• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTISHEKXiaomi a MIUI
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    RUM: objednával jsi z ibg?
    RUM
    RUM --- ---
    https://www.dropbox.com/s/d96bpx6a4sen8b0/2014-05-09%2012.41.55.jpg čokoládový sluchátka jsou doma :-) kdyby měl někdo zájem o nějaký info, tak jsem k dispozici
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    F89: gratulace :)
    RUM
    RUM --- ---
    tak dneska jsem se dovolal a prý by to mělo přijít nejpozději pondělí-úterý, protože si účtárna udělala dovolenou čtvrtek-pátek. Ikdyž to tedy měli poslat už v úterý, tak ještě počkám...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    F89: na Stable 13 jedu asi 3 týdny a pohoda, minulý týden jsem navíc rootoval přes vRoot a ok
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    F89: na posledni stable, tzn. 13 jede slecna a v pohode zatim, jen jednou se ji tel sam resetoval, ale to je prkotina ;-) Jinak od Harek mam skoro rok mi2s a jsem spokojen
    F89
    F89 --- ---
    No my jsme od Harek Trade chtěli také koupit, ale nakonec jsme se rozhodli pro Xiaomimobile, ale jen skrz rychlost doručení, jinak jsme právě na Harek četli samé pozitivní reakce.. no já doufám, že tě ignorovat nebude, že je třeba jen v nemocnici, nebo na dovolený :-))

    btw, tak hlásím, že v 1:26 se mi to podařilo rozjet. hurá. a to se s tím pachtím od 15:00. nádhera. Každopádně jsem tam dala stable 13, máte ho někdo nebo jste všichni na 5? prej sou s tou 13 problémy..tak jsem z toho teď zas nervózní.
    RUM
    RUM --- ---
    jo a přitom je to tolik vychvalovanej obchod všude... i já jsem ho chválil za rychlou komunikaci, ale to bylo v době, kdy pan majitel viděl šanci, že získá nového zákazníka. když se začne lámat chleba, tak je všechno jinak. zatím se snažím zjistit, jakým způsobem to můžu vymáhat, pokud mě hodlá dále ignorovat.
    F89
    F89 --- ---
    no tak to je taky skvělé... :o//
    RUM
    RUM --- ---
    já teď vracím xiomi mi3 do harek-trade a pomalu mi začíná docházet trpělivost... už je to 16. den a podle novýho zákoníku musí prodávající vrátit prachy do 14ti dnů. provozovatel mi na email, co jsem poslal včera, zatím neodepsal a dneska telefony nebral
    F89
    F89 --- ---
    nejsem z prahy, budu posílat poštou..ale chtěla jsem to zkusit i sama, dnes je svátek...než to odešlu..prostě je to naprd.

    RUM
    RUM --- ---
    no tak to vrať eshopu... jestli seš z prahy, tak bych jim to tam normálně přinesl. mají sídlo ve vilce v praze 6. přece sis nepřiplácela za českou záruku a marži, aby si se s tím takto trápila hned zezačátku.
    F89
    F89 --- ---
    tak reboot now nepomohl.

    podle navodu jsem dala wipe...naskocilo logo a nic, takze vytahnout baterku, dat reboot now..a opet nic. zas jen logo.
    F89
    F89 --- ---
    tak díky moc FEDAJKINOVI. Zkusím reflash podle návodu z odkazu, teda tu druhou část..prostě dám ten reboot.

    Když to nepojede, našla jsem ještě tohle:
    V recovery proved wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache a restart to system. Telefon tim uvedes do tovorniho nastaveni, takze vse bude vymazano, ale melo by to uu normalne nabehnout.

    nebo zkusit poradi naopak?

    a kdyz nepojede ani tohle tak potom to asi vyhodim z okna :D
    F89
    F89 --- ---
    no tak nakonec jsem dala prave to recovery..ukazovalo to no command, tak potvrdit jeste jednou..pak vypadalo ze se to asi teda nejak wipuje ci co..panacek zelenej a naky modry nevim co...kazdopadne stejne nic a kdyz zapnu je tam furt jen logo. fakt uzasny, den stary telefon, uz sem psala do xiaomi, jestli mi ho vymeni, pac fakt nevim co s tim :((
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    F89: a kdyz das recovery mode?
    F89
    F89 --- ---
    FEDAJKIN: Ukazuje mi to SELECT BOOT MODE:
    recovery mode, fastboot mode a normal boot - co mam tedy zvolit? factory reset tu neni :((
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    F89: jj, najednou zmáčkni volume down spolu s power a držet, zobrazí se ti anglický menu, dáš factory reset, pokud nepomůže, stáhni si na sd kartu ROM z miui.cz a dej instal zip from SD card.
    F89
    F89 --- ---
    F89: + ještě teda.

    Jestli chápu správně ten postup, takže prvně mám zkusit:
    power + vol down -> telefon se nějak zrestartuje a měl by bežet v češtině? Pokud se tak nestane, mám smůlu a musím udělat kroky podle tohoto návodu -> http://www.miui.cz/viewtopic.php?f=107&t=1019, tím pádem to zrestartuju uplně nějak hrozně moc a následně musím znovu nahrát českou rom??

    moc díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam