• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    NAILER: je to kram. Sam jsem 2 tyhle derovany baseplaty ohnul.
    NAILER
    NAILER --- ---
    VIRUS31: To nevím, asi to už bylo dýl. Nešlo to vázání pořádně nasadit už nějakou dobu.

MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Sorry za další spam... Ale nemá někdo zkušenost s těmahle pásama? Dají se nebo ne? https://www.stoupacipasy.cz/pasy-na-splitboard-hotmelt/?variantId=504 Díky
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    JARDAK: Doporucuju mit mekky turovaci boty, ja mam Atomic Backland Pro a k tomu vazani Phantom - na webu Phantomu vyslovne uvadi, ze jiny boty nez Backlandy, Dynafit TLT, Arcteryx Procline, anebo jejich vlastni modely nedoporucujou. Jezdi se v tom jak v pohadce, flex je dostatecnej a v traverzech/pri sjezdu mam mnohem vetsi pocit kontroly. Prkna jsem si koupila od Gary ve slevach, jedno Enduro a jedno Safari. Zatim mam ozkouseny jen Enduro a je super.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ZSIS: je to plast, urval jsem jeden zoubek, kdyz se mi smekla noha ze stopy do hlubokyho snehu.

St Anton am Arlberg – sobota – https://en.mapy.cz/s/polegabuzo

JARDAK
    JARDAK --- ---
    SUVA_: ja jsem v lyzakach zacinal a pamatuju si jak to bylo neohebny a tvrdy. urcity veci s tim nesli. na druhou stranu to prkno bylo spis slalomovy. jak to je s tim flexem vazani i bot? pomaha tomu ten spesl ctyrdilnej baseplate? ukazes nam tvuj setup vcetne bot? :)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    ZSIS: Plnohodnotny lyzovani z toho nebude nikdy, ale vcera jsme zrovna sjizdeli docela prudkej svah a musim rict, ze jsem kamosovi ten locker zavidela.

Nicmene tvrdy boty se osvedcily taky, poprvy jezdim na hard setupu a je to naprosto skvely! Neverte zadnejm poveram o tom, ze lyzaky kazi pozitek ze sjezdu anebo ze jsou nepohodlny, naopak.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    VIRUS31: oh, povypravej! sam premyslim nad tou soucastkou. nevim do jake miry to je delane na plnohodnotne "lyzovani", na druhou stranu, neni to zadarmo a na co by to byla jinak..
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SUVA_: z jakyho materialu je ten locker? Ja dneska v runoutu zlomil toho od sparku.. cca po 20 vterinach pouzivani )
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    SUVA_: Díky, za neocenitelné info z terénu... Právě dost přemýšlím že do něj půjdu...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ten step locker jde i na spark, ted jsem ho tam dodelaval.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    MASTEJ: Kamos si ho ted poridil a je s nim spokojenej, ale je to prvni sezona, takze vydrz soudit nemuzem. Kazdopadne je nadsenej, ze i ve walk mode se da uchytit pata, takze se s nim lip "lyzuje".
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    NAILER: jak jsi to zlomil? Nebo spis pri cem se to stalo?
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    kdybych kupoval pro sebe a koukal po Sparku, tak určitě volím Surge. ALe zatím jsem naštěstí spokojenej s Plumem
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: Mimochodem, volil bych od sparku rovnou ty tužší vázání. Doteď jsem jezdil Magneto (vysoustruženej base plate) a po zlomeni base plate jsem tam dal baseplate z Afterburneru a paráda. Už pár let jsem si říkal, že bych chtěl nějaký tužší vázání na splita, že to je komponenta s neúměrně vysokým flexem proti zbytku gearu, teď se to naprosto luxusně za pár kaček srovnalo.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    z nějakýho důvodu jsem ho teď při hledání vázání pro přítelkyni vyloučil a ty recenze od Nailera v linku níž taky nejsou nic moc ... u nás to nakonec dopadlo na Nitro Vertical (Spark Arc všude nedostupný), včera jsem ho montoval na prkno a vypadá skvěle. Doufám, že se osvědčí i v terénu, uvidíme o víkendu :)
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Čaune... Nemá někdo náhodou zkušenost s split vázáním od K2? Funguje to? Brát, nebrat? Díky
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    OT_: no to je taky nevyhoda;)
    OT_
    OT_ --- ---
    ZSIS: nj, ale cena 40 litrů? omg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam