• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUCCI: až budeš cokoliv kupovat tak si to přepočítej. Pozor někdy to není úplně jednoduché, některé banky mění kurz i během dne. Ale troufám si říct, že střed od prodeje rozlišíš a budeš nemile překvapen.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUNDA: jako téměř všechny karetní operace v zahraničí
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUCCI: to bych rád věděl v které bance :-D Prosím ověř si to!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WOJTISHEK: S mým Hongmi se mi stalo to samý a dopadl jsem úplně stejně. Uvažuju o kovovým zadním krytu, ale většinou údajně dost ruší signál a GPS
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    AOTEAROA: taky už opět začínám přemýšlet nad obalem, krytem či čímkoliv jiným, abych to aspoň trošku uchránil :) štěstí, že je zbytek naprosto v pořádku :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    WOJTISHEK: mnojo, mně taky ten mobil spadl do záchoda poprvé v životě, a to mám šestej za těch asi 12 let a nikdy jsem neměla obal. ale teď jsem asi došla do stádia, kdy svou skvělou elektroniku chci chránit :)
    jinak z jednoho pádu na zem mám taky obušený kryt, v podstatě hlavně sedřenou barvu, ale přímo na těle telefonu mám ten roh jakoby "obroušenej". tehdy jsem začla obal shánět, ale nebyla dostatečně vytrvalá.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    musím se "pochlubit"...jak si na takové věci dávám sakra velký pozor, tak jsem to bohužel nedokázal nedávno dodržet a při pokusu o trefení se do kapsy od kalhot jsem o milimetry kapsu minul :) telefon mi spadnul asi z metrové výšky na roh zadního originálního krytu... a tohle je výsledek:



    snad ty fotky půjdou vidět :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUNDA: určitě nestrhávaj "prodej" ale "střed" ;-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: tak pokud nemáš účet v jiné měně než CZK budeš to tak mít v obou případech :-) Ale v tom prvním při placení PP ukáže sumu v CZK v tom druhém v měně kterou platíš.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BUNDA: nikdy jsem na PP u karty nic nenastavoval, tak nevim ;) Ve výpise PP pak mám, že mi sebrali třeba 2$, a z bankovního účtu mi zmizí 40kč ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: dovolil bych si upřesnit, že je to maličko jinak. Pokud platíš Paypalem, který to strhne z tvé karty, tak máš dvě možnosti. Buď necháš převod na PP tj zaúčtuje se ti přímo v Kč. nebo se to strhne v té měně, kterou platíš. Kurzovní převod je pak nejprve na karetní asociaci (blokace) a následně na kombinaci kurzu karetní asociace a tvé banky (jejich kurz deviza prodej).

    U některých bank je lepší využít kurzu banky u některých jako je mBank pak občas (mimo euro prakticky vždy) je to lepší nechat na PP.

    Zkrátka záleží jak máš v nastavení PP u konkrétní karty zvoleno Conversion Option či jak je to přesně :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MIKROM: ale tam jsem náhradní displej nenašel ;)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    AOTEAROA: no aby to nebyla nějaká kopie co s ní budou problémy. Ofiko je ibuygou (nebo jak se to píše)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TOOMIX: díky. našla jsem tam i prodejce z Tajwanu za méně peněz. nicméně zatím asi budu vyčkávat a proberu to s někým kdo rozhodne za mě. zatím jsem si aspoň objednala konečně silikonový obal... :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AOTEAROA: pokud bys to platila paypalem, jako že jo, tak by Ti to strhlo normálně 1700,- (tolik, kolik jsi zaplatila). Bere se to jako tuzemská platba kartou ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nahodou jsem narazil na zajimavej doplnek pro hongmi
    Funda Trasera Metal Y Cristal Xiaomi Hongmi Red Rice | eBay
    http://www.ebay.com/...-RED-RICE-/171282914995?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item27e141deb3
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TOOMIX: díky moc, žes to vygůglil za mě. já právě nevím jestli má smysl si to kupovat a montovat to, se tim ten mobil může ještě víc podělat. vzhledem k tomu že by mohl dále upadat do horšího a horšího stavu (a taky nemusel a to právě nevím, že), by bylo lepší ušetřit 1700 a dát kdyžtak pak radši 6000 za celý nový, než dát 1700 a pak ještě 1700 :D páč já už jiný telefon nechci, a na jiné Xiaomi zas už finančně nemám (že bych možná brala mít ten telefon malilinko menší).
    každopádně jsem za ten displej čekala tak 2500, je teda otázka kolik by ještě moje úžasná mBank v reálu strhla.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AOTEAROA: displej s dotykovou vrstvou 1700kč ;)

    LCD Screen Touch Screen Touch Panel for Xiaomi Hongmi Smartphone | eBay
    http://www.ebay.com/...ne-/251477796825?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a8d3ea7d9
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    MIKEKT: smaž data aplikace Témata, pak se trochu počeští. Nabízejí primárně všechno z toho marketu, ale dá se proklikat k lokálním souborům.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Tak jsem si po par dnech s miui zkusil zmenit vyzvaneni na stare, ktere jsem mel na predchozi rom a mam tam jenom nejaky cinsky obchod. Jak nastavujete zvuky? :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Mno, kolik by tak mohlo stát vyměnit displej? Nejspíš hodně a ještě nevím kdo by to tam namontoval... Nevím jestli se poškodil pádem nebo vodou, každopádně ale svítí dooost blbě. To nejsou vadné pixely, to jsou vadné linky a celý je jak ve stínu a ještě mi bliká občas jedna z "lampiček".
    Chudák můj malý :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam