Hele lidi fakt se prosim vas vzpamatujte s tim vykonem uz :)
Vsechny aplikace rozjede i 1 jadro na 1ghz ... natoz nejaky nesmyslny 8 jadrovy procesor v samsungu.
Jsou to naprosto vyhozene penize za plastovy mobil, co se stejne rozbije za 2 roky.
Pokud kupuju mobil, tak bych mel resit, jestli na nej jsou aktualizace a obecne jak dlouho ten mobil moralne vydrzi aniz by zastaral.
V tom vychazi xiaomi uzasne, protoze maji vlastni fork androidu, ktery vyvijeji a je tu realna sance, ze ty mobily proste i za 2 roky budou ty aktualizace mit.
GPS maji vsechny mobily naletovanou stejnou, anebo je to uplne fuk, pac to stejne zere WIFI / GSM a do minuty mam signal na kazdym mobilu.
=
pokud chci budget mobil o kterem vim, ze ho stejne za 2 roky vyhodim a koupim si novy = beru hongmi
pokud chci masturbovat nad nejakym vykonem, ktery je dobry jen k tomu, ze ten mobil budu kazdy den nabijet = beru mi2
pokud chci stylovy mobil, tak beru mi3
pokud chci masturbovat nad tim, ze mam drahy mobil a vyhodil jsem prachy, tak si koupim samsung S4 / note 3
Argumenty malo RAM / CPU / whatever vsak jsou uplne irelevantni, pac to opravdu nema zadny prinos pro ty aplikace.