Budu si pořizovat nový telefon místo stávajícího Hongmi/RedRice (který vracím firmě). Výkonnost a celkově systém jak Xiaomi funguje mi velmi vyhovuje, tak bych ráda u značky zůstala, ale přemýšlím že bych si vzala o trochu menší přístroj. Co byste na mém místě udělali vy, co byste pořídili?
Nechci displej moc výrazně menší, hodně píšu, používám mapy, internet, fotím, potřebuju dvě simky. Nepotřebuju totální špicu, ale chci aby se to nesekalo (Redmi se mi nikdy neseká). A taky se mi moc nechce dávat přes 5-6000 Kč.
Mám si pořídit třeba Redmi 1S? Měla bych to samý co teď, ale nový. Jaký je rozdíl mezi RedRice a Redmi?
A pak mi ještě kolega říkal že si pořídil nějaký čínský iNew, je velký jako RedRice, lehčí a tenčí a má tisíckrát lepší silikonový obal (který nutně potřebuju). A celé i s poštovným ho to vyšlo na 3000 Kč a pár drobných. Já bych nicméně upřednostnila nákup v ČR se zárukou.
Nějaké rady, doplňující dotazy, obvinění z lamáctví atd? :) díky.
Jak tak koukám, asi pro mě bude nejvýhodnější pořídit Redmi 1S a použít silikon a rezervní folii na displej, co mam z RedRice - jsou stejně velké, že?