• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NOMAADSplitboarding. Backcountry addiction
    Místo pro všechny kdo vědí že ten pravý snowboarding najdou za hranicemi lyžařských center,pro ty kteří nechtějí platit za permice,pro závislé na prašanu,pro ty co si přičichli k tomuto rychle rostoucímu sportu...Výbava,terény,fotky,videa,bezpečnost,tips n tricks.
    rozbalit záhlaví
    NAILER
    NAILER --- ---
    VIRUS31: Jak? Mně se to stalo třeba po 8 letech... Vzal jsem nový baseplaty bez děr a spokojenost :-)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    NAILER: je to kram. Sam jsem 2 tyhle derovany baseplaty ohnul.
    NAILER
    NAILER --- ---
    VIRUS31: To nevím, asi to už bylo dýl. Nešlo to vázání pořádně nasadit už nějakou dobu.

MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Sorry za další spam... Ale nemá někdo zkušenost s těmahle pásama? Dají se nebo ne? https://www.stoupacipasy.cz/pasy-na-splitboard-hotmelt/?variantId=504 Díky
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    JARDAK: Doporucuju mit mekky turovaci boty, ja mam Atomic Backland Pro a k tomu vazani Phantom - na webu Phantomu vyslovne uvadi, ze jiny boty nez Backlandy, Dynafit TLT, Arcteryx Procline, anebo jejich vlastni modely nedoporucujou. Jezdi se v tom jak v pohadce, flex je dostatecnej a v traverzech/pri sjezdu mam mnohem vetsi pocit kontroly. Prkna jsem si koupila od Gary ve slevach, jedno Enduro a jedno Safari. Zatim mam ozkouseny jen Enduro a je super.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    ZSIS: je to plast, urval jsem jeden zoubek, kdyz se mi smekla noha ze stopy do hlubokyho snehu.

St Anton am Arlberg – sobota – https://en.mapy.cz/s/polegabuzo

JARDAK
    JARDAK --- ---
    SUVA_: ja jsem v lyzakach zacinal a pamatuju si jak to bylo neohebny a tvrdy. urcity veci s tim nesli. na druhou stranu to prkno bylo spis slalomovy. jak to je s tim flexem vazani i bot? pomaha tomu ten spesl ctyrdilnej baseplate? ukazes nam tvuj setup vcetne bot? :)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    ZSIS: Plnohodnotny lyzovani z toho nebude nikdy, ale vcera jsme zrovna sjizdeli docela prudkej svah a musim rict, ze jsem kamosovi ten locker zavidela.

Nicmene tvrdy boty se osvedcily taky, poprvy jezdim na hard setupu a je to naprosto skvely! Neverte zadnejm poveram o tom, ze lyzaky kazi pozitek ze sjezdu anebo ze jsou nepohodlny, naopak.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    VIRUS31: oh, povypravej! sam premyslim nad tou soucastkou. nevim do jake miry to je delane na plnohodnotne "lyzovani", na druhou stranu, neni to zadarmo a na co by to byla jinak..
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    SUVA_: z jakyho materialu je ten locker? Ja dneska v runoutu zlomil toho od sparku.. cca po 20 vterinach pouzivani )
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    SUVA_: Díky, za neocenitelné info z terénu... Právě dost přemýšlím že do něj půjdu...
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Ten step locker jde i na spark, ted jsem ho tam dodelaval.
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    MASTEJ: Kamos si ho ted poridil a je s nim spokojenej, ale je to prvni sezona, takze vydrz soudit nemuzem. Kazdopadne je nadsenej, ze i ve walk mode se da uchytit pata, takze se s nim lip "lyzuje".
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    NAILER: jak jsi to zlomil? Nebo spis pri cem se to stalo?
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    kdybych kupoval pro sebe a koukal po Sparku, tak určitě volím Surge. ALe zatím jsem naštěstí spokojenej s Plumem
    NAILER
    NAILER --- ---
    TOX_MAS: Mimochodem, volil bych od sparku rovnou ty tužší vázání. Doteď jsem jezdil Magneto (vysoustruženej base plate) a po zlomeni base plate jsem tam dal baseplate z Afterburneru a paráda. Už pár let jsem si říkal, že bych chtěl nějaký tužší vázání na splita, že to je komponenta s neúměrně vysokým flexem proti zbytku gearu, teď se to naprosto luxusně za pár kaček srovnalo.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    z nějakýho důvodu jsem ho teď při hledání vázání pro přítelkyni vyloučil a ty recenze od Nailera v linku níž taky nejsou nic moc ... u nás to nakonec dopadlo na Nitro Vertical (Spark Arc všude nedostupný), včera jsem ho montoval na prkno a vypadá skvěle. Doufám, že se osvědčí i v terénu, uvidíme o víkendu :)
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Čaune... Nemá někdo náhodou zkušenost s split vázáním od K2? Funguje to? Brát, nebrat? Díky
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    OT_: no to je taky nevyhoda;)
    OT_
    OT_ --- ---
    ZSIS: nj, ale cena 40 litrů? omg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam