• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AOTEAROA: zajímalo by mne kdy ti ten telefon odejde. neb podle toho obrazku je dilo zkazy takzvaně "in progress". Radši zlikviduješ telefon než si ho nechat profi vysušit ?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    AOTEAROA: jak dlouho jsi ho sušila? protože mi přijde, že to je furt vlhkostí (teda ten tmavej flek)
    je fakt, že mohly zoxidovat flex kábly... už
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    :(

BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUNDA: jelikož dělám v bankovnim sektoru, tak vim, že jsou klienti, kterejm se VIP kurzy mění á 5 vteřin...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUCCI: až budeš cokoliv kupovat tak si to přepočítej. Pozor někdy to není úplně jednoduché, některé banky mění kurz i během dne. Ale troufám si říct, že střed od prodeje rozlišíš a budeš nemile překvapen.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUNDA: jako téměř všechny karetní operace v zahraničí
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUCCI: to bych rád věděl v které bance :-D Prosím ověř si to!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WOJTISHEK: S mým Hongmi se mi stalo to samý a dopadl jsem úplně stejně. Uvažuju o kovovým zadním krytu, ale většinou údajně dost ruší signál a GPS
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    AOTEAROA: taky už opět začínám přemýšlet nad obalem, krytem či čímkoliv jiným, abych to aspoň trošku uchránil :) štěstí, že je zbytek naprosto v pořádku :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    WOJTISHEK: mnojo, mně taky ten mobil spadl do záchoda poprvé v životě, a to mám šestej za těch asi 12 let a nikdy jsem neměla obal. ale teď jsem asi došla do stádia, kdy svou skvělou elektroniku chci chránit :)
    jinak z jednoho pádu na zem mám taky obušený kryt, v podstatě hlavně sedřenou barvu, ale přímo na těle telefonu mám ten roh jakoby "obroušenej". tehdy jsem začla obal shánět, ale nebyla dostatečně vytrvalá.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    musím se "pochlubit"...jak si na takové věci dávám sakra velký pozor, tak jsem to bohužel nedokázal nedávno dodržet a při pokusu o trefení se do kapsy od kalhot jsem o milimetry kapsu minul :) telefon mi spadnul asi z metrové výšky na roh zadního originálního krytu... a tohle je výsledek:

snad ty fotky půjdou vidět :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUNDA: určitě nestrhávaj "prodej" ale "střed" ;-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: tak pokud nemáš účet v jiné měně než CZK budeš to tak mít v obou případech :-) Ale v tom prvním při placení PP ukáže sumu v CZK v tom druhém v měně kterou platíš.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BUNDA: nikdy jsem na PP u karty nic nenastavoval, tak nevim ;) Ve výpise PP pak mám, že mi sebrali třeba 2$, a z bankovního účtu mi zmizí 40kč ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOOMIX: dovolil bych si upřesnit, že je to maličko jinak. Pokud platíš Paypalem, který to strhne z tvé karty, tak máš dvě možnosti. Buď necháš převod na PP tj zaúčtuje se ti přímo v Kč. nebo se to strhne v té měně, kterou platíš. Kurzovní převod je pak nejprve na karetní asociaci (blokace) a následně na kombinaci kurzu karetní asociace a tvé banky (jejich kurz deviza prodej).

U některých bank je lepší využít kurzu banky u některých jako je mBank pak občas (mimo euro prakticky vždy) je to lepší nechat na PP.

Zkrátka záleží jak máš v nastavení PP u konkrétní karty zvoleno Conversion Option či jak je to přesně :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MIKROM: ale tam jsem náhradní displej nenašel ;)
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    AOTEAROA: no aby to nebyla nějaká kopie co s ní budou problémy. Ofiko je ibuygou (nebo jak se to píše)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TOOMIX: díky. našla jsem tam i prodejce z Tajwanu za méně peněz. nicméně zatím asi budu vyčkávat a proberu to s někým kdo rozhodne za mě. zatím jsem si aspoň objednala konečně silikonový obal... :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    AOTEAROA: pokud bys to platila paypalem, jako že jo, tak by Ti to strhlo normálně 1700,- (tolik, kolik jsi zaplatila). Bere se to jako tuzemská platba kartou ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nahodou jsem narazil na zajimavej doplnek pro hongmi
    Funda Trasera Metal Y Cristal Xiaomi Hongmi Red Rice | eBay
    http://www.ebay.com/...-RED-RICE-/171282914995?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item27e141deb3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam