• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    DABE
    DABE --- ---
    NAILER: nemám. jen mi příjde sympatická jejich výroba a přístup + samozřejmě cena.
    mám v merku ještě FJELL MT1365s. Ten jsem měl loni u půjčený. Gara je otázka, na kterou zatím nemám odpověď:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    DABE: Máš k týhle značce nějakou afinitu? Nebo je to jediný skladem?
    RODWY
    RODWY --- ---
    naky lepidlo pro renovaci G3 Renew na prenosne folii mam navic.)
    sire 150mm
    DABE
    DABE --- ---
    bude tohle prkno dobrý? trošku se v těch terminologiích různých firem ztrácím
    Splitboard | Tenet | CHOC - premium boards & skis
    https://www.choc.cz/p/116-splitboard-tenet/
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TOX_MAS: no prave si myslim že to bylo k dostání...jinak teď sem to prolít a bída a nouze všude...jestli maj tak prodaj jen setu se splitem
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NOMAAD: já mám G3/Burton edici 4 roky a teprv teď uvažuju o obnově lepidla. suším pečlivě i několik dní .) a skladuju v batohu v pokojové teplotě :-)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Po navratu do placatejsi domoviny opet zvazuju nakup splita.Kdybyste nahodou nekdo vedel o prkne okolo 170cm,budu rad.
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    SUVA_: G3 na to trpi,resi to peclive suseni a letni skladovani v lednici ....
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    LOJZIKOVO: díky, když jsi to posílal, tak bylo ještě skladem? Než jsem se sem dostal, tak už je pryč. Jinak na DE/AT shopy se dívat snažím, ale buď neumím hledat, nebo to všichni mají jen v setu s prknem... 😕
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Koukam na step locker, aby se mi lip fungovalo v mistech, kde split prestava stacit. Narazil jsem v reviews na zajimavej neduh. Vypada, ze ne na kazdej setup se to totiz vejde, foto neni moje :)

Pouzivate to nekdo?

LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jinak co ten spark? Uvažuju o něm a vím že je dobré a má to spousta lidí. Nějaké negativní zkušenosti? :-)
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    Ahoj, poradíte, kde sehnat vázání Spark Arc ženský S tak, aby se dalo koupit jen vázání a ne "pouze v setu s prknem"?!? Díky za nasměrování, jsem trochu v koncích.
    RODWY
    RODWY --- ---
    NAILER: Ota Tyl
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SUVA_: mám kohla. když mi je měli dodat se splitem, že prý mají jen 100% mohair, prý "profi". já, že tedy ok.
    jako je to ok, ale na to moje chození 3-6 tour za rok by mi asi prospěl mix normálních smrtelníků víc, i když prý není "tak rychlý". jinak lepidlo 3 sezony ok, nijak extra to neskladuju.
    nrmohu si stěžovat, ale taky jsem moc jineho nevyzkoušel ;)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Potrebovala bych postrcit s vyberem pasu. Doted jsem pouzivala G3 a vzdycky mi odeslo lepidlo po jedne sezone (pritom se o ne vcelku staram). Koukala jsem, ze za rozumnou cenu se ted da koupit Arbor Universal anebo Kohla, mate s nimi nekdo zkusenost? Nebo se mam vykaslat na cenu a koupit si Pomocy, ktery mi uz doporucoval kamos?
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    SPYYDY: Nikoho s podobnou chajdou neznam, bohuzel. Ja si chci do budoucna barak v Rache poridit, ale to bude nejdriv pristi rok.

Kolem Kackaru slapal loni kamos, zeptam se ho.
    SPYYDY
    SPYYDY --- ---
    TOX_MAS: No ne, vesnička Yaylalar je právě v Kačkaru!:) Díky za tip, přikládám linky na články o výpravě a nádherný video (druhý link)

Parta Proti větru vyrazila do tureckého pohoří Kačkar
    https://www.freeride.cz/snowboard/parta-proti-vetru-vyrazila-do-tureckeho-pohori-kackar
    https://www.freeride.cz/snowboard/parta-proti-vetru-na-kackaru-rozhovor-a-premiera-videa
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    SPYYDY: Sůva doplní, ale podle mě přesně tohle v Gruzii budeš hledat těžko :)

Napiš sem pak report na Turecko! Pokud bys hledal info, tak tam tuším 2019 byla partička kolem Proti větru, tak by se dalo napsat jim. Byly ale v pohoří Kačkar, což je o dost jinde, než kam plánujete jet vy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam