheet and.. It Worked?
    https://www.youtube.com/watch?v=msLDa0bkDcM
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: jj Pomoca je primarne moher..zase lip jede,ale zivotnost nic moc!
    coz me pripomina,ze mam nove lepidlo G3 na nanaseci folii,kdyby nekdo potreboval.)
    RODWY
    RODWY --- ---
    JARDAK: Jones jsou Pomoca stejne jako treba Gara.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam