• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    RUM: k těm nástavcům- i těch 2.0 jsou dvě verze. Ta první : nedostals žádnou klipsnu ale za to takový ty dvojitý, dělený špunty, který pasovaly mě osobně líp. Plátěný až k uším. Ta "druhá" verze (pozdější??) : stejná barva, balení, v krabičce uvnitř vylisovaný piktogramy S M L a designově shodný špunty odpovídajících velikostí, navrh stříbrná klipsna (nechápu, proč nemohli udělat taky brown, když už se s tím *****:))), Plátěný pouze k mikrofonu. Ty s největší pravděpodobností dostaneš teď.
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    RUM: to je individuální, mě sedí dobře. To, co popisuješ jsem osobně měl s každými špunty - hlavně basy buď byly nebo vůbec :))) samozřejmě, že je to pořád Čína, ale za stejný prachy bych si od renomovaný značky koupil úplnou tužku. HF ovládání taky zatím šlape dobře.
    RUM
    RUM --- ---
    OPRAH: to zní lákavě. jediný, co na těch sluchátkách kritizují je usazení do ucha. Ty nástavce, co jsou k tomu prej nesedí a taky je důležitý, jak se v uchu umístí, podle toho hrajou.
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    RUM: já mám doma a za ty peníze je to neuvěřitelné. Zvuk, provedení... Oproti verzi 1 opravdu velký rozdíl, hlavně co do zvuku. V malém počtu můžu mít stříbrný jedničky za 300 a dvojky za 700. Přímo z Číny. I na tom je vidět, jak velký rozdíl v kvalitě tam asi bude. Plný basy, čistý podání... Mam ještě Klipsch za 2,500.- a piston hrají hlasitěji s hlubším basem. Plus gumové pouzdro na navíjení do kapsy, čtyři velikosti špuntů, klipsna na triko... Když si vezmu, že mi ty Klipsch dali v trapném pytlíku bez ničeho navíc... Jdi do nich. Bonus - při použití s mi3, kde se dá přímo nastavit piston sluchátka, ten rozdíl zvuku tě překvapí :)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    1000 kč lol, na ebayi jsem koupil za 550 i s poštovným.. asi ty céčka stojí pár stovek
    4x by to mělo dobít v klidu
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Jakou externi baterii? Nemate nekdo zkusnosti s timhle?

    Genius powerbank ECO-u1000, černá 39800003101 | CZC.cz
    http://www.czc.cz/genius-powerbank-eco-u1000-cerna/129678/produkt

    nebo tohle

    Xiaomi Power Bank 10400 mAh + Céčka | CZC.cz
    http://www.czc.cz/xiaomi-power-bank-10400-mah/147738/produkt

    Kdyz mam 1800mAh baterii tak by mi ji to melo zvladnout nabit 4x bez problemu ne? :)
    RUM
    RUM --- ---
    má někdo vyzkoušený http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708-usd.html ?? zajímalo by mě srovnání s klasikou ep-630
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    ja sem flashoval 1x a nikdy me to nehodilo nikam jinam nez tak kde sem byl predtim..
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    BLACKSOURCE: tohle zní dobře a logicky... díky

    jinak jsem rozjel true dualboot a mam miui + cm 11.2 (4.4.4 android) ... zvazuju, ze bych odstranil true dualboot ( = /data partition je virtuálně rozdelena a kazdy system zapisuje jinam, ale volne misto sdili ... default dualboot sdili /data pro oba systemy) ... ale bojim se nekompatibility /data mezi ROM ... nezkousel to někdo?
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    OVECKA_MJ: Co já vím, tak jen začátek je třeba flashnout 2x, pak se bootuje vždy ta nejaktuálnější rom. Při aktualizaci se updatuje za chodu právě ta druhá méně aktuální. To je super i při případném problému nové rom, kdy si ručně najdeš na tu o týden starší.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    OVECKA_MJ: AFAIK jo. Přes aplikaci aktualizace lze snadno nabootovat do recover a tam si vybrat zda nabootovat system one nebo two. Pochopil jsem, že se jede na střídačku.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    Jak defaultne funguje dualboot v mi2s? kdyz jsem flashoval CZ miui, pamatuji se, ze se rikalo, ze musim flashnout rom 2x, na system 1 a 2... Ale jak to funguje pri stahovani aktualizaci? Musim taky flashnout restartovat a flashnout znovu? (nedelal jsem to do ted, vzdy jen flash, restart, go)
    Boot to teda bere na stridacku?
    RUM
    RUM --- ---
    RAINBOF: pak se na to podívám. na MIUI doporučují iBuygou.com
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RUM: no tenhle postup ti nemohu než doporučit. Seznam funkčních prodejců se tu někde potuloval.
    RUM
    RUM --- ---
    RAINBOF: když vidím, kam až ta cena může vyrůst, tak si říkám, jestli to nevzít z číny a případnou opravu zacvakat z ušetřených peněz... akorát se bojím, aby už nepřišel vadnej, což už se mi stalo u telefonu z číny
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RUM: pojištění musíš zaplatit vždycky. proto říkám je to loterie. vysolíš prachy za pojistku a čekáš zda dojde k pojistné události či ne. Proto je dobrý se i zeptat. Jsou peníze navíc tak malé aby to co pokrývají se mi vyplatilo ?
    RUM
    RUM --- ---
    RAINBOF: aha, díky za rozbor :-) ale u té alzy musím ještě k těm 13ti tácům za mobil ještě připlácet za to pojištění, že? jestli jo, tak to už je kapánek přehnaný
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RUM: to je těžký. bez spoluúčasti to má alzáč, nicméně jejich cena je trošku vyšší. Je třeba si zodpovědět otázku co bys v takový chvíli dělal.

    1.) už do toho dál nechceš cpát prachy a čas se sháněním servisu pokud se ti povede rozcáknout sklo nebo ti to někdo šlohne. => alza

    2.) je ti to fuk, chceš záruku na sklo, 500-600 jsi ochoten dát. => mironet

    3.) jsi na věci opatrnej = > bez pojistky, za rok prodej a kup si zas novej.

    je třeba si uvědomit že ta pojistka je vpodstatě loterie že to neni nadstandardní služba.
    RUM
    RUM --- ---
    RAINBOF: aha, no to se dalo čekat, že v tom bude háček. A jaký eshop teda vybrat?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RUM: to znamená že pokud dojde k uplatnění pojistky budeš se spolupodílet na opravě = platit.
    RUM
    RUM --- ---
    RAINBOF: co to znamená? Do podrobností jsem se tím zatím nezabýval
    F89
    F89 --- ---
    TOOMIX: no jéje..já mu nakukala, že čínská verze už je normálně v prodeji a ta evropská se má ohlásit v květnu,)) vůbec nevím, jak jsem k tomu přišla, ale děkuji za ujasnění :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam